Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 5 – 2018

Afgelopen week stond helemaal in het teken van onze nieuwe huisgenoot Keesje! Ik waarschuw je dus vast voor heel veel Kees-spam in dit weekoverzicht.

Leestijd

Ik sta in de Metro met Structuurjunkie!

Op maandag onderweg naar Amsterdam voor een afspraak en een fotoshoot voor LINDA.meiden.

Dit blijft altijd leuk, al die make-up!

Visagist Christel Man raadt me deze foundation aan, de NARS Natural Radiant Longwear Foundation. Ik vind hem er op mijn huid ook erg mooi uitzien!

Tijd om de foto’s te maken! Mooie kleur he, die achtergrond. De foto en het interview komt in de LINDA.meiden van april. Ik ben zo benieuwd hoe het wordt!

Omdat ik Kees nog niet zo lang alleen wil laten, past onze vriend Harold vandaag even op haar (en op Chubby). Alles gaat goed!

Lekker in de knoop. Chubby is deze week nog bij ons omdat mijn ouders op vakantie zijn, wij passen op.

Na een dag thuiswerken ga ik naar Emmen om met Jorien te eten. Ik blijf daar ook gezellig logeren en zij brengt me woensdagochtend vroeg weer thuis. Zij is voor haar werk op weg naar Hilversum en rijdt langs Zwolle, ideaal.

Mijn dagen staan echt in het teken van Kees. Ik werk de hele week thuis en focus me verder op haar. Het gaat heel goed, ze vindt het alleen nog niet zo fijn om alleen thuis te zijn en ook als we naar bed gaan ’s avonds blaft ze even, maar het gaat steeds beter.

Mijn Tasteclub box is er! Dit is een abonnement waarbij je vooraf een smaaktest doet en vervolgens elke maand een doos wijn krijgt, precies afgestemd op jouw smaak. Superleuk om op die manier eens wat anders te drinken. Ik heb deze box gekregen 🙂

Totaal niet fotogeniek dit, het ziet er niet uit, maar dit is zo lekker. Ik maak het elke week wel een keer: ik gooi allemaal groenten, aardappel en veel knoflook op een bakplaat, olie en kruiden erbij en 45 minuten in de oven. Nu met een runderworstje (die doe ik ook in de oven bij de rest).

Wat een mooie lucht tijdens mijn ochtendwandeling!

Goed, Kees spam in 3, 2, 1…

Ze is zo lief en knuffelig!

Ik sport deze week weer twee keer, een keer EMS en een keer in de Aquabike.

Dit vind ik fantastisch! Sara Anne maakte voor ons deze illustratie van ons gezinnetje. We hebben er een soort ‘geboortekaartjes’ van gemaakt die we naar wat vrienden en familie gestuurd hebben. Zo leuk!

Deze foto kreeg ik doorgestuurd, zo leuk om Werkboek voor een Structuurjunkie in spe op deze manier op zoveel plekken in de winkels te zien liggen!

Vrijdag heb ik een lunchafspraak met Jacobien en Arjen. Gewoon voor de leuk, maar ook om een samenwerking door te nemen. Het is zó gezellig!

Nu is het zaterdag en zit ik op de boot naar Terschelling dit weekoverzicht te maken. We gaan voor drie weken naar het eiland, natuurlijk met Keesje! Echt heerlijk, ik ben zo benieuwd hoe ze reageert op het strand.

Bedankt voor het lezen en voor alle onwijs lieve reacties met betrekking tot Kees!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.