Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 5 – 2017

Het is dinsdag en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken naar afgelopen week! De allereerste ‘Sneak Peek’ op Cynthia.nl. Afgelopen week was méga hectisch met de lancering van Cynthia.nl én ik won een sportprijs!

Leestijd

Maandag

Maandag is een volle dag qua werk: ik maak de laatste blogpost voor Miss Lipgloss en werk verder aan de nieuwe website die over een paar dagen lanceert! De hele dag ben ik gewoon thuis aan het werk, ’s middags ga ik naar het kantoor van mijn sitebouwers en ’s avonds nog even naar de Hanos en eten bij vrienden.

Dinsdag

Dinsdag: de dag voor de lancering. Ik zit de hele dag op kantoor bij EGM bij de jongens die mijn site bouwen. Alle laatste dingetjes testen, de zes blogposts die morgen online komen op de laatste puntjes checken, alles klaarzetten… Ik zit de hele dag achter de computer.

Woensdag

Woensdag 1 februari: de dag dat Cynthia.nl lanceert. Hier heb ik zo lang naartoe geleefd! Een jaar geleden kwam het besef dat ik iets anders wilde en nu is het zover. Hier hebben we hard aan gewerkt en vooral met veel plezier en liefde. Wat een spannende dag.

Donderdag

The day after. Het is een dag vol afspraken en leuke dingen. Ik ga sporten, fotografeer een binnenkijker, werk een paar uurtjes thuis en ga ’s middags naar Rijswijk voor een etentje. Tussen alle bedrijven door zit ik telkens aan een scherm vastgeplakt om te kijken hoe het met de site gaat en hoe jullie reageren.

Vrijdag

Vrijdag is toch een rare dag! Tijdens het etentje van gisteren heb ik toch wat teveel wijn gedronken, dus ik heb een aardige kater. Dat heb ik niet vaak (gewoon, omdat ik niet zo vaak (veel) drink), dus als ik hem heb, is het ook niet mals. Het enige wat ik vandaag moet doen is wat werk aan de site en nóg een borrel om de livegang van Cynthia.nl te vieren. Zwaar leven.

Zaterdag

Zaterdag is een wat rustigere dag. Ik sta wel vroeg op om te gaan sporten, maar doe de rest van de dag een beetje rustig aan.

Zondag

Begin 2017 nam ik me voor niet meer op zondagen te werken, maar de laatste weken ontkom ik er niet aan. Dat vind ik nu helemaal niet erg: ik vind mijn ‘nieuwe werk’ zo ontzettend leuk dat ik het met alle liefde doe. Vandaag ben ik de hele dag aan het werk voor Cynthia.nl.

Het was een mega rare week. De lancering van Cynthia.nl was enorm spannend maar tegelijkertijd onwijs leuk: jullie reacties zorgden ervoor dat het een mega succes was voor mij. Ik ben erg tevreden over hoe het is gegaan en blij met de positiviteit. Daarnaast het sportgala en het eten bij NIVEN: dit was met het weekje wel.

Ik heb er enorm van genoten, maar ben nu wel een beetje moe! Ik heb de afgelopen weken zo veel gewerkt en zo toegeleefd naar de lancering… Vandaag (maandag) werk ik rustig thuis en morgen vlieg ik naar Londen. Even uitchecken, even mezelf lostrekken van mijn computer en naar een LUSH-event. Erg veel zin in!

Ik ben trouwens nog een beetje aan het knutselen met hoe de foto’s hier weergegeven worden. Ik doe ze in galerijen, maar ze komen niet helemaal in de (chronologische) volgorde die ik wil. Volgende week hoop ik deze week helemaal perfect met je te kunnen delen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.