Week 51 – 2019

De week voor Kerst! En dat was me er eentje, want ik deed afgelopen week weer een #5uavontuur challenge. Samen met 300 andere ondernemers stond ik een week lang om 4.30u op om om vijf uur te starten met werken. Op deze manier was ik ’s middags vrij en ’s ochtends mega productief doordat er geen afleiding was. Verder hadden we ons eerset kerstdiner, ging ik uit eten met Brenda en op kraambezoek bij Marijn & Frank.

Leestijd

Doordeweeks

Werk

Deze week was qua werk niet heel bijzonder inhoudelijk, maar wel dus dat ik elke dag om vijf uur begon met werken. Dit is een challenge vanuit Structuurjunkie die ik in de zomer ook al eens gedaan heb, en nu besloot ik hem nog een keer te doen. Zelf vind ik dit fijn om soms te doen omdat ik in de ochtend veel gefocuster en productiever ben dan in de middag, dus dan is het eigenlijk best logisch om die werkdag gewoon een paar uur te verschuiven. Je ziet er qua foto’s deze week niet zoveel van (ik bedoel, het is om vijf uur donker, maar om zeven uur ook, haha).

Eten & drinken

En verder

Weekend

In het weekend hadden wij onze eerste kerstdiner! Met ons eetclubje (waarmee we normaal in een thema van een land koken) maakten we samen een kerstdiner, met cadeautjes en gedichtjes. Ik heb bijna geen foto’s van het eten, het was veel te gezellig en mijn telefoon lag in mijn tas.

Wat een week! Ik had hem vrij volgepland (waar ik van heb genoten!) maar het is nu dus wel lekker dat er weer een rustigere week aan komt. Natuurlijk is het kerst komende week! Maandag en dinsdag ben ik deels nog aan het werk en vrijdag misschien ook nog een beetje. Maandagavond ga ik met Emmy en Brenda kerstdineren bij Brass Boer Thuis! Zoveel zin in. Verder gaan we lekker met familie genieten van de kerstdagen en vrijdagmiddag gaan Willem en ik naar Zeeland. We hebben een hotel geboekt om daar lekker te genieten samen met Kees. Stiekem is het ook voor nog wat research voor mijn boek Wandellust, dus als je advies hebt voor een plek om fantastisch te wandelen in Zeeland, laat het me even weten!

Ik heb zin in deze week. Beetje werken (en dan vooral hele leuke dingen), kerstdiners, chillen.

Fijne week en hele fijne feestdagen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

9 reacties
 1. Isolde

  Wat een goede week weer Cynthia!

  Je hoort de laatste tijd weer steeds vaker dat er onderzoeken zijn waaruit blijkt hoe slecht alcohol voor je is, ik vraag me af, met jouw passie voor wijn, hoe ga je daarmee om? Ik hou ook echt van een goed wijntje maar voel me steeds meer bezwaard on het te drinken en ervan te genieten.. was ik even benieuwd naar 🙂

  Héle fijne feestdagen gewenst aan jou, Willem en Kees!

 2. Dio

  Oeeeh al dat eten. Niet te doen. Ziet er heerlijk uit!

 3. Eva

  Hoi Cynthia,

  Ik weet niet waar je in Zeeland precies op vakantie gaat, maar als je op Walcheren bent vind ik het waterwingebied bij oranje zon erg mooi om te wandelen en ook de bossen bij kasteel Westhove, bij Oost Kapelle zijn een aanrader. Verder ook nog een paar eettips voor je als je op Walcheren bent: “bandoeng in Oost Souburg, “castafiore” en “de gecroonde liefde” in Vlissingen , “ de gouden bock” in Middelburg, taart bij “de Juf “ in Middelburg. Fijne kerstdagen! Groetjes, Eva

 4. Jose

  Ik krijg spontaan rammelende eierstokken van dat lieve koppie van Caiden. Of misschien vooral van de lieve manier waarop beide ouders zijn handje vasthouden.

  Respect voor jou ook dat je zoveel werk gedaan krijgt. Vandaag (nu..) is mijn laatste werkdag voor de vakantie en ik kan mij amper concentreren, al de hele week! Fijne feestdagen in ieder geval, hopelijk kun je je werkmodus goed ‘uit’ zetten en fijn uitrusten en opladen. 🙂

 5. Merel

  Wat een heerlijk verslag. En knap dat je nog zoveel werk gedaan krijgt in zo’n week. Dat hele vroeg opstaan (maar dan niet om half 5 voor mij, maar bijvoorbeeld half 6 of 6 uur) klinkt vreemd genoeg steeds aantrekkelijker. Dat je heel gefocust werkt en daarna ook echt vrij hebt. In plaats van zoals ik gisteren: om 10 uur beginnen en dan 9 uur doen over iets wat ook in 6 uur had gekund.
  Wij krijgen de komende weken twee verschillende logeerhonden (niet tegelijkertijd). Zal nog eens goed opzoeken hoe we ze zo rustig en veilig mogelijk door de vuurwerktijd (ik bedoel vooral voor en na de jaarwisseling) kunnen loodsen. Fijne dagen alvast!

 6. rachel

  goed bezig met dat vroege opstaan en beginnen 😀 ik vind dat je zelf dan echt meer uit je werk haalt en smiddags gewoon nog even voor jezelf hebt.
  leuke fotos weer en ik wens jullie hele fijne dagen!!!

 7. Marianne

  Wauw, wat een discipline, elke dag om 5u beginnen met werken! Heel knap 🙂

 8. Ilona

  Hi Cynthia,
  Als je naar Zeeland komt kan ik je de duinen en bossen van Oost-Kapelle aanraden voor een wandeling!

 9. Corine

  Fijne feestdagen! Wandeltip: Zeepeduinen bij Burgh Haamstede.