Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 44 – 2019

Week 44 was weer wat intenser dan de wat rustigere week 43. Ik gaf een Structuurjunkie training bij de Unie Vrouwelijke Ondernemers Nederland, mijn online Productiviteitscursus gaf ik ook nog deze week én het was de allerlaatste week van de groep ondernemers die nu mijn onlineprogramma volgt.

Leestijd

Maandag

De week begint weer met een dag lekker thuis werken.

Dinsdag

Dinsdag werk ik overdag thuis en geef ik ’s avonds een Structuurjunkie sessie tijdens de open avond van de Unie Vrouwelijke Ondernemers Nederland. Wat is dit leuk om te doen en wat zijn al deze vrouwen enthousiast, open en leergierig.

Woensdag

Woensdagochtend zit ik om 7:00u in de trein naar Schiphol. Mijn broer en zijn vriendin gaan ‘voor onbepaalde tijd’ op reis. Als verrassing ga ik naar Schiphol om ze uit te zwaaien. Mijn ouders en haar familie zijn er natuurlijk ook, zij brengen ze weg, maar ik kom dus stiekem naar de luchthaven. En het voordeel van met de trein reizen en wat eerder aankomen is dat ik nog even wat werk kan doen.

Ik vind het heel leuk om ze nog even te zien en op deze manier afscheid te nemen. Hun eerste stop is Hanoi, Vietnam, en de rest hebben ze nog niet echt gepland. Ik krijg bijna zin om mee te gaan.

Donderdag

Donderdag is best een volle dag, maar alles loopt op rolletjes! Vandaag is de allerlaatste coachingcall van het onlineprogramma en dat is na 9 weken toch wel even gek. Maar ik sluit het met een waanzinnig goed gevoel af, de deelnemers hebben zulke grote stappen gezet en het heeft gewoon levens veranderd… Dat had ik natuurlijk gehoopt, maar nu is het ook gewoon écht gelukt!

Vrijdag

Zaterdag & zondag

Het was een goede week. Megaveel gedaan en toch al met al heel relaxed.

Komende week is wel heel tof: maandag (gisteren dus, wanneer dit online komt) stap ik met Emmy op het nieuwe cruiseschip van MSC: de Grandiosa. We zijn uitgenodigd voor het lanceringsfeest in Rotterdam en op dinsdagochtend varen we naar Hamburg. We mogen dus anderhalve dag en twee nachte het schip ervaren en dat vinden wij echt wáánzinnig. Een paar jaar geleden maakte ik mijn eerste cruise en ik heb sinds die tijd altijd gezegd dat ik dit zeker nog een keer wil doen. Dus nu krijgen we een voorproefje van dit schip! ZO vet.

Woensdag kom ik weer terug en donderdag ga ik weer weg: met vriendin Edith ga ik een aantal dagen op pad voor research voor mijn boek. Vertel ik later meer over!

Bedankt voor het lezen, fijne week en tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.