Week 51 – 2018 – Kerstvoorbereidingen & Serious Request

De een na laatste week van het jaar! Ik besteedde mijn tijd vooral aan werken, campagnes afronden, voorbereidingen treffen voor de feestdagen en ik hield me bezig met Serious Request. Mijn vriendin Jorien liep deze hele week door het land voor 3FM en zondag liep ik een klein stukje mee.

Leestijd

Maandag

Kees… Wat doe je?

Met Harold en Harma naar de Hanos, houd zo van deze winkel.

Wijn uitzoeken voor de kerstdiners! Ik verzorg de wijnen voor zowel eerste als tweede kerstdag en het leuke is: alles komt uit onze kelder. De laatste maanden heb ik zoveel mooie dingen gekocht op de wijntrips die ik heb gemaakt, dus genoeg lekkers om te drinken tijdens het kerstdiner!

Dinsdag

Dinsdag werk ik overdag weer lekker thuis.

Als ik ’s avonds naar de stad loop zie ik deze bijzondere wolken, mooi he!

Ik koop wat cadeautjes bij Jojo & Millows, een hele leuke nieuwe winkel in de Sassenstraat. Dan ga ik met Judith eten bij Pho Kitchen, een Vietnamees aan de Nieuwe Markt die er al even zit en waar ik al tijden heen wil.

Het eten is zó lekker. Ik ben zo gek op Vietnamees en het smaakt hier allemaal authentiek, vers en goed. Heerlijk, echt een aanrader. De ambiance mag iets gezelliger, maar het is dan wel weer goedkoop: €30 per persoon voor al deze gerechtjes.

Woensdag

Woensdag neem ik lekker vrij.

Naar de kapper! Ohhh, ik ben er weer zo blij mee.

Na mijn kappersbezoek loop ik even de stad in om te neuzen bij Noun Collectables, een hele leuke nieuwe kledingwinkel.

’s Avonds ga ik met Janske naar Zutphen! Janske is restaurantrecensent bij de Stentor en ik ga elke maand een keer met haar mee om mijn mening te geven over het eten en de wijn. We gaan deze keer naar Chapoo! en daar eten we goed. De recensie zie je binnenkort in de krant.

Donderdag

Donderdag maak ik welgeteld nul foto’s. Ik breng de auto naar de garage voor de APK-keuring en een grote beurt en ik werk werk werk.

Vrijdag

Nieuwe blouse van Levi’s (blij mee!) en Kees in de regen. Voor Sinterklaas kreeg zij een regenjasje en ze vindt de regen nog steeds vreselijk.

We passen vandaag op de hond van Willem zijn ouders. Hij werkt een dagje thuis en we hebben dus gezellig twee hondjes vandaag.

Word ik heel blij van.

Vrijdagmiddag heb ik in de stad de laatste draaiuurtjes voor het IJsbeeldenfestival. Die klus zit er nu dus op, jammer, want ik vond het erg leuk om te doen! Daarna ga ik nog even de stad in voor de laatst cadeautjes.

Love De Buurvrouw.

En vanavond heb ik alwéér een etentje – dat is altijd zo de week voor Kerst en ik vind het heerlijk -, ik ga namelijk met Emmy eten bij De Witte Gans. Ons jaarlijkse kerstdiner, even bijpraten over alles en lekker genieten.

Ik wilde al een tijdje naar de Witte Gans en het is zó goed. Volop genieten van al die heerlijke gerechten en goede bijpassende wijnen! En het is gewoon een hele fijne avond, samen plannen maken en gewoon gezellig ouwehoeren. Wat een topper is Emmy toch, ik ben zo blij met haar. En veel van jullie ook, echt leuk!

Zaterdag

Zaterdag ga ik aan de slag met de plannen voor een grote Structuurjunkie Deskplanner. Ik vertelde laatst al dat er in januari een A4 Deskplanner komt, er komt iets later komend jaar ook een A3 Deskplanner. Die is dus een stuk groter en heeft meer ruimte voor dingen als taken en notities. Leuk om hier mee bezig te zijn, het kan nog alle kanten op! En verder natuurlijk lekker wandelen met Kees.

Exit spelen met Harold & Harma.

Zaterdagavond komen Harold en Harma (voor intimi Harmold) eten en daarna spelen we EXIT. Het is een soort escape room, maar dan met kaarten. Met allemaal puzzels en raadsels moet je uit een verlaten hut ontsnappen. SUPERtof om te doen, best lastig hier en daar en echt heel leuk. Je kan het spel maar één keer spelen, dus wij hebben er heel voorzichtig mee gedaan en geven hem door aan iemand anders.

Chillen met de hondjes bij de haard.

Zondag

Het is niet alleen Kerst bij ons, maar ook in de Sims! Eindelijk speel ik mijn favoriete spelletje weer eens, zo leuk.

Rond een uur of twee stap ik in de auto om naar Arkel te rijden, bij Gorinchem. Ik ga vandaag namelijk een stukje meelopen met Jorien en Rob, die voor 3FM meer dan 180 kilometer lopen om geld op te halen. Ik heb €820 opgehaald voor Serious Request en ik loop natuurlijk een stukje mee voor de mental support.

Het was superfijn om Jorien even een dikke knuffel te geven en natuurlijk om het geld digitaal te ‘overhandigen’. Ik ben zo trots op de dj’s, niet normaal.

 

En nu breekt de laatste week van het jaar aan! Wauw. Als je dit leest is het tweede Kerstdag, op eerste Kerstdag waren we bij mijn schoonfamilie en tweede Kerstdag bij mijn familie. De rest van de week hebben we niet zoveel gepland, ik ga alleen zaterdagavond met Jolien iets doen en zondag gaan we naar Marije, Mark-Jan, Fiene en de tweeling Suze & Rivka. En verder zien we het wel. Ik ben niet helemaal ‘vrij’ qua werk, maar er is niet echt veel te doen, dus ik kan wel lekker relaxen. Hopelijk komen we deze week een beetje toe aan het opruimen en opknappen van mijn kantoor, derde Kerstdag dus maar naar de Karwei, haha! Maar eerst echt opruimen, er staan zoveel spullen… Ik zal je op de hoogte houden.

Fijne week! Ik hoop dat je ervan geniet.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

7 reacties
 1. Annemiek

  Wat een mooi pak! 💗

 2. Fleur

  Die flared broek staat je prachtig!

 3. Mijntje

  Lees overal dat blogs nauwelijks gelezen worden met de feestdagen. Voor mij maakt dat dus geen enkel verschil :). Zomervakantie, kerst, ik lees alles altijd. Leuk dus want anderen nemen even een kerstbreak. Ook prima natuurlijk maar vind het fijn dat jij ‘gewoon’ post

 4. Vanessa

  Ziet er uit als een geweldige week, Emmy kan zo leuk schrijven zie weer uit naar haar blogpost.
  Je pak is geweldig, van welk merk is het pak?

  • Debbie

   Daar ben ik ook benieuwd naar. Héél erg gaaf!

 5. Renske

  Aaah die natte Kees! Ze kijkt echt ook echt van “moeten we nou echt zo nodig naar buiten?” Dat spel klinkt ook leuk, maar vind het wel altijd zo stom als je het maar een of een paar keer kan doen. Een tijdje terug waren er een paar keer artikelen/recensies over spelletjes, komen die nog weer terug? Ik vond dat altijd leuk om te lezen! Ik de winkels weet ik nooit waar ik moet beginnen haha

 6. rachel

  meid wat een heerlijke week weer en oh lord Vietnamees eten heerlijkkkk!! en je outfits ….<3 them 😀