Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 45 – 2017

Afgelopen week had ik een fotoshoot voor VROUW magazine, werkte ik gewoon thuis en had ik mijn wijnexamen. Ik neem je weer even mee!

Leestijd

Maandagochtend begint met een koude wandeling en een hele mooie zonsopkomst! Dat vind ik zo lekker aan deze tijd van het jaar, dat je op een ‘normale’ tijd de zon kan zien opkomen.

Maandagochtend ben ik bij mijn uitgever Blossom Books om wat dingen door te nemen voor Werkboek voor een structuurjunkie in spe die op 5 januari verschijnt! Chubby is ‘gezellig’ mee, maar dat is dus helemaal niet gezellig want hij moet helemaal niks van Koosje hebben. Terwijl Koosje juist zo graag wil spelen! Zielig!

Wat een toplunch: een geroosterd pitabroodje met vegetarische kipshoarma, aioli, rucola en tomaat.

Harold en Harma komen eten en we spelen Gubs, een heel leuk kaartspel. Ik ga binnenkort wat meer schrijven over toffe spelletjes.

Ik ga met papa en mama even koffie drinken bij Brasserie Jansen en Chubby weet wel dat hij hier altijd koekjes krijgt…

Zo knus!

Hmmm: stamppot rauwe andijvie met vega speckjes en een vega gehacktbal.

Sporten bij de Healthy Body Lounge! En Modern Family kijken.

Chubby <3

Donderdagmiddag heb ik een fotoshoot voor Vrouw magazine. Ik kom erin met een interview in het kerstnummer!

Ik word op de foto gezet door Gregor Servais en dat is heel leuk! Ik ben zo benieuwd hoe het er straks in het magazine uitziet.

Lekker chillen met een boek, koffie en chocola.

HARRY POTTER! Zo heerlijk om alles opnieuw te lezen in het Engels. Ik ben nu bezig in boek twee, The Chamber of Secrets.

Vrijdag heb ik de hele dag opnames voor Funda! Ik ga de gang een make-over geven en daar maken we een video van voor hun nieuwe platform Funda Thuis.

Ik ben ZO blij met het resultaat! Onze gang is echt totaal anders geworden. Je ziet het binnenkort in de video, ik kan echt niet wachten het met je te delen!

Ik vind niet veel plantaardige melksoorten lekker, maar deze havermelk van Oatly, en dan de Barista-versie, vind ik écht lekker.

Zaterdag ga ik weer sporten!

Ik kreeg afgelopen week de nieuwe uitbreiding voor de Sims 4: Honden en Katten! Ik heb meteen Chubby gemaakt en het is zó leuk.

Zaterdagavond: BAIYOK! Hmmmm. Altijd zo ontzettend lekker (en we bestellen altijd hetzelfde, haha…).

Ik ben de hele week en het weekend bezig met leren voor mijn wijnexamen van zondag.

En zondag is het zover: de laatste keer op zondag naar het Wijnhuis voor WSET Level 1.

Volgens mij gaat het examen goed, maar ik moet nog wel even de uitslag afwachten. Verder presenteren we allemaal onze zelf meegebrachte en uitgekozen wijn en dat was zó leuk! Zoals beloofd ga ik een blogpost schrijven over de wijncursus en wat ik er verder mee ga doen (of niet), laat het me weten als je vragen hebt!

En zoals elke week heb ik natuurlijk ook ‘gewoon’ gewerkt, maar dat zie je niet op de foto’s, haha… Komende week ben ik op Curacao voor een lezing en natuurlijk om heerlijk te genieten van het lekkere weer, de zon en het strand!

Bedankt voor het lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.