Week 44 – 2020

Week 44 was een onwijs toffe week: ik was te gast bij RTL Koffietijd, ik deed een wijnproeverij van de Librije met Harold & Harma en we aten héél lekker. Oh ja, en m’n haar ging eraf.

Leestijd

Koffietijd

Dinsdag was ik te gast bij Koffietijd om te praten over wandelen en mijn boek Wandellust. Zó leuk!

Je kan het fragment hier terugkijken!

Werk

Online Librije wijnproeverij

Zaterdag deed ik samen met Harold en Harma een online wijnproeverij van de Librije. In deze gekke tijden komen er steeds meer van deze creatieve en superleuke dingen, zó tof. Via Zoom proefden we samen met de sommeliers van de Librije een aantal wijnen, waar we duidelijke uitleg bij kregen. We konden vragen stellen en dat was leerzaam en vooral heel erg leuk. Je kan dit zelf ook bij de Librije boeken, check hun website voor meer informatie. (Voor deze proeverij ben ik uitgenodigd door de Librije).

Privé

Hoe leuk is trouwens deze badjas die ik cadeau kreeg van Le Olive? Met de kortingscode Cynthia10 krijg je 10% korting op jouw gepersonaliseerde badjas. Ze hebben ook mooie mondkapjes die je kan personaliseren.

Eten & drinken

Dit was echt een fijne week. Ik was wel een beetje moe, maar misschien is dat de combinatie weer (zoveel regen en zo donker!) en weer aan het werk na een weekje vakantie (toch altijd weer even wennen). Leuke dingen gedaan, lekker gewerkt, yes.

Komende week ben ik vooral weer lekker gewoon aan het werk. Deze dagen is weer een lancering van een nieuw thema van het Structuurjunkie Gáán Membership, dus daar ben ik mee bezig.

Tot volgende week!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

16 reacties
 1. Sonja

  Leuke blog. Echt leuk met al die foto’s! Wat ben je een drukke vrouw.

 2. Anna

  Wat leuk dat je te gast was bij koffietijd. En je haar is mooi geworden!

 3. Saskia

  Wat een heerlijk weekje weer! Nu heb ik ook zin in brownies en je pasta bolognese recept sla ik op!

 4. Marlies

  Wat een fantastisch gestreept truitje heb je aan! Mag ik vragen waar die van is?

 5. Annet

  Leuke week! Ik heb meteen de wijnproeverij van de Librije besteld voor over 2 weken. Normaal doen we vaak wijn spijs wandelingen met vrienden stel dus dit gaat het alternatief worden!😊🍷

 6. Sanne

  Wat een heerlijk weekje! Wat leuk die wijnproeverij. Lekker thuis met lekkere drankjes. En je haar staat je echt goed. Leuk! Had je nou niet ergens het recept geplaatst van die heerlijke bolognese? Ik wil hem ook wel eens een keer maken, ben heel benieuwd.

  • Sanne

   Oeeeeeeehhhh, lekker! Dit weekend staat hij bij mij op de planning. Kan hij lekker lang sudderen.

 7. Britt

  Onee! Waarom moesten de tegeltjes in de keuken weer eraf? Het zag er twee weken geleden op de foto volgens mij super goed uit. Balen voor jullie!

  • Cynthia Schultz

   Het was scheef helaas en de stopcontacten konden er niet op omdat er teveel hoogteverschil was tussen de tegels…

 8. Chantal

  Recept voor de brownies please!!

 9. Anita te Gussinklo

  Leuk het item van Koffietijd, je zag er goed uit.
  En natuurlijk even op de foto in het Koffietijd kopje.

 10. Audrey

  Beverbende blijft ook een van de favorieten hier! We hebben inmiddels al wat extra spelvariaties verzonnen omdat we het een periode heel vaak speelden, haha.

 11. Matanja

  Leuk weekje heb je weer gehad!
  Leuk dat je te gast was bij Koffietijd,zal je wel een super goed/tof gevoel geven als je daarvoor word gevraagd.
  Wat een leuk roze jasje heb je aan op de “Ready “ foto, mooi zacht roze kleurtje, staat je goed!