Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 46 – 2022

Mijn tweede week op Curacao zit er alweer op… Ook deze week was ik hier aan het werk! Ik werk in de ochtend en in de middagen heb ik tijd om te chillen en leuke dingen te doen. Er was heeeeeel veel regen, maar ik heb het top naar m’n zin gehad.

Leestijd

Strand & chillen & leuke dingen doen

Werk

Eten & drinken

ik vind het heerlijk om hier te zijn en kom ook erg tot rust. In de middag ben ik allang weer vergeten dat ik in de ochtend gewerkt heb, haha, en dan voelt het ook echt als vakantie. Lekker is dat, die combi van werken en chillen. En ik ben in de ochtend dan ook echt in mega focus aan het werk. Precies de reden dat ik dit doe, echt heerlijk.

Het is vrijdag wanneer ik dit schrijf en morgen komt Willem! De laatste twee weken hier heb ik vakantie en die vier ik samen met hem. Dat vind ik zó fijn en ik heb er ontzettend veel zin in. We verhuizen dan ook naar een appartement bij Avila en dan zitten we heerlijk aan zee.

Als ik terug ben zal ik je alles laten zien.

Dank voor het lezen!
liefs

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.