Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 46 – 2018: Maastricht & koffers pakken

Ik zit in een periode waarin ‘normale weken’ even niet aan de orde zijn: ik was deze week drie dagen in Maastricht voor een perstrip en ik pakte alwéér mijn koffers omdat ik komende week op Curacao zit. Ik laat je zien wat ik allemaal deed in week 46!

Leestijd

Maandag, dinsdag & woensdag

Maandag, dinsdag en woensdag ben ik op een tripje naar Maastricht met Annemieke! We genieten enorm van de stad en natuurlijk van lekker eten en drinken. Komende week komt het verslag hiervan online, dus ik laat nog niet teveel zien.

Donderdag

Donderdag ga ik voor het eerst sinds jaren weer eens naar de nagelsalon! Daar had ik echt weer eens zin in en ik wilde voor Curacao mijn handen, voeten en nagels even mooi laten maken. Aldaar besloot ik spontaan voor een nagelverlenging te gaan en daar ben ik zo blij mee! Ik zit nu constant naar mijn nagels te staren… En verder werk ik thuis en chill ik met Kees op de bank met een boek.

Eten bij de Emsterie

’s Avonds ga ik wéér uit eten, ik ga weer met Janske mee voor de restaurantrecensie in de Stentor. We gaan naar de Emsterie in Emst en daar eten we fantastisch lekker!

Vrijdag

Van vrijdag heb ik welgeteld nul foto’s. Deze dag zat ik de hele dag achter de computer om heel veel werk af te maken en bergen te verzetten. Dat lukte aardig.

Zaterdag

Zaterdagochtend werk ik thuis. In de middag ga ik aan de wandel! Jorien gaat in de week voor kerst voor 3FM Serious Request ongeveer 180 kilometer wandelen en ik ga vandaag met haar mee op wandeltraining. We wandelen ongeveer 10 kilometer bij het Engelse Werk en dat is nogal mooi zoals je kan zien. We sluiten af met appeltaart. Wat een heerlijke dag.

Wahhaha Keessie!

Zondag

Awww!

Tijdens een wandeling met Willem dacht Kees dat ze wel op de sloot kon lopen… ze is niet zo senang bij en zeker niet IN water dus totaaaale paniek. En de douche achteraf was ook niet wat ze wilde. Water en Kees gaan nog niet zo goed samen. Geeft niet Keessie, zeg ik dan altijd, ik ben ook geen waterrat. Zo zielig dit, maar ik moest stiekem wel lachen toen ik dit zag…

Wijnles! Italië deze week. Nog een klein maandje tot het examen…

Op zondagmiddag nog wat werk afmaken en natuurlijk koffers pakken! Morgen gaan we namelijk naar Curacao. Als je dit leest zijn we er al. Ik geef daar deze week de Structuurjunkie Masterclass tijdens de Social Media Matters Week, en woensdagavond leid ik een Young Professionals avond. Deze keer gaat Willem mee, zijn eerste keer Curacao, en natuurlijk hebben we er ontzettend veel zin in! We blijven na de Social Media Week natuurlijk samen nog eventjes om te genieten van het prachtige eiland. Het is mijn vijfde keer Curacao dus ik heb echt zin om Willem mijn favoriete plekjes te laten zien en om natuurlijk weer nieuwe plekken te ontdekken. Maar eerst: aan het werk! Ik vind het echt heel tof dat ik voor de derde keer onderdeel mag zijn van deze week.

Volgende week dus waarschijnlijk geen weekoverzicht, maar de week erop weer wel! En dan krijg je alleen maar zonnige tropische foto’s van me, dus bereid je vast voor… 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.