Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 46 – 2019

Waar week 45 best wel spectaculair was met de cruise, was week 46 een beetje saai. Ik werkte vooral lekker thuis en verzette heel wat bergen met werk, maar ja, dat is niet zo heel spannend om te laten zien. Weer een anti-clickbaitje dus 😉 Als je het toch leuk vindt om te zien wat ik heb gedaan afgelopen week, lees dan even verder!

Leestijd

Maandag

Maandag werk ik de hele dag thuis! Niks bijzonders, lekker aan het werk.

Dinsdag

Dinsdag werk ik wéér een hele dag thuis 😉 en ’s avonds ga ik met Jolien eten bij Brasserie Jansen. Het is heerlijk en zo gezellig.

Woensdag

Coachcall met John

Tja, het is een beetje een saaie week, maar ook woensdag werk ik weer de hele dag thuis. Ik heb veel gesprekken en ook een met – sinds deze week – mijn businesscoach John.

Donderdag

Donderdag rijd ik al vroeg richting Huizen, waar ik de hele dag een salestraining heb van Suzanne van Schaik. Enorm leerzaam, wat een heerlijke dag.

Vrijdag

Vrijdag ga ik door de wasstraat. ’s Ochtends laat ik mijn handen en voeten doen bij de beautysalon en daarna ga ik linea recta door naar de kapper. Ondertussen werk ik nog een beetje door.

Zaterdag

Zaterdag ben ik de hele dag bezig met mijn koffer inpakken, wasjes draaien, een coachgesprek én ziekenboeg spelen. Willem is ziek, voor de tweede keer in korte tijd.

Zondag

Doegggg!

En zondag is het tijd om te vertrekken naar Curacao! Ik schrijf dit op het vliegveld, want ik vlieg straks samen met Annemieke naar de Cariben. Donderdag geef ik hier een Structuurjunkie workshop tijdens de social media week en daarna hebben we natuurlijk wat relaxte dagen omheen gepland. Ik heb er zoveel zin in!

Het is dus een beetje een saaie week om te laten zien, maar ja, zulke weken moeten er ook zijn! Het was een hele fijne, productieve week waarin ik heel wat meters heb gemaakt. Wel fijn zo voor vertrek, want op Curacao zal ik niet zo heel veel gaan werken waarschijnlijk, op mijn workshop na.

Bedankt voor het lezen en tot over twee weken!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.