Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 44 – 2017

Na een weekje op Kreta was het afgelopen week weer tijd voor een normale werkweek. Ik laat je weer zien wat ik allemaal gedaan heb!

Leestijd

Dinsdag vlogen we terug van Kreta naar Amsterdam. Samen Stranger Things kijken, wat is dat toch een fantastische serie.

We eten enchiladas naar dit recept van AH. Goedgekeurd, maar de volgende keer maak ik hem met gewone kaas in plaats van met cheddar, geeft wat meer smaak.

Die Oreo’s met een laag witte chocola erover… Pffff, zó lekker! En dat boek, Dagboek van een boekverkoper, is echt ontzettend leuk. Ook bestelde ik een aantal foto’s voor aan de muur in de gang, nu moet ik nog kiezen welke ik daadwerkelijk ga inlijsten. Lastig!

Sporten bij de Healthy Body Lounge donderdag.

Vrijdagmiddag ga ik met Marije en Fiene naar de IKEA.

En het kiezen en schuiven gaat door…

Hutspot maken, een van mijn favoriete Nederlandse maaltijden. Hmmm!

Vrijdagavond ga ik naar een bijeenkomst van mijn Broodfonds bij het Beugeltje. Naast nuttig is dit altijd heel gezellig.

Mooi Zwolle op zaterdagochtend.

Sporten!

Zaterdag is het zes jaar geleden dat ik mijn BV oprichtte. Wat vliegt de tijd (en wat zie ik er anders uit!).

Zaterdagmiddag ga ik even met mama de stad in en we drinken koffie bij De Gillende Keukenmeiden. Dit ziet er toch niet normaal goed uit?

En nog even wat lekkers en moois halen op de markt. ’s Middags gaan we naar de verjaardag van mijn nicht.

Bij Sostrene Grene koop ik deze supermooie vaas. Blij mee!

Op zondag weer naar de stad. Zo ben ik er soms weken niet, deze week ben ik er juist weer superveel.

Zondagmiddag heb ik de derde les van mijn wijncursus. We behandelen de Nieuwe Wereld (dus wijngebieden buiten Europa) en wijn en spijs. Wat een ontzettend leuke en interessante les! Volgende week is het examen. Komende week dus nog even goed studeren en dan moet het helemaal goed komen. Ik heb er mega veel in in en ik ga volgend jaar door met WSET Level 2, ik vind het zó ontzettend leuk.

Zondagavond: leftovers van de afgelopen dagen eten en series kijken.

Ik kocht afgelopen week de hele Harry Potter serie in het Engels. Het is al enorm lang geleden dat ik de boeken (in het Nederlands) las en ik wil ze nu eens herlezen in de oorspronkelijke taal. Zo leuk!

Dat was hem weer! Deze week werkte ik natuurlijk ook gewoon, maar daar heb ik dan weer eens geen foto’s van gemaakt, haha… Ach ja, meestal is dat toch een foto van mijn laptop of een camera, want daar komt het meestal gewoon op neer.

Komende week heb ik hier en daar wat afspraken en ga ik natuurlijk ook gewoon weer aan het werk. En hopelijk lekker veel Harry Potter lezen 😉

Bedankt voor het lezen! Liefs.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.