Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 51 – 2020

Week 51 was de week waarin we opnieuw in lockdown gingen. Ik was vooral gewoon aan het werk thuis en in het weekend gingen we uitgebreid eten met een thuisbezorgd menu van een van onze favoriete restaurants. En: Willem en ik waren deze week negen jaar samen.

Leestijd

Privé

Laatst kreeg ik het boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ cadeau en ik lees hem in het weekend. Wat een fantastisch mooi prentenboek met zoveel wijsheden erin. Geweldig. Echt een aanrader.

Werk

Ik krijg deze week mijn eerste exemplaar van het nieuwe Structuurjunkie Dagboek binnen!

Het Structuurjunkie dagboek is voor €17,99 bij je lokale boekhandel te koop of je kan hem hier bestellen.

Eten & drinken

In het weekend gaan we op bezoek bij onze vriend Martin in Groningen waar we een thuismenu van een van onze favoriete restaurants Voila laten bezorgen.

Als je in Groningen woont (of bent): dit is écht een aanrader. Voor €30 heb je een driegangenmenu voor 1 persoon en het smaakt allemaal geweldig. Je moet het nog wel zelf ‘afmaken’ natuurlijk, maar dat is ook juist leuk om te doen.

Rare week was het weer, met het nieuws over de lockdown. We zagen het natuurlijk al wel aankomen, maar toch is het weer intens. Ik had helaas een vrij stressvolle week (niet door de lockdown), maar gelukkig is de rust wedergekeerd, haha. Ik heb enorm veel zin in de feestdagen, even ontspannen, lekker eten en drinken, samenzijn met (een beetje) familie.

Hele fijne kerstdagen alvast.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.