Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 52 – 2019

Week 52 was natuurlijk een beetje gek, met Kerst! Ik houd zooooo van deze dagen en heb intens genoten van de kerstdiners en gezelligheid. Willem en ik gingen afgelopen weekend naar Zeeland voor mijn boek, en verder heb ik gewoon gewerkt.

Leestijd

'Gewoon'

Afgelopen week was natuurlijk een ‘feestweek’, maar ik heb ook nog gewoon gewerkt. Ik was tijdens Kerst vrij, maar daaromheen was mijn week een vrij normale week.

Kerst

Kerst! Oh, ik houd zo van kerst! We zouden eerste kerstdag kerstdineren bij mijn schoonouders en tweede kerstdag met mijn ouders uit eten. En ik zeg expres ‘we zouden’, want er ging iets mis… :’D

Op kerstavond hadden Willem en ik een avondje op de bank gepland. Flesje wijn, snacks, Netflix. Dus wij hingen in joggingbroek op bank tot we berichtjes kregen van mijn schoonfamilie met ‘waar blijven jullie?’ Wat bleek… We  werden kerstavond verwacht voor het diner en niet eerste kerstdag! In de communicatie is dit ergens fout gegaan (Willem had hierover contact gehad met zijn moeder, maar het vervolgens vergeten en daardoor stond eerste kerstdag nog bij ons op de planning en wist ik er ook helemaal niks over), en dus gingen we halsoverkop alsnog naar Groningen. Drie uur later dan we hadden afgesproken kwamen we eindelijk daar aan voor het kerstdiner, zonder cadeautjes want die lieten we in de gang thuis staan… Hahah, wat een gedoe, maar uiteindelijk was het megagezellig en zijn we blij dat we alsnog gewoon naar Groningen zijn gereden om zes uur.

Weekendje Zeeland

Na het feestgedruis van de kerstdagen gaan Willem en ik samen een weekendje naar Zeeland. Voor mijn boek Wandellust dat volgend jaar verschijnt moest ik nog wat research doen in deze provincie, dus daar maken we maar meteen een klein feestje van.

Het was een hele rare week, zo met de kerstdagen, tussendoor werken, schrijven aan mijn boek en naar Zeeland. Maar het was heel erg fijn en ik heb er met volle teugen van genoten.

Komende week is ook nog even gek met de jaarwisseling. Ik ben dinsdagmiddag en woensdag vrij en verder werk ik gewoon. Met de jaarwisseling komen Harold, Harma en Yasmin langs en we gaan lekker bubbels drinken, hapjes eten en waarschijnlijk wel een spelletje doen. Verder niks bijzonders en daar kijk ik naar uit.

Fijne week! Goede jaarwisseling en heel veel liefs. Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.