Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 44 – 2020

Week 44 was een onwijs toffe week: ik was te gast bij RTL Koffietijd, ik deed een wijnproeverij van de Librije met Harold & Harma en we aten héél lekker. Oh ja, en m’n haar ging eraf.

Leestijd

Koffietijd

Dinsdag was ik te gast bij Koffietijd om te praten over wandelen en mijn boek Wandellust. Zó leuk!

Je kan het fragment hier terugkijken!

Werk

Online Librije wijnproeverij

Zaterdag deed ik samen met Harold en Harma een online wijnproeverij van de Librije. In deze gekke tijden komen er steeds meer van deze creatieve en superleuke dingen, zó tof. Via Zoom proefden we samen met de sommeliers van de Librije een aantal wijnen, waar we duidelijke uitleg bij kregen. We konden vragen stellen en dat was leerzaam en vooral heel erg leuk. Je kan dit zelf ook bij de Librije boeken, check hun website voor meer informatie. (Voor deze proeverij ben ik uitgenodigd door de Librije).

Privé

Hoe leuk is trouwens deze badjas die ik cadeau kreeg van Le Olive? Met de kortingscode Cynthia10 krijg je 10% korting op jouw gepersonaliseerde badjas. Ze hebben ook mooie mondkapjes die je kan personaliseren.

Eten & drinken

Dit was echt een fijne week. Ik was wel een beetje moe, maar misschien is dat de combinatie weer (zoveel regen en zo donker!) en weer aan het werk na een weekje vakantie (toch altijd weer even wennen). Leuke dingen gedaan, lekker gewerkt, yes.

Komende week ben ik vooral weer lekker gewoon aan het werk. Deze dagen is weer een lancering van een nieuw thema van het Structuurjunkie Gáán Membership, dus daar ben ik mee bezig.

Tot volgende week!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.