Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 5 – 2020

Week 5 van 2020 zit er alweer op! Het was een hele prima week waarin ik een succesvolle pilot deed van een nieuwe training die ik heb ontwikkeld, ik ging heerlijk uit eten in Groningen en met mijn uitgever maakten we Structuurjunkie plannen voor de komende twee jaar. Kijk weer even mee wat ik allemaal heb gedaan.

Leestijd

Werk

Qua werk was het een lekkere week! Ik deed bijna alles wat op de planning stond, ik verwerkte de feedback van de corrector op mijn boek Wandellust en ik lanceerde de pilot van mijn Structuurjunkie Plantraining. We verkochten alvast 50 tickets zodat we alles goed konden testen en die waren binnen 20 minuten weg. Woooow. Ik had niet verwacht dat het zo megasnel zou gaan, heel tof. We konden daardoor ook foutjes meteen oplossen, dat was heel fijn. Je kan trouwens nu je tickets gewoon kopen zonder limiet 😉 met de code BLOG krijg je extra €5 korting.

Kees

Andere dingen

Komende week staat vol met leuke dingen. Zo lanceer ik dus de Plantraining wat toch best spannend is. Als je dit leest, is de lancering al geweest (die is maandag). Verder ga ik twee keer uit eten, ga ik naar de kapper en de nagelsalon, hebben we de borrel van ons Broodfonds en vrijdag ga ik naar Amsterdam voor een gezondheidscheck. Ik zit in de pilotgroep van Ancora. Ik krijg een aantal tests en na een tijdje krijg ik een uitslag van allemaal metingen van mijn lichaam waarop ik kan ‘handelen’ om het te verbeteren. Best wel spannend, maar ook iets waar ik heel veel zin in heb. Ik ben zo benieuwd!

Fijne week weer en bedankt voor het lezen!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.