Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 45 – 2020

Week 45 was een superleuke week. Ik deed qua werk allemaal leuke dingen en ik kreeg het nieuws dat mijn boek Wandellust toe is aan de tweede druk! Ook zijn de Structuurjunkie Planners voor 2021 alweer bijna op…  En de keuken is nu ECHT bijna af… Verder aten we heerlijk en waren er gezellige momenten.

Leestijd

Privé

Deze week is natuurlijk weer de persconferentie over alle coronamaatregelen. Wij besluiten dus ons weekend weg uit te stellen. Verder had ik qua werk en andere plannen sowieso alles voor de komende maanden al online gepland en niks meer fysiek, dus ik hoefde deze keer niks te verzetten of annuleren.

En voor onze reis naar Curacao die we eerder dit jaar boekten kregen we dus ineens goed nieuws: de negatieve reisadviezen gelden niet voor het Caribisch deel van het Koninkrijk.

We hebben wel heel goed en lang nagedacht of we wilden gaan. Veel afgewogen, advies gevraagd aan vrienden die op Curacao wonen, alle adviezen van het RIVM gelezen, ons hotel Baoase gemaild, het Curacao Tourist Board gemaild… En na al deze adviezen en informatie hebben we besloten om te gaan.

Vooral omdat we vooraf een coronatest doen (je mag niet naar Curacao zonder negatieve test) en wij gaan ook na terugkomst een coronatest doen (dat is niet verplicht, maar vind ik wel prettig). Op Curacao is de situatie enorm goed.
En: wij gaan als het ware ‘in quarantaine’ op het eiland. We gaan naar een enorm fijn resort waar we 9 dagen gaan chillen. We huren niet eens een auto, we gaan gewoon nergens heen.
Baoase is zo ruim opgezet, we hebben zelfs een privé strand en zwembad en ze houden zich heel goed aan de coronaregels. Dat geeft ons dus het vertrouwen om te gaan, omdat we ons niet over het eiland gaan bewegen.

Over 2 weken gaan we al, en nu kunnen we dus echt gaan voorbereiden! Dat hadden we nog maar uitgesteld omdat we nog niet wisten of we konden/wilden gaan. De voorpret is nu écht begonnen. Zo gek om daar over 2 weken te zijn… We kijken er enorm naar uit om even echt weg te zijn.

Werk

Eten & drinken

Het was een hele fijne week. Ik geniet echt van het herfstweer, zeker met die zon erbij. Jammer dat we niet naar Zeeland konden, maar in plaats daarvan hebben we het maar gewoon thuis gezellig gemaakt.

Komende week is er niet zoveel bijzonders: ‘gewoon’ aan het werk. En daar heb ik zin in!

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.