Week 46 – 2019

Waar week 45 best wel spectaculair was met de cruise, was week 46 een beetje saai. Ik werkte vooral lekker thuis en verzette heel wat bergen met werk, maar ja, dat is niet zo heel spannend om te laten zien. Weer een anti-clickbaitje dus 😉 Als je het toch leuk vindt om te zien wat ik heb gedaan afgelopen week, lees dan even verder!

Leestijd

Maandag

Maandag werk ik de hele dag thuis! Niks bijzonders, lekker aan het werk.

Dinsdag

Dinsdag werk ik wéér een hele dag thuis 😉 en ’s avonds ga ik met Jolien eten bij Brasserie Jansen. Het is heerlijk en zo gezellig.

Woensdag

Coachcall met John

Tja, het is een beetje een saaie week, maar ook woensdag werk ik weer de hele dag thuis. Ik heb veel gesprekken en ook een met – sinds deze week – mijn businesscoach John.

Donderdag

Donderdag rijd ik al vroeg richting Huizen, waar ik de hele dag een salestraining heb van Suzanne van Schaik. Enorm leerzaam, wat een heerlijke dag.

Vrijdag

Vrijdag ga ik door de wasstraat. ’s Ochtends laat ik mijn handen en voeten doen bij de beautysalon en daarna ga ik linea recta door naar de kapper. Ondertussen werk ik nog een beetje door.

Zaterdag

Zaterdag ben ik de hele dag bezig met mijn koffer inpakken, wasjes draaien, een coachgesprek én ziekenboeg spelen. Willem is ziek, voor de tweede keer in korte tijd.

Zondag

Doegggg!

En zondag is het tijd om te vertrekken naar Curacao! Ik schrijf dit op het vliegveld, want ik vlieg straks samen met Annemieke naar de Cariben. Donderdag geef ik hier een Structuurjunkie workshop tijdens de social media week en daarna hebben we natuurlijk wat relaxte dagen omheen gepland. Ik heb er zoveel zin in!

Het is dus een beetje een saaie week om te laten zien, maar ja, zulke weken moeten er ook zijn! Het was een hele fijne, productieve week waarin ik heel wat meters heb gemaakt. Wel fijn zo voor vertrek, want op Curacao zal ik niet zo heel veel gaan werken waarschijnlijk, op mijn workshop na.

Bedankt voor het lezen en tot over twee weken!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

14 reacties
 1. Annemiek

  Leuk om te kijken hoor. 🤗 Wat een leuk jasje heb je aan op de stralende foto. En Kees, altijd schattig. 💕 Ik ben ook ziek. Als sinds half september last van mijn luchtwegen en inmiddels voor de 2de keer ziek thuis. Nu alweer anderhalve week. Al antibiotica gehad en inmiddels bezig met een 2de Prednisonkuur. 🙄 Willem weer beter?

 2. Hester

  Wat leuk dat je naar de training van Suz ging! Ik volg haar nog vanuit de tijd dat ze een blog had en kan nu zelf (nog) niet zoveel met wat ze tegenwoordig doet, maar vind het nog wel leuk om te volgen.

 3. Annele

  Veel plezier op Curaçao!
  Hoe is je haar ne na je laatste kappersbezoek?

 4. MJ

  Goeie trui Willem! \0/
  Heel veel plz in Curaçao!

 5. Esmee

  Die paklijst, zó handig! Wil je daar een keer meer aandacht aan besteden? Ik maak ook altijd paklijsten, maar er staat ook ongeveer altijd hetzelfde op. Lijkt mij fijn om dan gewoon zo’n standaard lijst te hebben die ik kan uitprinten.

  Veel plezier op Curacao! 🙂

 6. rachel

  zoals elke week weer een heerlijke week! en och die fotos van kees…dan smelt je toch 😀

 7. Jessica J.

  Ik vind dat Kees op die laatste foto echt kijkt van ‘laat je me híér achter? Met déze man?!’ 😂 Veel plezier op Curaçao! Geniet van de temperaturen daar!

 8. Amy

  Tja, zulke weken kent iedereen wel toch. Het leven zit niet altijd bomvol uitjes, dat kun je prima laten zien. Heerlijk, even naar Curacao terwijl het hier zo donker en regenachtig is. Veel succes en plezier daar!

 9. Audrey

  Veel plezier en succes op Curacao!

 10. Anne

  Brasserie Janssen… Jeetje, dat ken ik echt nog van ‘toen je nog Miss Lipgloss was’! Veel plezier op Curacao!

  • M

   Ik ook!
   En ik zal wel weggemodereerd worden maar ik mis MissLipgloss zoveel!Geen fijne reviewtjes meer, geen EOTD, geen tutorials meer, ik begrijp wel dat Cynthia verder is gegaan maar nu is er gewoon niet zoveel meer aan zonder al die dingen, het is nu vooral gericht op geld verdienen voor mijn gevoel, en dat vind ik jammer, de enige artikelen die ik nog met aandacht lees zijn die over beauty, maar die zijn zo sporadisch dat ik tegenwoordig met eens per maand checken wel weer genoeg weet en dat terwijl ik vroeger dagelijks checkte op nieuwe content. Tegenwoordig zie ik recepten die al eerder heb gezien op deze site en dat zie ik bij meerdere beautybloggers van weleer, slechts een paar artikelen per maand en veel te veel spon of voor eigen gewin.Zo ontzettend jammer.

  • Lija

   Bij mij is het juist andersom. Ik mis totaal niet de tutorials enz, maar die sloeg ik sowieso al over. Kan me daarom wel indenken dat het voor jou nu anders aanvoelt. Cynthia is wel echt een andere weg ingeslagen, dat zal de 1 beter liggen dan de ander.