Week 50 – 2017

Een week vol (natte) sneeuw, afspraken in en om Zwolle, het jaar langzaamaan afronden én ik ging voor 36 uur naar Deventer! Ik neem je weer even mee mijn afgelopen week in.

Leestijd

SNEEUW!

We beginnen de week met nog heel veel sneeuw! Het is lekker blijven liggen en ik vind het heerlijk om door dit winterse landschap te wandelen.

Vandaag worden boodschappen bezorgd en ik krijg deze Heineken 0.0 er gratis bij om uit te proberen. Het smaakt nog best aardig ook! Het smaakt anders dan bier met alcohol, maar het is niet verkeerd.

Sinner bingewatchen!

Willem en ik hebben héél snel alle afleveringen van Sinner gekeken op Netflix. Wat een ontzettend spannende en goede serie! Het gaat over een vrouw die uit het niets op het strand een man vermoord, terwijl ze daar aan het chillen is met haar gezin. Één groot drama, natuurlijk.

Dinsdag ga ik met Aranka koffie drinken bij Hier & Daar. Zoals altijd ben ik te vroeg, dus ik lees het nieuwste boek van Murakami.

We drinken koffie en kletsen bij, zo leuk om elkaar weer eens te zien.

Mutsenweer!

We eten weer eens kip cashew, lekker!

Dinsdagavond ga ik helpen met het maken van kerstpakketten! Hier in de wijk organiseerden twee meiden die ik ken een inpakavond voor vrouwen in de wijk die dit jaar wel wat extra’s kunnen gebruiken. Met een groepje vrouwen hier uit de buurt hebben we een enorm gezellige avond en pakken we zestig kerstpakketten in.

Weer even AquaBiken bij de Healthy Body Lounge!

Er ontstaat een aardig leuke collectie onder de kerstboom… Van Loire wijnen en Ribera del Duero, twee wijnstreken (een in Frankrijk, de andere in Spanje) kreeg ik een paar flessen wijn voor de kerst, om te proberen. Hoe leuk! Uit de Loire heb ik trouwens twee mousserende wijnen gekregen, te leuk voor oud en nieuw.

Chubby! <3

Woensdagmiddag ga ik bij mijn ouders lunchen en daarna naar mijn accountant in Dedemsvaart. Het jaar doornemen, alle cijfers bekijken en van alles over mijn bedrijf bespreken. Het is echt zo’n periode om het jaar af te sluiten en dat vind ik altijd erg leuk om te doen.

Wandelen met nog een beetje sneeuw! Ondertussen heb ik een telefonisch interview met Glamour.

MIJN BOEK IS ER! Of nou ja, mijn uitgever heeft er twee binnengekregen. Ik heb hem zelf nog niet (hij is onderweg met de post), maar ik krijg er allemaal filmpjes en foto’s van doorgestuurd. Het ziet er zó ontzettend mooi uit! Je kan hem hier trouwens pre-orderen, op 5 januari ligt hij in de winkel. Je maak als je pre-ordert ook nog kans op een plekje bij de Structuurjunkie masterclass op 20 januari in Utrecht. Je kan daar hier wat meer over lezen!

Donderdagmiddag vertrek ik naar Deventer voor een mini perstrip van 36 uur samen met Bonnie! Ik heb deze dagen gevlogd én veel foto’s gemaakt die later nog hier op de site verschijnen. Wat we allemaal gaan doen is een complete verrassing en dat is écht heel leuk.

Zaterdagmiddag kom ik thuis vanuit Deventer en ’s avonds ga ik samen met Willem lekker eten bij In Den Hoofdwacht – we hebben vandaag namelijk alweer zes jaar een relatie!

Zondag: chillen.

in Deventer koop ik een nieuwe jas en die trek ik lekker aan vandaag, ik ben er zo blij mee!

Wat hou ik toch van deze periode, zo vlak voor de feestdagen en de jaarwisseling! Er is altijd zoveel gezelligheid, tijd voor elkaar, leuke evenementen en afspraken. Afgelopen week was echt leuk, ook door het tripje naar Deventer natuurlijk! Later daarover dus meer.

Bedankt voor het lezen, en tot volgende week – dan is het kerst!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

34 reacties
 1. AB

  Je bent aangekomen

  • Mirjam

   Jeetje wat is dit nou weer voor onnodige opmerking? Volgens mij -correct me if I’m wrong- heeft Cynthia gezegd dat ze aangekomen is door medicijnen, wat natuurlijk al vervelend genoeg is. Daarnaast is het haar lichaam en mag ze weten wat ze ermee doet, wie ben jij om daarover te oordelen (en om zo’n domme reactie te plaatsen?). Als je niks nuttigs te melden hebt mag je ook gwn doorscrollen hoor.
   Cynthia ik vind dat je er geweldig uitziet! Je straalt de laatste tijd ?

 2. Leonie

  wat een leuk overzicht weer, en die sjaal…. die wil ik ook. Ik kan hem alleen vinden voor 160 euro.. :S

  Nog even doorsparen dus 😉

 3. Marije

  Wat een goed initiatief om kerstpakketten te maken voor mensen die het minder hebben

 4. An

  Aangezien je zelf een leest en schrijft wil ik je toch op een dt-fout wijzen.
  Het gaat over een vrouw die een man vermoordT op het strand.

  • An

   Aangezien je zelf veel leest en schrijft wil ik je toch op een dt-fout wijzen.
   Het gaat over een vrouw die een man vermoordT op het strand.

  • Sylke

   @An, dit klopt niet. Het gaat hierbij om een voltooid deelwoord en dat schrijf je NIET met een DT, want hij/zij is al vermoord.

  • Moos

   Het is geen voltooid deelwoord hier, vergelijk maar met “een vrouw die een man aanrijdt” of een vrouw die een man naar huis brengt” moet dus wel vermoordt met dt zijn!

  • Moos

   Het is hier geen voltooid deelwoord, vergelijk maar met “een vrouw die zomaar uit het niets een man naar huis brengt/de weg wijst/thuisbrengt….. het is een persoonsvorm , dus inderdaad met -dt!

  • Hihi

   ?

  • Lou

   Sylke, zowel je conclusie als je uitleg raken kant noch wal.

   De zin is in de onvoltooid tegenwoordige tijd. Het onderwerp (een vrouw) vraagt om een werkwoordsvorm in de derde persoon enkelvoud. Je voegt bij dit type werkwoord dus een t toe aan de stam, die op d eindigt. Je krijgt dus wel degelijk een d en een t aan het eind.

   En ja, voltooide deelwoorden benadrukken het afgeronde karakter van een actie en soms het resultaat van een actie. Maar hier zoomt de verteller juist in op de actie zelf. Op het moment dat het gebeurt. Totaal ander verhaal. Totaal andere verteltijd.

 5. Kirsty

  Zo te zien heb je een leuke week gehad! Lekker ook die wijnen die je hebt gekregen, dat komt nu zo vlak voor de feestdagen wel goed uit. Ik vind dit ook altijd een gezellige tijd van het jaar zo rond kerst en oud & nieuw.

 6. Linda

  Hoi,

  Mag ik vragen waar die trui van is, die je aan hebt met etentje?

 7. mieke | mieksmind

  wat ene fijne week, leuke grijze muts ook! en omg the sinner is zo goed he, heb het in 1 weekend uitgekekne

 8. Judith

  leuke week heb je gehad 🙂 de vormgeving van je boek is in ieder geval echt al prachtig!

 9. Saskia

  Jaaaaa ben zeer benieuwd ook wat je gaat doen met jullie adoptiehond Mambo??? Wel niet wel?!?!

  Ook voor jou wens ik jou en Willem een hele fijne kerst en een goed mooi 2018. Dat al je wensen en doelen uitkomen.

  Liefs Saskia

 10. Bente

  Oehh, dat klinkt echt als een heerlijke serie voor de kerstvakantie!

 11. Farah

  Ik reageer laatste tijd heel erg weinig, of beter gezegd: helemaal niet. Maar je moet vaker rood aan doen, het staat je zo mooi en je ‘nieuwe’ wenkbrauwen staan je zo goed! Het maak je gezicht zo anders, maar zo mooi. Hiervoor was je ook al mooi hoor, maar het geeft net een ander blik en het staat je gewoon zo ontzettend goed. En inderdaad, wat er wordt gezegd hier, klopt: je jas matcht mooi met je haar. Komt er ook een signeersessie van je boek? Ik wil je na jarenlang volgen, nu wel echt heel graag een keer ontmoeten! Haha.

  • Cynthia Schultz

   Wat lief dat je dat zegt, dankjewel Farah!! We zijn wel bezig met signeersessies bij boekhandels, als daar meer duidelijk over is dan hoor je het!

 12. Jessica J.

  Wat past je jas goed bij je haarkleur! En wauw, The Sinner klinkt ontzettend spannend. Ik ga het checken!

 13. Amber

  Ik zag je jas ook al op je Instagram stories voorbij komen, maar helaas nergens van kunnen vinden waar ‘ie van is.. Dus bij deze de vraag, waar is je mooie rode jas van?

 14. Lenneke

  OH MAN, THE SINNER! Ik was HOOKED. Heb heel het seizoen in één dag gekeken. Kon gewoon niet stoppen met kijken.

 15. rachel

  ook al zoon leuke week!! en ik tiep net bij aranka mijn moppie cynth hahaha, heerlijke meiden zijn jullie!!!

 16. Willianne

  Hoe is het afgelopen met het hondje wat jullie op het oog hebben/hadden?

 17. Eline

  Aaahh je planner ziet er zoooo ontzettend mooi uit!

 18. VWillemse

  The Sinner was idd leuk, zelf heb ik deel twee van The missing (deel één was een stuk saaier) net afteken op Netflix, deze was ook heel spannend.
  Ben super benieuwd naar Haruki Murakami’s nieuwste boek, is deze weer net zo goed?

 19. Heleen

  Leuk! 🙂
  Ik mis wel 1 update in dit weekoverzicht ? weet je al of jullie mambo gaan adopteren?

  • VWillemse

   Haha ja vroeg ’t me ook al af….

  • Annet

   Ik ben ook zo nieuwsgierig wat je gaat doen met Mambo!!

  • Ingrid

   Ik meen dat ik ergens heb gelezen (instagram?) dat ze het niet doen.

  • Cynthia Schultz

   Klopt, we doen het niet. We twijfelen teveel, en willen dat gevoel volgen. We gaan verder zoeken naar een ander hondje om te adopteren 🙂