Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 50 – 2017

Een week vol (natte) sneeuw, afspraken in en om Zwolle, het jaar langzaamaan afronden én ik ging voor 36 uur naar Deventer! Ik neem je weer even mee mijn afgelopen week in.

Leestijd

SNEEUW!

We beginnen de week met nog heel veel sneeuw! Het is lekker blijven liggen en ik vind het heerlijk om door dit winterse landschap te wandelen.

Vandaag worden boodschappen bezorgd en ik krijg deze Heineken 0.0 er gratis bij om uit te proberen. Het smaakt nog best aardig ook! Het smaakt anders dan bier met alcohol, maar het is niet verkeerd.

Sinner bingewatchen!

Willem en ik hebben héél snel alle afleveringen van Sinner gekeken op Netflix. Wat een ontzettend spannende en goede serie! Het gaat over een vrouw die uit het niets op het strand een man vermoord, terwijl ze daar aan het chillen is met haar gezin. Één groot drama, natuurlijk.

Dinsdag ga ik met Aranka koffie drinken bij Hier & Daar. Zoals altijd ben ik te vroeg, dus ik lees het nieuwste boek van Murakami.

We drinken koffie en kletsen bij, zo leuk om elkaar weer eens te zien.

Mutsenweer!

We eten weer eens kip cashew, lekker!

Dinsdagavond ga ik helpen met het maken van kerstpakketten! Hier in de wijk organiseerden twee meiden die ik ken een inpakavond voor vrouwen in de wijk die dit jaar wel wat extra’s kunnen gebruiken. Met een groepje vrouwen hier uit de buurt hebben we een enorm gezellige avond en pakken we zestig kerstpakketten in.

Weer even AquaBiken bij de Healthy Body Lounge!

Er ontstaat een aardig leuke collectie onder de kerstboom… Van Loire wijnen en Ribera del Duero, twee wijnstreken (een in Frankrijk, de andere in Spanje) kreeg ik een paar flessen wijn voor de kerst, om te proberen. Hoe leuk! Uit de Loire heb ik trouwens twee mousserende wijnen gekregen, te leuk voor oud en nieuw.

Chubby! <3

Woensdagmiddag ga ik bij mijn ouders lunchen en daarna naar mijn accountant in Dedemsvaart. Het jaar doornemen, alle cijfers bekijken en van alles over mijn bedrijf bespreken. Het is echt zo’n periode om het jaar af te sluiten en dat vind ik altijd erg leuk om te doen.

Wandelen met nog een beetje sneeuw! Ondertussen heb ik een telefonisch interview met Glamour.

MIJN BOEK IS ER! Of nou ja, mijn uitgever heeft er twee binnengekregen. Ik heb hem zelf nog niet (hij is onderweg met de post), maar ik krijg er allemaal filmpjes en foto’s van doorgestuurd. Het ziet er zó ontzettend mooi uit! Je kan hem hier trouwens pre-orderen, op 5 januari ligt hij in de winkel. Je maak als je pre-ordert ook nog kans op een plekje bij de Structuurjunkie masterclass op 20 januari in Utrecht. Je kan daar hier wat meer over lezen!

Donderdagmiddag vertrek ik naar Deventer voor een mini perstrip van 36 uur samen met Bonnie! Ik heb deze dagen gevlogd én veel foto’s gemaakt die later nog hier op de site verschijnen. Wat we allemaal gaan doen is een complete verrassing en dat is écht heel leuk.

Zaterdagmiddag kom ik thuis vanuit Deventer en ’s avonds ga ik samen met Willem lekker eten bij In Den Hoofdwacht – we hebben vandaag namelijk alweer zes jaar een relatie!

Zondag: chillen.

in Deventer koop ik een nieuwe jas en die trek ik lekker aan vandaag, ik ben er zo blij mee!

Wat hou ik toch van deze periode, zo vlak voor de feestdagen en de jaarwisseling! Er is altijd zoveel gezelligheid, tijd voor elkaar, leuke evenementen en afspraken. Afgelopen week was echt leuk, ook door het tripje naar Deventer natuurlijk! Later daarover dus meer.

Bedankt voor het lezen, en tot volgende week – dan is het kerst!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.