Week 45 – 2018: naar Italië & Structuurjunkie Masterclass

Week 45 was lekker vol: ik werkte twee dagen thuis en had eindeloze to do lists, er kwam veel last-minute werk tussendoor, ik ging drie dagen naar Zuid-Tirol, gaf een Structuurjunkie Masterclass in Groningen én had zondag wijnles.

Leestijd

Maandag & dinsdag

Maandag en dinsdag werk ik thuis en zit ik vooral gewoon achter mijn computer. Ik maak een lekkere lunch (een wrap met hummus, avocado, maïs, falafel en cherrytomaatjes), Harold komt koffie drinken en ik test producten van MayBeauty voor een blogpost. Op maandag komen er nog wat last minute aanvragen binnen voor campagnes, daar ben ik nog even druk mee. Ik bereid ook mijn Structuurjunkie Masterclass voor die ik zaterdag in Groningen geef. Ik pas de Keynote aan op de deelnemers en zet alles klaar voor dit weekend.

Proefgroep!

Dinsdagavond ga ik naar Renske, we komen weer samen met onze proefgroep. Erg nuttig, want mijn examen komt steeds dichterbij… Verder pak ik mijn koffer in en maak ik me klaar om morgen naar Schiphol te gaan.

Woensdag, donderdag & vrijdag

Deze dagen ben ik in Zuid-Tirol! Ik ben uitgenodigd voor een perstrip om kennis te maken met de producten uit deze streek, die ook wel Alto Adige genoemd wordt. De regio staat vooral bekend om de wijn, maar er wordt ook ‘speck’ (aan de lucht gedroogde en lichtgerookte ham) en appels verbouwd. We gaan het in anderhalve dag ontdekken en natuurlijk genieten van de mooie streek. Het is er echt prachtig. Binnenkort meer hierover in een blog, maar ik laat je natuurlijk alvast wat dingen zien.

Vrijdagavond ben ik rond achten thuis. Ik laad meteen de auto in met de spullen voor de masterclass van morgen, dan hoef ik dat morgenochtend niet meer te doen. Ik ga er lekker vroeg in, rond half tien lig ik te tukken, ik ben moe!

Zaterdag

Yes, vandaag is de Structuurjunkie Masterclass in Groningen! Ik heb er al even naar uitgekeken.

Het is weer onwijs leuk om te doen en de deelnemers zijn zo enthousiast! Ik word er helemaal blij van. Voor 2018 staat alleen nog de Structuurjunkie Masterclass op Curacao gepland, ik ben op dit moment plannen aan het maken voor 2019. Ik denk dat ik volgend jaar masterclasses ga geven in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen, maar niks staat nog vast.

Willem en ik eten samen bij zijn ouders. Voor de liefhebbers: een kiekje van Bennie.

Zondag

Zondagochtend rijden we op tijd weg uit Kropswolde, want Willem heeft per ongeluk zijn vouwfiets in Groningen stad laten staan… Dus voor we terug naar Zwolle kunnen rijden, moeten we eerst weer terug naar de stad. Lekker handig, haha! Rond half elf zijn we thuis, ik pak dan vast mijn koffer van Zuid-Tirol uit en ruim een beetje op, want morgen ga ik alweer een paar dagen weg.

Om twaalf uur heb ik weer wijnles, deze keer is mousserend en versterkt aan bod! De leukste les tot nu toe, zo afwisselend en leerzaam. We proeven verschillende mousserende wijnen zoals prosecco, cava en champagne en gaan ook aan de sherry en port. Ik vind dit zó leuk.

Zondagavond stond al een tijdje een hotdogdate met Harold en Harma, als bedankje dat ze hadden geholpen met de McDonald’s Veggie test. We gaan naar Dogtails en dat is zoals altijd weer zó heerlijk. En gezellig natuurlijk!

Zo. Dat was me het weekje wel. Ik zit nu in een periode die wat drukker is dan normaal, ik ben veel weg en heb veel te doen. Dat is niet erg, ik vind het wel even lekker, óók omdat ik weet dat er straks weer een rustigere periode aankomt. Volgende week (19 november) ga ik naar Curacao om daar tijdens de Social Media Week mijn Structuurjunkie Masterclass te geven, en daarna is er lekker veel rust en ruimte. Dus, even knallen en daarna weer wat meer chillen. Die afwisseling is juist wel lekker.

Komende week is weer gekkigheid: ik ga drie dagen naar Maastricht met vriendin Annemieke! Verder ga ik vrijdag naar Amsterdam voor een klus, heb ik zondag weer wijnles en ik pak mijn koffer in voor Curacao! Ik heb er zin in. Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

11 reacties
 1. Maud

  Het zou mij echt tof lijken als je een structuurjunkie workshop in Limburg gaf. In bijvoorbeeld Roermond of Maastricht 🙂

  • Cynthia Schultz

   Dat wil ik ook graag! Ik denk dat het in 2019 Maastricht wordt.. 🙂

 2. anna

  Wat een leuke foto’s! En wat grappig dat je afgelopen weekend in Kropswolde was (of all places), ik was daar ook (mijn ouders wonen daar!)

 3. An, TheBeauParlour

  Wat heb je weel een heerlijke week gehad! Italie ziet er echt prachtig uit, krijg al helemaal de kriebels ervan om weer lekker weg te gaan. Ik word altijd zo blij van katten foto’s hahah. Had laatst bij mijn kat een schattig mutsje op gedaan, direct die foto als mijn profiel foto van Whatsapp gedaan. Ik hou je masterclass in de gaten als het in mijn regio komt, lijkt me geweldig om je keer te ontmoeten.

 4. rachel

  ik zie weer een heel blij ei voorbij komen 😀 en producten van MayBeauty zijn heerlijk vind ik!! en volgens mij heb jij een falafel tik hahah fijne week weer!!! x

 5. Jessica J.

  Wauw, die prachtige uitzichten op je perstrip! ♥ Oeeeh, die wafelfrietjes bij Dogtails. Die zou ik nu zelfs als ontbijt willen. :’D

 6. VWillemse

  Wat is Tirol toch prachtig he?! 🙂

 7. Leonoor

  Wat een onwijs leuk overzicht en prachtige foto’s.
  Die foto van die gedekte tafel met al die wijnglazen, geweldig!
  Het zou zo fijn zijn als er een structuurjunkie masterclass in Rotterdam komt. Ik houd mij alvast aanbevolen 😉

 8. Barbara

  He ja, wat een goed begin van de dag: een foto van Bennie! Thanks

 9. karin

  Goedemorgen, weer een leuke blog en wat een leuk tas met panter print!

 10. Marije

  Lekker druk weekje en vooral fijn dat je je er goed over voelt om het ook weer druk te hebben