Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 51 – 2019

De week voor Kerst! En dat was me er eentje, want ik deed afgelopen week weer een #5uavontuur challenge. Samen met 300 andere ondernemers stond ik een week lang om 4.30u op om om vijf uur te starten met werken. Op deze manier was ik ’s middags vrij en ’s ochtends mega productief doordat er geen afleiding was. Verder hadden we ons eerset kerstdiner, ging ik uit eten met Brenda en op kraambezoek bij Marijn & Frank.

Leestijd

Doordeweeks

Werk

Deze week was qua werk niet heel bijzonder inhoudelijk, maar wel dus dat ik elke dag om vijf uur begon met werken. Dit is een challenge vanuit Structuurjunkie die ik in de zomer ook al eens gedaan heb, en nu besloot ik hem nog een keer te doen. Zelf vind ik dit fijn om soms te doen omdat ik in de ochtend veel gefocuster en productiever ben dan in de middag, dus dan is het eigenlijk best logisch om die werkdag gewoon een paar uur te verschuiven. Je ziet er qua foto’s deze week niet zoveel van (ik bedoel, het is om vijf uur donker, maar om zeven uur ook, haha).

Eten & drinken

En verder

Weekend

In het weekend hadden wij onze eerste kerstdiner! Met ons eetclubje (waarmee we normaal in een thema van een land koken) maakten we samen een kerstdiner, met cadeautjes en gedichtjes. Ik heb bijna geen foto’s van het eten, het was veel te gezellig en mijn telefoon lag in mijn tas.

Wat een week! Ik had hem vrij volgepland (waar ik van heb genoten!) maar het is nu dus wel lekker dat er weer een rustigere week aan komt. Natuurlijk is het kerst komende week! Maandag en dinsdag ben ik deels nog aan het werk en vrijdag misschien ook nog een beetje. Maandagavond ga ik met Emmy en Brenda kerstdineren bij Brass Boer Thuis! Zoveel zin in. Verder gaan we lekker met familie genieten van de kerstdagen en vrijdagmiddag gaan Willem en ik naar Zeeland. We hebben een hotel geboekt om daar lekker te genieten samen met Kees. Stiekem is het ook voor nog wat research voor mijn boek Wandellust, dus als je advies hebt voor een plek om fantastisch te wandelen in Zeeland, laat het me even weten!

Ik heb zin in deze week. Beetje werken (en dan vooral hele leuke dingen), kerstdiners, chillen.

Fijne week en hele fijne feestdagen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.