Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 45 – 2019

Waar ik vaak zeg dat mijn week weer niet zo spannend was, zeg ik deze keer dat het juist een hele bijzondere week was! De hele week was ik op pad: de eerste drie dagen zat ik op een enorm cruiseschip met Emmy en daarna dook ik een paar dagen de Drentse en Utrechtse natuur in met Edith. En daaromheen zat ik ook nog wat uurtjes achter mijn laptop. Kijk je mee?

Leestijd

Maandag, dinsdag & woensdag

De eerste helft van de week is nogal bijzonder: samen met Emmy mag ik het nieuwe schip van MSC Cruises ‘proberen’: de MSC Grandiosa. Van deze drie dagen komt een vlog, dus ik vertel er niet al teveel over. Ja, je gelooft het niet, ik heb weer eens gevlogd… Het resultaat zie je dus binnenkort.

In Rotterdam stappen we op maandagochtend op en we varen dinsdag naar Hamburg. En vanaf daar worden we woensdag met een bus weer naar Nederland gebracht. We bezoeken dus geen plekken, maar zijn puur op het schip om alles te ontdekken. Heel erg tof om dit mee te maken! Twee jaar geleden ging ik op mijn eerste cruise en dat vond ik fantastisch, dus ik vond het een hele belevenis om dit schip te ervaren. Er kunnen meer dan 6.000 passagiers op, niet te geloven.

Donderdag, vrijdag & zaterdag

Woensdagmiddag kom ik thuis en dan is het tijd om mijn koffer uit- en weer in te pakken, want donderdagochtend ga ik met Edith naar Drenthe. Ik heb nog wat ‘research werk’ voor mijn boek te doen en we gaan hiervoor samen op pad. Zo gezellig! En Edith is toeristisch regisseur in een gemeente in Drenthe dus dat sluit helemaal goed aan.

Enne, ik ga je over hopelijk ongeveer een week eindelijk Γ©cht meer vertellen over het boek, nog heel eventjes geduld!

Vrijdagochtend vertrekken we naar Utrecht!

Zondag

Atypical

Zondag doe ik niks. Maar echt, niks. Op Kees uitlaten na, dan πŸ˜‰ Ik lees, kijk het derde seizoen van Atypical uit, doe een dutje, drink een glas wijn… Deze week was ik natuurlijk veel weg en onderweg ook nog telkens hier en daar uurtjes aan het werk, voor mijn doen wat ‘hectischer’ dan normaal (al was het natuurlijk enorm genieten), dan is een dag eventjes niks wel heel erg relaxed.
Een bijzondere week was het, eentje met mooie herinneringen om letterlijk nooit meer te vergeten.

Komende week ben ik weer vooral thuis aan het werk. Ik heb wat afspraken en op donderdag heb ik een salestraining in Utrecht. Vrijdag ga ik fijn naar de kapper en ik laat dan mijn handen en voeten doen. En zondag… vertrek ik samen met Annemieke naar Curacao! Ik geef daar in week 47 een Structuurjunkie sessie (over social content maken en inplannen) en natuurlijk gaan we daar iets eerder heen en vertrekken we ook weer ietsje later πŸ˜‰ Hartstikke fijn en ik heb er ongelooflijk veel zin in. Het is alweer de vierde keer dat ik onderdeel ben van de Social Media Week en dat vind ik zΓ³ leuk!

Bedankt voor het lezen fijne week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.