Week 5 – 2020

Week 5 van 2020 zit er alweer op! Het was een hele prima week waarin ik een succesvolle pilot deed van een nieuwe training die ik heb ontwikkeld, ik ging heerlijk uit eten in Groningen en met mijn uitgever maakten we Structuurjunkie plannen voor de komende twee jaar. Kijk weer even mee wat ik allemaal heb gedaan.

Leestijd

Werk

Qua werk was het een lekkere week! Ik deed bijna alles wat op de planning stond, ik verwerkte de feedback van de corrector op mijn boek Wandellust en ik lanceerde de pilot van mijn Structuurjunkie Plantraining. We verkochten alvast 50 tickets zodat we alles goed konden testen en die waren binnen 20 minuten weg. Woooow. Ik had niet verwacht dat het zo megasnel zou gaan, heel tof. We konden daardoor ook foutjes meteen oplossen, dat was heel fijn. Je kan trouwens nu je tickets gewoon kopen zonder limiet 😉 met de code BLOG krijg je extra €5 korting.

Kees

Andere dingen

Komende week staat vol met leuke dingen. Zo lanceer ik dus de Plantraining wat toch best spannend is. Als je dit leest, is de lancering al geweest (die is maandag). Verder ga ik twee keer uit eten, ga ik naar de kapper en de nagelsalon, hebben we de borrel van ons Broodfonds en vrijdag ga ik naar Amsterdam voor een gezondheidscheck. Ik zit in de pilotgroep van Ancora. Ik krijg een aantal tests en na een tijdje krijg ik een uitslag van allemaal metingen van mijn lichaam waarop ik kan ‘handelen’ om het te verbeteren. Best wel spannend, maar ook iets waar ik heel veel zin in heb. Ik ben zo benieuwd!

Fijne week weer en bedankt voor het lezen!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

9 reacties
 1. Anna

  Leuke foto’s weer! En wat gaaf, alle Structuurjunkie planners bij elkaar! 😀

 2. M

  Ik zou de hond in de auto wel vast zetten, je wil niet dat ze bij een ongeluk door de auto vliegt of in paniek het verkeer inrent.

 3. Kirsten

  Oh dat eten bij Uit de buurt ziet er heerlijk uit, het restaurant gaat direct op mijn “to eat” lijstje ;p.

 4. Lisa

  Tof weekje. Fijn hè, boodschappen online bestellen. Kees blijft fotogeniek, en een mooi rijtje planners, daar ben je (ook) echt goed in. Ben alweer benieuwd nasr de verslag van volgende week.

 5. Marloes

  Leuke foto’s weer! Al moet ik zeggen dat ik de foto’s in deze layout wat rommelig vindt staan, waardoor het overzicht een beetje weg is.

 6. Saskia

  Stiekem vind ik het toch wel jammer dat je je weekoverzichten per onderdeel indeelt en niet meer op chronologische volgorde..

 7. Anne

  Kreeg al hartkloppingen bij die foto van de ongelijke knoppen. Dit gebeurt ook vaak op mijn websites en wordt er echt helemaal gek van. Haat het om teksten te moeten inkorten puur voor de lay-out en weet ook dat als iemand het op een andere laptop bekijkt, dat óók weer verschil kan maken. Bah.

  OK. Einde rant. Fijne week Cynthia 😉

 8. Tineke

  Zo leuk om een beetje te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij het ontwerpen van de structuur junkie.