Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 51 – 2017

De kerstvoorbereidingen zijn begonnen! En de laatste week voor ik een weekje richting zee ga. Veel thuis werken en natuurlijk naar de kerstdagen toeleven. Ik laat je zien wat ik afgelopen week heb gedaan.

Leestijd

Ik begin de week met sporten bij de Healthy Body Lounge.

Na het sporten ga ik naar huis om de hele dag te werken. Daar valt niet zoveel aan te laten zien, haha.

Het is zo’n week waarvan ik op maandagochtend denk: o jee, ik heb zo’n enorme to do list en ik ben benieuwd of ik het allemaal af ga krijgen. En gedurende de week komen er ook nog eens allemaal extra dingen bij op waardoor het nog drukker wordt, haha.

Het eerste exemplaar van mijn boek is onderweg!

EN HIJ IS ER AL OP MAANDAG! Net nadat ik de screenshot van PostNL maak, staat de postbode voor de deur. Mijn boek is er! Ik ben er enorm trots op.

Op 20 januari geef ik in Utrecht een Structuurjunkie Masterclass voor 30 meiden die een pre-order hebben gedaan van het boek. Deze week ben ik heel wat uurtjes bezig met voorbereiden. Het is zo leuk om te doen en ik heb er zoveel zin in (al vind ik het ook heel spannend).

Op dit moment ben ik bezig in boek zes van Harry Potter in het Engels, en daar leer ik toch een boel nieuwe woorden van! Zoals dit… Magpie. Dat is dus een ekster. Ik had geen flauw idee.

Van Oreo krijg ik dit enorm leuke pakket! Zo tof, check ook die mooie Oreo cupcakes…

Ahhh, een kerstboompje! Echt leuk.

Woensdag laat ik Hunter, de hond van vrienden, even uit. Dat vind ik zo leuk om te doen, en Hunter is echt een fantastische lieve hond.

Bij de haard! Woensdag ga ik met Emmy uit eten: kerstdiner! Dit doen we heel knus bij het Pestengasthuys.

Ik maak deze week onder andere een video en mooie foto’s van mijn boek, je kan de video hier zien (die kwam afgelopen zondag online).

Donderdagmiddag: sporten! Ik kijk altijd Modern Family tijdens het AquaBiken, ik vind at zo’n leuke serie.

Met Edith ga ik daarna even koffie drinken en carrot cake eten bij Pistache. Zo’n leuke plek en te lekkere koffie.

Edith en haar man Sjoerd zijn een heel mooi herenhuis aan het verbouwen en het wordt echt zó prachtig!

Mike en Nolle van EGM Media (zij hebben mijn website gebouwd en doen nu ook maandelijks onderhoud) komen langs om een kerstcadeautje en oliebollen af te leveren. Zo leuk! We doen even een kerstborrel en gaan daarna gezellig (en lekker!) eten bij Da Portare Via in de stad.

Kijk dan. Even naar de wc en meneer neemt de directeursstoel over…

‘Wat?!’

Vrijdag ga ik naar de kapper!

En dit is het resultaat. Het is iets meer roze/perzik of zo, al is het echt lastig vast te leggen.

Twee geslaagde drankjes van de vrijdagavond: ten eerste dit perzikbiertje, Peche Mel van Bush. Het is bijna cider-achtig, wat droog en zuur maar met een hele goede perziksmaak. Echt vet lekker! Dan de wijn, Verus Sauvignon Blanc uit Slovenië. Deze smaakt bijna als een SB uit Nieuw-Zeeland, Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blancs smaken vaak erg naar tropisch fruit en zijn heel vol van smaak, deze heeft dat ook. Echt fantastisch, een aanrader.

Vrijdagavond zouden we naar het kerstdiner van Willem zijn werk gaan, maar Willem is helaas ziek. Ik keek er echt naar uit, het is elk jaar zo gezellig! En ik heb jaren geleden met het bedrijf waar hij werkt samengewerkt (voor de Miss Lipgloss Shop) dus ik ken er ook veel mensen. Nou ja, dan binnenkort maar weer eens naar de borrel om bij te kletsen.

Ik heb dit jaar voor het eerst dat ik het gevoel heb dat ik op ‘werkvlak’  iets mis rond de feestdagen. Je ziet zoveel gezelligheid, collega’s die met elkaar leuke dingen gaan doen, kerstborrels, kerstdiners. Natuurlijk heb ik ook vrienden en familie waarmee ik dat doe (en daar ben ik zó dankbaar voor!), maar op werkvlak heb ik dat niet, een groepje collega’s waarmee je kerst viert. Dat mis ik dit jaar wel een beetje, om eerlijk te zijn. Gelukkig heb ik Emmy waardoor ‘Cynthia.nl kerst’ toch een stuk gezelliger is 🙂

We zijn begonnen met het kijken van Dark afgelopen week op Netflix, tot nu toe vind ik het erg tof, al moet ik er wel een beetje inkomen.

Check deze MEGA cashew!

Zaterdag is nog deels een werkdag, want ik heb niet al het werk dat ik wilde doen afgelopen week afgekregen. En ik heb nog een to do lijstje voor kerst, dus die werk ik af vandaag! Eerst ga ik naar de stad voor wat laatste kerstinkopen.

Werken!

Zaterdagavond maak ik knolselderijsoep.

Het resultaat. Met wat nootjes en pitjes en parmezaan. Erg goed gelukt!

Dit vind ik zó leuk in deze periode: ’s ochtends beneden komen en de lichtjes in de kerstboom aandoen. Zo gezellig en knus. Jammer dat hij straks weer weg ‘moet’, al zet ik hem dan gewoon in de tuin zodat we hem volgend jaar weer kunnen gebruiken!

Ik heb in tijden niet zo’n drukke week gehad. Niet qua afspraken of zo, maar qua werk dat ik thuis achter de computer moest doen. Gelukkig is alles helemaal afgekomen, niet compleet zonder stress, maar ik heb het toch aardig goed doorstaan, hahah. En nu is het vakantie! Na de kerstdagen gaan we een weekje naar Zeeland, of nou ja, bijna-Zeeland, waar wij heengaan is het nog net Zuid-Holland (Goeree-Overflakkee). We hebben een leuke bed & breakfast geboekt. Ik heb zin in een week vol boeken, uitslapen, series, zee, strand en lekker eten.

Ik hoop dat je goede feestdagen hebt en natuurlijk alvast een goede jaarwisseling!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.