Week 52 – 2018: Kerst en nieuwjaar

Het weekoverzicht van de laatste week van het jaar! En een wel heel gezellige met Kerst en oud & nieuw. Willem was de hele week vrij en we hebben veel samen series gekeken, uitgeslapen en met Kees gewandeld. Het was een heerlijke week.

Leestijd

Kerst

Ik deel deze week maar op in een aantal hoofdstukken, want zo was onze week ook echt. Kerst, gezelligheid, chillen en oud & nieuw. Al hoort oud & nieuw officieel bij het weekoverzicht hierna, ik doe hem toch gewoon gezellig bij deze.

Het begint dus met Kerst!

Gezelligheid

Deze week was er tijd voor gezelligheid: Willem was de hele week vrij en ik werkte mondjesmaat. We wilden eigenlijk deze week mijn kantoor gaan opruimen en opknappen, maar we waren eerst ‘druk’ met Kerst, daarna moesten we daar van bijkomen en daarna hadden we zin om te chillen en om met vrienden af te spreken. Ik zag mezelf al chagrijnig en vloekend met die kamer bezig gaan, omdat ik er helemaal geen zin in had. Nou ja, komt later wel. Geen man overboord.

Chillen

Naast alle Kerst- en oud & nieuwgekte van deze week hebben we echt veel gechild. Uitgeslapen, series gekeken, op de bank gehangen, de Sims gespeeld… Echt heel fijn. Het gekke is dat we, naast weekenden, nooit thuis ‘vrij zijn’. Als we meerdere dagen vrij zijn, gaan we eigenlijk altijd weg. Naar Terschelling, of ergens anders in Nederland of juist verder weg. Nu zijn we een week thuis vrij en dat is echt zo relaxed – en een beetje gek, ook. Ik ben zo gewend om thuis in de werkmodus te gaan.

Oud & Nieuw

Oud & nieuw! We vierden het deels bij ons thuis en deels bij vrienden. Het was supergezellig, al werd ik wel de dag voor oudjaarsdag ziekig… Volle holtes, verkouden, niesbuien, je kent het wel. Alsnog heb ik er wel van kunnen genieten.

Ik vond deze week echt zo leuk. Zoveel gezelligheid met vrienden en familie, met Willem relaxen en écht lekker niksen, urenlang de Sims spelen, uitslapen, wandelen met Kees, en het beetje werk dat ik deed was gewoon hartstikke leuk. Iets minder dat ik me nu wat matig voel, maar ja, gaat wel weer over.

Komende week blijf ik nog een beetje in de feestdagen-twilight-zone, want Willem is donderdag en vrijdag nog vrij! Ik heb wel een afspraak met mijn uitgever donderdag, maar daar heb ik superveel zin in: we gaan de plannen voor 2019 bespreken en aan de slag met de grote deskplanner en het wijnnotitieboek. ’s Middags doe ik koffie met Jorien, en ik ga morgen even mijn nagels laten doen. Verder geen plannen, ik ga wel wat werken, maar die chillmentaliteit van de afgelopen week beviel me wel en gezien Willem nog vrij is, gaan we fijn wat tijd samen doorbrengen.

Ik hoop dat jij een goede week hebt gehad. Bedankt voor het lezen! Liefs.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

14 reacties
 1. Mariska

  Ah ja de Sims, dat wil ik binnenkort ook weer gaan doen. En wat jij doet doe ik ook altijd, vanaf het begin beginnen, dat is veel leuker 🙂 Leuk overzicht!

 2. Sofie

  Superleuk om zo door jouw hele verhaal heen te mogen volgen. Volgens mij heb jij ontzettend kunnen genieten! Ik ben benieuwd naar het spel ‘Oh mijn goederen’ en weet direct een leuk cadeautje voor mijn vriend 🙂 Haha. Bedankt. Ik wens jou trouwens nog een heel mooi 2019 toe, dat het weer een jaar vol schrijfplezier mag worden. Liefs

 3. Wendy

  Wat een heerlijke week! Mijn vriend en ik nemen ieder jaar twee weekjes vrij en relaxen dan ook lekker thuis, zonder afspraken. Lekker chillen, samen zijn en spontaan afspreken met de mensen die je lief hebt!

  Je keuken bij de Sims 4 ziet er inderdaad geweldig uit! 🙂

 4. Marloes

  Wat een fijne week heb je achter de rug. De feestdagen zien er erg gezellig uit! Gelukkig nieuwjaar <3

 5. Marieke

  Gelukkig nieuwjaar! Ik kijk uit naar weer een jaar cynthia.nl!

 6. Renske

  Ziet eruit alsof je een heerlijke week hebt gehad! Hopelijk voel je je snel beter en kun je van deze week ook nog een beetje een relax week maken! Die gevulde portobello ziet er echt heerlijk uit! En die kerstcheesecake… oef, ik snap dat jullie daar allemaal even van bij moesten komen haha XD

 7. Naomi

  Gelukkig nieuwjaar ! 😀

  Mijn week was vergelijkbaar, maar dan met kat ipv hond. Ook weer eens de Sims gespeeld (sinds lange tijd). Welke versie speel jij? Want ik speel nu Sims 2 (Ultimate Collections for Apple), want via Origin Sims3 spelen werkte erg slecht).

  • Naomi

   Oh tof! En dan via een Origin of Steam? Of echt geïnstalleerd op je computer? Want dat loopt dus nooit vast?

  • Cynthia Schultz

   Via Origin, maar wel op een PC! Op mijn kleine MacBookje doe ik het niet, heb ik ook niet genoeg ruimte voor.

 8. rachel

  geweldig 😀 lekker genoten en oud en nieuw gevierd 😀

 9. Marianne

  Dit lezen is een vrolijk begin van de dag 😊. En de eerste foto van Kees en Willem in één woord: prachtig!

 10. Marije

  Gezellig is het juiste woord voor jullie laatste week van 2018! Het spat echt van de foto’s af.