Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 5 – 2021

Week 5 was een afwisselende week waarin ik lekker productief was. Ik werkte twee dagen in een hotelkamer en een middag bij de garage omdat de auto onderhoud nodig had en dat was fijn, joh! Ook stond ik heel groot in Het Parool met een stuk over thuiswerken, heel cool. En… needless to say: SNEEUW.

Leestijd

Prive

Werk

Maandag en dinsdag heb ik een hotelkamer bij Pillows in Zwolle geboekt om even lekker op een andere plek te ’thuiswerken’. Zo fijn om dat te kunnen doen. Maandag ga ik wel wat later erheen vanwege de ijzel (het wegdek was hier één grote plak ijs), maar het was alsnog heel erg chill om te doen.

Eten & drinken

Nog even een heads-up over mijn kortingscode voor mijn favoriete sieradenmerk Hey Harper: mijn kortingscode HEYCYNTHIA is t/m 10 februari (dat is woensdag) niet 15, maar 20% korting waard! Mijn favoriete items zoals de Ruby earrings en Nassau necklace zijn dan niet €32,99 en €29,99, maar €26,40 en €23,99. De ketting draag ik al sinds vorig jaar april elke dag, ik doe hem nooit af, en hij is nog steeds mooi: glanzend en goud. De sieraden verkleuren niet. Ik houd van de eenvoudige designs, de kwaliteit en de prijs en daarom ben ik er zo enthousiast over.

Het was echt een fijne week. Ik heb heel bewust wat meer de afwisseling opgezocht en dat zorgde er echt voor dat ik meer plezier had, maar ook dat ik productiever werkte. Echt top, dus.

Komende week is ook weer aardig afwisselend, want ik ga vrijdag naar Amsterdam voor een (1 o p 1) afspraak waarna ik ga slapen in een hotel. Daar heb ik echt zoveel zin in! Nog wel even de vraag of dat gaat lukken qua weersomstandigheden. Maar eerst even lekker een paar dagen thuis knallen.

 

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!
Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.