Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 48 – 2017

Niet te geloven dat het al week 48 is, het jaar is gewoon al bijna voorbij… Afgelopen week ging ik twee keer naar Amsterdam en ik liet mijn wenkbrauwen voor de tweede keer bijwerken met permanente make-up!

Leestijd

Oef, wat is het ineens koud! Tijd voor mutsen en handschoenen. En een sjaal, maar die draag ik echt het hele jaar door, haha. Maandag werk ik thuis en heb ik een telefonisch interview voor een documentaire. Verder ben ik de hele dag bezig met een video voor een campagne die binnenkort live gaat. ’s Avonds eten we Pokebowls, zo lekker altijd.

Dinsdag ga ik naar Amsterdam, mooie lucht onderweg naar het station!

Lezen in de trein, zo’n pil is toch wat lastiger meenemen dan zo’n lichte e-reader. Maar ik heb het er voor over…

Wat een grijze dag! Ik ben vandaag voor twee afspraken in Amsterdam.

Deze prints vind ik zo leuk!

Nu het zo vroeg donker is, vind ik het binnen zo gezellig! Of nou ja, ik vind het leuk om het dan binnen gezellig te maken met kaarsjes en zo. Woensdag maak ik bijna geen foto’s, ik ga naar therapie en ben verder de hele dag thuis.

Een ochtendwandeling op donderdag voor ik naar Haarlem rijd.

Want mijn wenkbrauwen worden vandaag voor de tweede keer bijgewerkt met PMU!

’s Avonds gezellig bijkletsen en een wijntje drinken bij Harold & Harma.

Vrijdag lunch ik met dit té lekkere broodje met vegetarische shoarma (van de Vegetarische Slager). Verder doe ik er pompoenhummus, bosui en komkommer op.,

’s Middags ga ik even de stad in, mijn iPad heeft het laatst begeven dus daar ga ik even mee naar Xando. Ze sturen hem op ter reparatie, hopelijk valt het binnen de garantie. Daarna ga ik koffie drinken met Marijn en Merel bij Hier & Daar. Ik ben wat te vroeg – voor dat soort momenten heb ik dus altijd een boek (of e-reader) in mijn tas.

Foto 1: De Nieuwe Markt is rond de feestdagen altijd zo mooi! Foto 2: Weekend!

Ik vind alles zo mooi als het zo mistig en ijzig is buiten.

Zaterdagavond ga ik naar Amsterdam voor de herlancering van huidverzoringsmerk Neoderma. Ik ga de producten testen!

Met Laurens, mijn manager, waar ik echt zó blij mee ben. Hij doet zoveel voor me, echt een topper is het.

Mijn eerste valet parking ervaring ooit bij het Amstel hotel! Zó gek om je auto door iemand anders te laten parkeren en weer ophalen… Het was trouwens niet eens duurder dan een normale parkeergarage in Amsterdam, €4 per uur. Het voelt wel heel decadent, haha!

Deze geurkaars <3 Het is Rosemary & Eucalyptus van True Grace.

Handig, zo’n schoonmoeder die alles heeft! ‘Even’ alle Harry Potter films lenen… Al mis ik er nog eentje, zie je welke?

Samen koken.

Ja pfff risotto is zo’n niet fotogeniek gerecht, maar wel zó lekker!

Wat een goede week was dit! Productief, leuke dingen gedaan en toch ook nog best veel lekker met een boek (HARRY POTTER!) op de bank gezeten. Haha, je merkt wel dat dat voor mij een voorwaarde is voor een goede week 😉 Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.