Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor â‚Ŧ5

Week 50 – 2019

In week 50 was ik weer een weekje op Terschelling! Niet voor vakantie dit keer, maar voor een solo workation. Ik werkte de hele week aan een project en verder genoot ik uiteraard van de duinen en het strand. Ik neem je mee naar het eiland!

Leestijd

Afgelopen week was ik op Terschelling om daar een week te werken! Ik had een project dat ik wilde afronden en daarnaast nog wat andere dingen die ik qua werk wilde doen. En uiteraard ging ik ook lekker genieten van het strand en de duinen.

Werk

Het huisje

Ik boekte dit keer een huisje dat voor mij nieuw was, maar dat ook dit jaar nog gerenoveerd is. Altijd even ‘spannend’, een onbekend huisje boeken op Terschelling, maar ik was enorm blij verrast door deze plek!

Het huisje heet Hashtag Terschelling (toepasselijk voor mij 😉 en is in Midsland-Noord, naast de duinen en vlakbij het strand en het dorp Midsland. Ik heb dit niet gesponsord gekregen of zo, ik heb het gewoon zelf betaald, maar via Instagram kreeg ik al zoveel vragen over dit huisje dat ik het maar meteen eventjes deel. Ik heb hier met heel veel plezier gezeten en vind het huis echt een aanrader!

Kees & strand

Eten & drinken

Een avond ga ik lekker uitgebreid bij hotel NAP eten waar mijn vriend Sander Wever in de keuken staat. Ik zit een avond heerlijk te tafelen, boek erbij en volop genieten.

Dit was echt een topweek. Ik heb meer gedaan dan ik wilde en heb zelfs de vrijdag grotendeels vrij kunnen nemen doordat ik al zo ver was met werk.

Nu is het weer heerlijk om thuis te zijn! Komende week is de Structuurjunkie #5uavontuur challenge, waarin ik met ongeveer 300 ondernemers elke dag om 5 uur start met werken. Niet fysiek samen, maar online samen 😉 Superleuk en dat wordt dus weer een productieve week.
verder ben ik komende week veel ‘gewoon’ aan het werk, werk ik aan mijn boek, blog en een nieuwe training en heb ik ook hier en daar wat afspraken. Zaterdag vieren we kerst met onze eetclub, daar heb ik superveel zin in. Sowieso in komende week!

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.