Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 45 – 2021

Week 45 was een week met vooral veel lekker eten! Het Structuurjunkie team kwam eindelijk eens met z’n allen samen om te genieten van een diner bij Brass Boer en op zaterdag kook ik vier Italiaanse gangen voor vrienden. Ik sta weer vier keer in de sportschool deze week en ik ben natuurlijk ook gewoon lekker aan het werk.

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Dat was ‘m. Wat een fantastische week was het, met zoveel leuke dingen! Vooral het weekend was nogal knallend, haha. Het etentje met het team vond ik zó ontzettend leuk en ik heb ook echt genoten van het etentje met Sebastiaan en Eveline.

Het is natuurlijk minder dat we nu weer in een soort lockdown gaan, maar gelukkig kunnen voorlopig de meeste plannen die ik heb – iets aangepast – doorgaan. Komende week gaan we met vrienden eten bij Bar Senang (en dat hebben we gewoon vervroegd naar 17.00u) en vrijdag ga ik met Jeanet lunchen bij de Librije! Aaaa, echt amazing, en het is echt geweldig dat dat gewoon door kan gaan. Zo. Veel. Zin. In.

Verder ben ik gewoon aan het werk deze week.

Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.