Week 44 – 2019

Week 44 was weer wat intenser dan de wat rustigere week 43. Ik gaf een Structuurjunkie training bij de Unie Vrouwelijke Ondernemers Nederland, mijn online Productiviteitscursus gaf ik ook nog deze week én het was de allerlaatste week van de groep ondernemers die nu mijn onlineprogramma volgt.

Leestijd

Maandag

De week begint weer met een dag lekker thuis werken.

Dinsdag

Dinsdag werk ik overdag thuis en geef ik ’s avonds een Structuurjunkie sessie tijdens de open avond van de Unie Vrouwelijke Ondernemers Nederland. Wat is dit leuk om te doen en wat zijn al deze vrouwen enthousiast, open en leergierig.

Woensdag

Woensdagochtend zit ik om 7:00u in de trein naar Schiphol. Mijn broer en zijn vriendin gaan ‘voor onbepaalde tijd’ op reis. Als verrassing ga ik naar Schiphol om ze uit te zwaaien. Mijn ouders en haar familie zijn er natuurlijk ook, zij brengen ze weg, maar ik kom dus stiekem naar de luchthaven. En het voordeel van met de trein reizen en wat eerder aankomen is dat ik nog even wat werk kan doen.

Ik vind het heel leuk om ze nog even te zien en op deze manier afscheid te nemen. Hun eerste stop is Hanoi, Vietnam, en de rest hebben ze nog niet echt gepland. Ik krijg bijna zin om mee te gaan.

Donderdag

Donderdag is best een volle dag, maar alles loopt op rolletjes! Vandaag is de allerlaatste coachingcall van het onlineprogramma en dat is na 9 weken toch wel even gek. Maar ik sluit het met een waanzinnig goed gevoel af, de deelnemers hebben zulke grote stappen gezet en het heeft gewoon levens veranderd… Dat had ik natuurlijk gehoopt, maar nu is het ook gewoon écht gelukt!

Vrijdag

Zaterdag & zondag

Het was een goede week. Megaveel gedaan en toch al met al heel relaxed.

Komende week is wel heel tof: maandag (gisteren dus, wanneer dit online komt) stap ik met Emmy op het nieuwe cruiseschip van MSC: de Grandiosa. We zijn uitgenodigd voor het lanceringsfeest in Rotterdam en op dinsdagochtend varen we naar Hamburg. We mogen dus anderhalve dag en twee nachte het schip ervaren en dat vinden wij echt wáánzinnig. Een paar jaar geleden maakte ik mijn eerste cruise en ik heb sinds die tijd altijd gezegd dat ik dit zeker nog een keer wil doen. Dus nu krijgen we een voorproefje van dit schip! ZO vet.

Woensdag kom ik weer terug en donderdag ga ik weer weg: met vriendin Edith ga ik een aantal dagen op pad voor research voor mijn boek. Vertel ik later meer over!

Bedankt voor het lezen, fijne week en tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

8 reacties
 1. Jaco

  Hey Cynthia,
  Super mooie nagels! Die zou ik ook wel willen hebben voor thuis! Had er eentje besteld, maar is echt een poepkleur 😱
  Ik volg je al jaaaaaaren, maar ben nooit echt ingehaakt op je structuurjunkie activiteiten en planners. Voelt alsof ik de boot een beetje gemist heb. Wat raad je aan, gewoon een planner kopen en aan de slag, of heb je een stappenplan (zonder coaching)? Fijne week! X

 2. Melissa

  Super mooie kleur op je nagels!

 3. Edith-Sofia

  Wat een leuke foto’s! Prachtig die natuur foto’s zeg. Die bril staat je super en wat een mooie kleur op je nagels, helemaal herfstig<3

 4. rachel

  wat een lekker weekje weer!! Vind het altijd leuk om te lezen wat je uitgespookt hebt en weer ge (vr)eten hebt hahah, en wat gaaf van je broer , voor onbepaalde tijd op reis 😀 fijne week weer meis!

 5. Annet

  Mooie week en super dat het zo goed gaat met je trainingen, gefeliciteerd!!
  Een nieuwe cruise staat ook weer op mijn lijstje: volgend jaar naar Alaska, weekje cruise naar moeilijk bereikbare plekken gecombineerd met 2 weken camper + vancouver.
  Ik ben een paar jaar geleden met Holland America Line naar Noorwegen geweest en dat is super goed bevallen.
  Vooral voor plekken waar je geen dagen hoeft te blijven en waar minder te beleven valt qua hotels/restaurants vind ik het ideaal!
  Ik ga ook eens kijken gellak; op mijn tenen al vaak gedaan maar mijn vingernagels breken snel af. Acryl heb ik eens geprobeerd maar is niks voor mij.
  Misschien alleen gellak ook een goede optie.

 6. Jessica J.

  Ik heb straks alweer een afspraak voor m’n nagels. Je brengt me op ideeën met dat prachtige kleurtje van je!

 7. Leonoor

  Wat ziet je week er leuk uit! Die taartjes, nomnomnom.
  Hele fijne week. Ben erg benieuwd naar je nieuwe boek!