Week 5 – 2017

Het is dinsdag en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken naar afgelopen week! De allereerste ‘Sneak Peek’ op Cynthia.nl. Afgelopen week was méga hectisch met de lancering van Cynthia.nl én ik won een sportprijs!

Leestijd

Maandag

Maandag is een volle dag qua werk: ik maak de laatste blogpost voor Miss Lipgloss en werk verder aan de nieuwe website die over een paar dagen lanceert! De hele dag ben ik gewoon thuis aan het werk, ’s middags ga ik naar het kantoor van mijn sitebouwers en ’s avonds nog even naar de Hanos en eten bij vrienden.

Dinsdag

Dinsdag: de dag voor de lancering. Ik zit de hele dag op kantoor bij EGM bij de jongens die mijn site bouwen. Alle laatste dingetjes testen, de zes blogposts die morgen online komen op de laatste puntjes checken, alles klaarzetten… Ik zit de hele dag achter de computer.

Woensdag

Woensdag 1 februari: de dag dat Cynthia.nl lanceert. Hier heb ik zo lang naartoe geleefd! Een jaar geleden kwam het besef dat ik iets anders wilde en nu is het zover. Hier hebben we hard aan gewerkt en vooral met veel plezier en liefde. Wat een spannende dag.

Donderdag

The day after. Het is een dag vol afspraken en leuke dingen. Ik ga sporten, fotografeer een binnenkijker, werk een paar uurtjes thuis en ga ’s middags naar Rijswijk voor een etentje. Tussen alle bedrijven door zit ik telkens aan een scherm vastgeplakt om te kijken hoe het met de site gaat en hoe jullie reageren.

Vrijdag

Vrijdag is toch een rare dag! Tijdens het etentje van gisteren heb ik toch wat teveel wijn gedronken, dus ik heb een aardige kater. Dat heb ik niet vaak (gewoon, omdat ik niet zo vaak (veel) drink), dus als ik hem heb, is het ook niet mals. Het enige wat ik vandaag moet doen is wat werk aan de site en nóg een borrel om de livegang van Cynthia.nl te vieren. Zwaar leven.

Zaterdag

Zaterdag is een wat rustigere dag. Ik sta wel vroeg op om te gaan sporten, maar doe de rest van de dag een beetje rustig aan.

Zondag

Begin 2017 nam ik me voor niet meer op zondagen te werken, maar de laatste weken ontkom ik er niet aan. Dat vind ik nu helemaal niet erg: ik vind mijn ‘nieuwe werk’ zo ontzettend leuk dat ik het met alle liefde doe. Vandaag ben ik de hele dag aan het werk voor Cynthia.nl.

Het was een mega rare week. De lancering van Cynthia.nl was enorm spannend maar tegelijkertijd onwijs leuk: jullie reacties zorgden ervoor dat het een mega succes was voor mij. Ik ben erg tevreden over hoe het is gegaan en blij met de positiviteit. Daarnaast het sportgala en het eten bij NIVEN: dit was met het weekje wel.

Ik heb er enorm van genoten, maar ben nu wel een beetje moe! Ik heb de afgelopen weken zo veel gewerkt en zo toegeleefd naar de lancering… Vandaag (maandag) werk ik rustig thuis en morgen vlieg ik naar Londen. Even uitchecken, even mezelf lostrekken van mijn computer en naar een LUSH-event. Erg veel zin in!

Ik ben trouwens nog een beetje aan het knutselen met hoe de foto’s hier weergegeven worden. Ik doe ze in galerijen, maar ze komen niet helemaal in de (chronologische) volgorde die ik wil. Volgende week hoop ik deze week helemaal perfect met je te kunnen delen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

76 reacties
 1. Loes

  Hoi Cynthia,

  Wat een ontzettend mooie nieuwe site heb je!!! Ik volg je al heel wat jaren en laat eigenlijk zelden een reactie achter maar ik wil je toch even bedanken voor alle tips die ik in de jaren heb gekregen (en ja, ik heb ze vaak ook opgevolgd!). Ik vind je nieuwe site fantastisch mooi en je inspireert me met je artikelen! Tussen het studeren door is het een feestje om even op je site rond te neuzen! Fijn weekend!! Ga zo door!!
  Klein vraagje nog… blijven de artikelen van je oude site beschikbaar? Ik google vaak even voor je recepten namelijk ;). Anders wordt het tijd dat ik ze zelf op ga slaan op de pc!

  • Loes

   Excuus!! Zie dat alle berichten mee zijn gegaan naar deze site! Fijn!!!

 2. Flamingo

  Hallo Cynthia,

  Ik vind je nieuwe website erg mooi alleen ik vind de layout zoals bij de sneak peak met de foto’s naast elkaar met een balk eronder, erg druk. Ik vind het niet rustig en prettig lezen helaas. Ik had er ook last van bij het artikel over de woning inrichting. Ik vind een simpele onder elkaar layout veel rustiger en prettiger lezen.

 3. Lieke

  Ik vind de lay-out van de sneak peak juist er fijn zo! Ideaal die gekleurde balkjes onder de foto’s. Ik merk er niks van hoor, dat het nog niet helemaal loopt zoals zou ‘moeten’.

  Gefeliciteerd met de sportprijs! Verdient, zou ik zeggen!!

 4. Stephanie

  Ik ben heel blij voor je dat alles zo goed verlopen is. Dat stralen jij en de website nu ook uit. Ik volg je al jaren en dat zal zo blijven. Jij blijft zo dicht bij jezelf, dat vind ik zo belangrijk en fijn. Alles voelt ‘vertrouwd’, ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven. Maar ik vind jouw blog de fijnste die er is. Ga zo door! & natuurlijk gefeliciteerd met de sportprijs 😉 X

 5. Ilse

  Je nieuwe site ziet er mooi uit! Nog een kleine tip: het stukje ‘over Cynthia.nl’ is nog niet helemaal vrij van spellings- en verstrooidheidsfouten 🙂

  • Cynthia Schultz

   Ja, daar moet ik nog even voor gaan zitten. Thanks voor je oplettendheid!

 6. Jessica J.

  Nogmaals ontzettend gefeliciteerd met je nieuwe site! Zo leuk dat de Sneak Peeks mee verhuisd zijn. En gahh, dat koppie van Chubby! Zo vet dat je naar een Lush-event mag!

 7. Anoniem

  Ik vind je nieuwe cite echt een verademing. Veel aantrekkelijker om te bezoeken. Wat ik zo leuk vind is dat naarmate ik ouder word me interesse in make up ook afnam.. de basis weet ik nu maar er is meer in het leven dus leuk dat je dat met cynhia.nl wilt delen. En je bent een topvrouw, super dankbaar optimistisch en wijs. Ga zo door.

 8. Dineke

  Wij hebben in de familie allemaal whippets en zelf een ontzettend lief whippetje van twee jaar. Het zijn leuke, lieve honden en fijne wandelmaatjes!

 9. Rianne

  Gefeliciteerd met je sportprijs!
  Je ziet echt dat je heel veel plezier hebt met je nieuwe site, het enthousiasme spat er vanaf!

 10. Henriëtte

  Allereerst complimenten met je nieuwe website; ik volg je (ook) al jaren en ben van mening dat het er allemaal erg professioneel uit ziet, mooi hoor!
  Ik ben blij dat je het ook heel divers hebt gehouden, dus veel verschillende onderwerpen, heel goed.
  Het enige wat ik mis is een link naar ‘Home’. Je hebt nu bovenaan de verschillende categorieën staan, maar ik kan nu niet zien wat het nieuwste artikel is, snap je?
  Ben benieuwd of ik de enige ben die hierover valt trouwens 😉

  Ik wens je veel succes met je nieuwe site!

  • Cynthia Schultz

   Hey Henriette, super bedankt! Heel lief. Als je op het Cynthia logo klikt ga je naar home 🙂

 11. Lanina

  Hey Cynthia,
  Eigenlijk reageer ik nooit op je berichten maar ik kon het nu toch echt niet laten: wat een prachtige site heb je gecreëerd! Ik ben echt een soort van opgegroeid met MissLipgloss maar merkte dat de content niet meer helemaal bij mij paste waardoor ik je site minder vaak bezocht. Nu je deze nieuwe weg in bent geslagen ben ik weer helemaal enthousiast en ‘hooked’. Het is erg mooi om te zien hoe je site weer een reflectie is van jou als persoon en om je enthousiasme te merken in je posts. Chapeau voor je prachtige site en alle tijd en passie die je erin hebt gestopt, ik kan niet wachten je nog jaren te volgen!

  • Cynthia Schultz

   Lieve Lanina, wat vind ik dit onwijs leuk om te horen! Dankjewel voor je lieve woorden.

  • Nikki

   Precies dit idd! <3

 12. Lilian

  Ik ben erg blij dat de sneakpeaks zijn meeverhuisd, altijd leuk om een kijkje te nemen in jou leven 🙂
  Alleen snap ik de volgorde van de foto’s niet zo goed :’) maar ik las al dat daar dus aan gewerkt wordt

 13. Saar

  Oké ik ga dit gewoon commenten op elke post in de hoop dat dit wel wordt gezien: volgens mij is er bij het overzetten van de oude blogposts iets verkeerd gegaan. De allerlaatste post op misslipgloss.nl (31 jan) was een Sneak peek van de laatste week van die maand. Die is niet overgezet naar deze website, echt heel zonde! De laatste post van de misslipgloss.nl artikelen hier is ook van 30 januari, ik denk dat die laatste verloren is gegaan toen je site even uit de lucht lag, maar dat is wel echt zonde van het werk dat je erin hebt gestopt (misschien boeit het je totaal niet omdat het maar één blogpost is, maar ik vind het jammer).

 14. Loes | Gewoon iets met Loes

  Dat ziet er leuk uit op de nieuwe site. Vind het leuk dat de teksten echt onder de foto’s staan en dat je ook nog een soort van ‘algemene’ tekst hebt. Ayway, vet spannende week heb je dan gehad. Wat zag je er prachtig uit op het sportgala, zo tof dat jullie gewonnen hebben! Daar mag je echt trots op zijn!

 15. Yvonne

  Beetje laat dat ik het zeg, maar wat een prachtige site is het geworden! Je bent er aardig druk mee geweest (wat ook logisch is natuurlijk); maar pas je wel goed op jezelf? Ook van leuke dingen kun je immers moe worden hè! 😉 Alsnog veel succes met je nieuwe site en de dingen die je nog gaat doen!

 16. Elke

  Leuk dat de sneak peeks meeverhuisd zijn naar je nieuwe site, leest altijd zo lekker weg met een kopje thee 🙂 Ben erg benieuwd naar die ‘binnenkijkers’, vond de eerste heel tof met mooie foto’s! Je enthousiasme over je nieuwe site is tussen de regels door heel goed te merken, mooi dat je op deze manier je carrière zelf weer een frisse boost hebt gegeven en je kunt richten op je interesses zonder dat deze zijn afgekaderd door de naam Misslipgloss. Die bubbels zijn dus zeker verdiend 😉

 17. Thessa

  Leuke week en leuke foto’s ! Ik vind het alleen beetje onprettig kijken de opstelling van de foto’s nu.
  Nu moet je eerst de linker foto’s bekijken en weer terug omhoog scrollen voor de rechterfoto’s. Anders klopt de chronologische volgorde niet. Is dit bewust ?

  • Mer

   Hier heb ik ook ‘last’ van. Vind het helemaal niet prettig zo, wat resulteert in het feit dat ik de foto’s maar gewoon snel bekijk terwijl ik daar op de oude site echt de tijd voor nam. De foto’s zijn ook te groot (ik bekijk dit op de computer).

   Maar ja, zo’n overplaatsing kan niet in een keer perfect gaan natuurlijk, dus ik hoop dat Cynthia daar in de toekomst wat aan zal sleutelen. 😉

  • Cynthia Schultz

   Je kan de foto’s ook aanklikken en er zo doorheen klikken! Maar we werken eraan.

  • Cynthia Schultz

   Het is wel bewust zo gebouwd en in een inspiratie omgeving werkt het, in een situatie waarin de foto’s op chronologische volgorde moeten worden weergegeven niet. In ieder geval niet op desktop, op mobiel wel. Dus daar werken we aan.

 18. Angela || Great Body & Mind

  Hey topper, gefeliciteerd met je sportprijs! Verdiend! Je jurk is prachtig, wou al vragen waarvan die is.

 19. Esmee

  Leuke, drukke week! Ben benieuwd naar je verslag over het eten bij Niven! Lijkt me zo geweldig om een keer een 13-gangen diner te doen, heerlijk 🙂 En wat betreft het sporten, ik heb het ook gehad met hardlopen. Wilde wel graag sporten, maar haalde gewoon te weinig plezier uit het rennen. Ben nu geswitcht naar outdoor bootcamp, bodypump en XCO. Lekker intensief op muziek, in een groep, combi van kracht/conditie en een uur sporten vliegt voorbij! Baal nu zelfs al ik een keer niet kan, moet je nagaan haha. Misschien is dat iets voor je?

 20. Elisabeth

  Wat leuk voor je zeg, een sportprijs!!!! Van harte gefeliciteerd.
  Een Hanos hebben we hier niet, lijkt me een hele leuke winkel en…binnenkijken doe ik ook graag, pik er altijd wel ideetjes op, want zelf ben ik niet zo creatief.

 21. Aboutsbstyle

  Wat een heerlijke week zeg, en hoe heerlijk is het om wat nieuws te kopen. Liefs soraya

 22. Kimberly

  Hee Cynthia! Ik denk dat je het al eerder gehoord hebt ondertussen, maar ik vind dit niet zo prettig lezen. Ik ben halverwege de week afgehaakt omdat ik het onhandig vind om links-rechts te lezen en dan ook nog schuin (zeg maar). Hopelijk snap je wat ik bedoel en kan het in het vervolg iets soepeler. Jouw sneak peek is namelijk een van mijn lievelingsartikelen om te lezen! Vind het ook zo jammer dat ik er nu een beetje moe van word en daarom niet verder lees.

  Dit is echt niet bedoeld als kritiek he, je had gezegd dat als er nog dingen zijn aan je nieuwe site dat we dat vooral moesten zeggen :p. Vandaar deze comment!

  • Lysanne

   Dit had ik ook, maar heb even op de mobiel gekeken, en daar staan ze wel gewoon onder elkaar. Ik heb daardoor ontdekt dat je op de site eerst alle linker foto’s van een dag moet bekijken en dan rechts. Dat is als het goed is de volgorde 🙂

  • Cynthia Schultz

   Klopt! Wordt aan gewerkt 🙂 en anders gebruik ik de galerij gewoon niet in de sneak Peek als het niet goed weergegeven wordt.

  • Chantal

   Ik deel jullie mening. Cyntia is mijn favo blogger die ik al jaren met plezier volg. Ik kijk er ook zeker naar uit dat je meer diversiteit in je artikelen hebt. Echter de indeling van je website vind ik persoonlijk niet prettig lezen. In dit stuk moet ik vaak terug scrollen om een foto te bekijken en de bijbehorende tekst te lezen. Ook zitten er veel witte ruimtes in.

   Wat betreft de inhoud van je artikelen: GA ZO DOOR!

  • Cynthia Schultz

   Hey Chantal! Vind je de indeling van de hele website vervelend of alleen deze blogpost?

  • Kimberly

   Hee! Ik kan niet reageren op jouw reactie Cynthia, geen idee hoe het komt, dus ik reageer even op mezelf, haha. Ik wilde ook nog even vermelden dat ik het niet zie als je smilies of emoticons oid gebruik. Na jouw zin ‘Wordt aan gewerkt’ zie ik alleen een vierkant blokje staan.

  • Karen

   Ik bekijk gewoon leuke foto’s van de dag, maakt me niet zoveel uit of ze wel of niet op volgorde staan. Alleen toen er stond dat Willem om half 8 naar beneden kwam, vroeg ik me even af waarom ie ’s avonds boven bij die websitebouwers zou zitten 🙂 Verder superleuk deze indeling, zeker ook met die ‘balkjes’ onderaan de foto’s!

 23. Suzanne

  Leuke sneak peek! Het is even wennen met de nieuwe layout maar het ziet er wel super uit. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe binnenkijker! En herkenbaar, het is een race tegen de klok in de middag wat fotograferen van eten betreft. Hier gaat het net zo! 🙂

 24. Tamara van Wageningen

  Wat een leuke site is het geworden zeg!, Wou trouwens laten weten dat de Pocky koekjes die je zo lekker vond toen de tijd ook bij de Action van dat soort koekjes maar dan onder de naam Mikado 🙂

 25. www.girlwithablog.nl

  Ben blij dat de sneak peek een plek heeft gekregen op je nieuwe site. Nog gefeliciteerd daarmee het ziet er leuk uit!

 26. hopper

  Ik kan niet wachten tot er een nieuwe binnen kijken komt! De eerst was zo leuk, dat ik nu wel meer wil zien. 🙂

 27. Annajirina.nl

  Leuk zo’n eerste sneak peek op je nieuwe site, wel wennen! Wat een fijne, maar drukke week heb je gehad, vol met hoogtepunten. Gefeliciteerd met je sport prijs!

 28. Nikki

  Vind je website er super uitzien!! Maar inderdaad, de volgorde van de foto’s zou anders fijner zijn.. nu moet ik de linkerrij van boven naar beneden bekijken, maar worden de foto’s rechts al ‘verklapt’.. Onder elkaar vind ik persoonlijk altijd fijner! En anders links rechts, links rechts, misschien?

  • Cynthia Schultz

   Ik ben net bij de sitebouwer geweest om er naar te kijken, we gaan bezig met een alternatief! Ik kan het niet zelf aanpassen namelijk, als ik het voor desktop aanpas dan zit het op mobiel door elkaar. Niet zo makkelijk als het lijkt, maar komt goed.

 29. Bente

  Leuke sneak peek van zo’n geslaagde week! Helemaal verdiend na al het harde werk 🙂 Ik vind je nieuwe site er erg mooi uit zien en leuk met het overzicht van de verschillende categorieën en daarbij de laatste updates. Ook tof van de recepten dat je het aantal personen kan aanpassen!
  Ik las dat je gaat kijken naar de opzet van je foto’s bij de volgende sneak peeks, fijn! Dit las niet heel handig op mijn laptop 🙂 Veel plezier in Londen!

 30. Julia

  Wat een leuke week heb je weer gehad! En wat gaaf dat jullie die prijs hebben gewonnen 🙂 Ik wilde ook een opmerking plaatsen over de volgorde van de foto’s, omdat ik de samenhang van de dag zo een beetje kwijtraak, maar toen zag ik je stukje onderaan, dus je had het zelf ook al gezien. Veel plezier in Londen!

 31. rachel

  zo dat is een volle drukke week geweest 😀 wel super leuk!! en hanos zit hier ook achter, mega groot en heb een pas maar nog nooit geweest haha toch maar eens doen zo te zien

 32. kissandmakeupsbeautyblog.com

  Je lay-ou is echt mooi zo met de foto’s naast elkaar. Ik ben ALTIJD klaar voor bubbels, zelfs ’s morgens vroeg, hehe. Piper Heidsieck is mijn favoriet. En awww, wat is Hugo een sloeber.

 33. Lien

  Cynthia, het is heel leuk om naar je site te komen. Nooit gedacht dat ik je naam nog correct ging kunnen schrijven. Een h teveel of op de verkeerde plaats is verkeerde tijd. Maar met de goeie hint bovenaan gaat het vlotjes. Kan erin komen dat het een hele super intense week was. Je hebt een sportprijs gewonnen. Hoe vet is dat. Zo zie je wel. Voor wat je gaat slaag je steeds opnieuw! Proficiat!

  • Cynthia Schultz

   Haha, wat grappig! Nu staat het er gewoon bij, lekker makkelijk 🙂 Dankjewel voor je lieve woorden Lien, je bent super welkom hier!

 34. Corine Lammers

  Gefeliciteerd met je prijs! Tof zeg!

 35. Lien

  Wat is dit een volle week voor je geweest zeg! Leuk om te lezen hoeveel zin je hebt in je ‘nieuwe’ werk! Kan me goed voorstellen dat zo’n nieuwe start heerlijk voelt 🙂

 36. Juliette

  Wat een heerlijke drukke week zo! Ik vind het (nog steeds) zo gaaf dat je gewoon overgestapt bent naar Cynthia.nl! Het klopt, is logisch, en is gewoon prachtig geworden! En gefeliciteerd, wat bijzonder zo’n prijs! Zeker voor iemand die dacht niks met sport te hebben 😉

 37. Suzan

  Wat een super leuke site !!!!!!! Wat een heerlijke drukke week hadden je !!!!! Gefeliciteerd met je sportprijs , je hebt hem dik verdient !!!!! Ga zo door !!!!!

 38. Danielle | Mama Lifestyle Blog

  Wat een super leuke en vooral ook bijzondere week! Volgens mij weet iedereen je nog prima te vinden op je nieuwe site. Gefeliciteerd met de sportprijs! Goed gedaan! En wat draag je een prachtige jurk!

 39. Lot

  Hi Cynthia

  Geen idee of ik de enige ben die dit voor heeft, maar als ik op zoek ga in het archief naar je recepten dan kan ik niet doorgaan naar de tweede pagina (word telkens herleid naar je main page)…

 40. Eva

  Jeetje wat en drukke maar ontzettend leuke week!! Heel veel plezier in Londen! Herkenbaar het koken overdag :-). Het is af en toe zoeken met licht wanneer ik de beste foto’s kan maken.

 41. Lauriëtte

  Leuk om een weekoverzicht in deze vorm te zien! Ik ben heel erg benieuwd naar het boek van Graeme Simsion. Ligt in de boekenkast, moet er alleen nog even aan beginnen 😉 Gefeliciteerd met de sportprijs!

 42. Susan

  Leuk om te lezen! Ik vond het inderdaad wel een beetje lastig om te lezen welke foto nu eerst kwam haha. Gelukkig ben je er mee bezig!

 43. Josianne

  Ik wilde al reageren dat de foto’s niet helemaal in chronologische volgorde erop komen, maar dat had je dus zelf ook al gezien 🙂 En nog gefeliciteerd met de sportprijs!

 44. Eveline Fleur

  Wow heel veel plezier in Londen! Het klinkt in ieder geval als een fantastische week. En die bloemen zijn prachtig!

 45. Marye

  Allereerst nog gefeliciteerd met je nieuwe site en de sportprijs! Super gaaf! Nu was ik benieuwd wat voor hondenras Hugo is.

 46. Heleen

  Wat een ongelofelijke leuke week zo voor je! Veel proosten en plezier. Gefeliciteerd met je prijs, eerlijk verdiend!

 47. Sandra

  Wat leuk de lay-out van het artikel zo! En nog gefeliciteerd met het winnen van de prijs 🙂

 48. Sabine

  Wat een heerlijke week, zo leuk ook dat je de websitelancering uitgebreid hebt gevierd. Heel terecht!

  Je geeft het zelf onderaan de sneak peek ook al aan, maar ik ben halverwege (of nouja, na de vrijdag) gestopt met lezen omdat ik de manier van foto weergave heel vervelend vind. Als ik het goed heb uitgevogeld bekijk je per dag eerst de linker kolom foto’s en moet je dan weer een stukje terug naar boven scrollen om rechtsbovenin verder te gaan? Ik vind dat op de computer in ieder geval niet prettig werken maar hopelijk heb je volgende week een betere manier gevonden zoals je zelf al zegt!

  • Cynthia Schultz

   Ja, het zijn galerijen, maar dat komt in deze setting wat minder handig uit. Het zou van links naar rechts moeten gaan. Ik zit straks bij de sitebouwers om te kijken hoe we dat kunnen aanpassen.

  • Milou

   Precies dit wilde ik ook commenten 😉 ben benieuwd hoe het er volgende week uit zal zien!

 49. Maartje

  Oh ik ben zo benieuwd naar de binnenkijkers! Wij gaan over twee maanden verhuizen dus alle inspiratie is welkom

  • Fenna

   Wat is je site leuk, het voelt alsof ik in een lekker tijdschrift zit te bladeren!