Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 47 – 2017

Van 32 graden naar 2 graden, van volle bak zon naar regen en grijze lucht: even wennen, maar ik ben eigenlijk echt dol op het najaar en het herfstweer. Ik laat je zien wat ik allemaal deed nadat ik terugkwam van Curacao.

Leestijd

Er komen natuurlijk ook nog uitgebreide fotoverslagen van Curacao, maar daar ben ik nog mee bezig. Ik heb daar zoveel leuke dingen gedaan en zoveel foto’s gemaakt, dat kost net wat meer tijd dan het maken van dit weekoverzicht. Dus, ik neem je eerst even mee naar afgelopen week.

Woensdag

In de nacht van dinsdag op woensdag vliegen Aukje en ik van Curacao naar Amsterdam. Dat duurt door een tussenstop op Bonaire zo’n dertien uur. Ik doe vooral dit, en gelukkig slaap ik ook nog een paar uurtjes.

Joep Beving luisteren <3 Ik ga in januari naar een concert van hem en ben zo benieuwd hoe het in het echt is.

Rond twee uur ’s middags kom ik thuis. Ik gooi meteen een was in de wasmachine (wat heb je toch altijd veel was van zo’n weekje weg), spring onder de douche en ga anderhalf uur slapen. Daarna dwing ik mezelf om even een frisse neus te halen. Brrrr, maar wel echt lekker en fijn om even wakker te worden en te ‘landen’.

Wat is het grijs!

Heerlijk, weer ‘gewoon’ koken, Willem en ik maken samen de Jamie Oliver Turkse Pizza’s.

Donderdag

Goedemorgen! Of ehh, goedemiddag. Ik ga er ‘netjes’ om half acht uit, maar ga dan toch weer terug naar bed om even te slapen. Ik ben zooooo moe! En ik ‘hoef’ vanochtend toch niet echt iets te doen, mijn to do list verspreidt zich over deze hele week. Ik ga dus nog even lekker slapen tot half elf, hoe lekker. Daarna maak ik me klaar en ga ik nog even aan het werk.

Om daarna tijdens een prachtige zonsondergang samen met Edith naar Amsterdam te rijden.

We gaan eten bij Pllek, ik vind dit zo’n leuk restaurant!

Daarna gaan we naar de VIVA400! Kijk Sanny daar shinen met Art.

Het is zo gezellig en er zijn veel bekenden, zoals mijn uitgevers Myrthe en Lotte!

Edith en ik bedenken voor we in de auto stappen dat we nog even een selfie moeten maken. Het is make-up en haar-technisch gezien natuurlijk slimmer om dat op het begin van de avond te doen, hahah…

Vrijdag

Goedemorgen! Vrijdagochtend ben ik lekker productief bezig.

Even de kleuren leeslintjes voor mijn boek uitzoeken…

En knuffelen met Chubby.

Naar de kapper! Ze hebben de ruimte een kleine make-over gegeven en ik vind het zo mooi geworden. Mijn haar wordt weer geverfd en George föhnt het weer fantastisch. Ik vind het er altijd zo geinig uitzien als het nog zo in rolletjes op mijn hoofd zit.

Hahaha, dit ziet er echt vies uit! Dit is echt zo’n ‘vanalles wat we nog in huis hebben’-maaltje. Ik heb gewoon allemaal groenten met lekkere kruiden en olie in de oven gedaan (biet, zoete aardappel, wortel) en ik had nog Vegetarische Slager gehacktballetjes in satésaus liggen. Geloof me, het was lekker.

Zaterdag

Goedemorgen. Ik zit om 6:45 in de trein.

Want ik heb vandaag een hele leuke draaidag met Sanny in Enschede op uitnodiging van Visit Twente! Zij is ‘op bezoek’ in het oosten en als verrassing ben ik haar gezelschap voor vandaag.

We beginnen bij Mrs Brown, een ontzettend leuk zaakje waar je koffie kan drinken en heerlijke gebakjes kan eten.

Wat een dag was het, zo leuk om Twente eens op een andere manier mee te maken. Ik wil nog een keer 🙂

Zondag

Zondag doen we niks. Behalve lezen, een beetje wandelen en series kijken.

Komende week is leuk! Ik werk natuurlijk weer wat dagen en dagdelen thuis, maar ga ook op pad. Dinsdag (vandaag dus) heb ik een afspraak in Amsterdam, donderdag ga ik voor de touch-up van mijn wenkbrauwen (PMU) naar Haarlem, zaterdag ga ik naar een event van Neoderma in Amsterdam en daaromheen doe ik ook nog dingen. Wat allemaal zie je volgende week dinsdag weer in het weekoverzicht. Bedankt voor het lezen, en houd de site in de gaten voor de Curacao verslagen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.