Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 43 – 2023

De laatste werkweek voor onze reis naar Japan! Het was een week vol afrondend werk (veel ‘laatste dingetjes’ en ‘open eindjes’ fiksen, ook voor bijvoorbeeld mijn boek dat op 12 december verschijnt), het huis klaarmaken voor de schilders, koffers pakken én ik ging ook nog lekker uit eten en won een bijzondere award.

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Wat een goede HelloFresh gerechten weer deze week, vooral de bulgurbowl was echt een favoriet. Bij HelloFresh krijg je via mijn link tot wel €90 korting op je eerste boxen. Stel je bent met z’n tweetjes en je gaat voor 4 maaltijden, dan betaal je maar €2,81 per portie en de bezorging is gratis. Echt de moeite waard om uit te proberen als je jezelf (en je gezin) vaker wilt verrassen met wat ‘nieuws’ op tafel en als je gewoon vét lekker wilt eten zonder dat het veel tijd en gedoe kost. (affiliate)

En van lekker thuis koken naar iets heel chics! Dinsdag ging ik met mijn klant Kim eten bij ’t Nonnetje in Harderwijk als afsluiting van onze samenwerking. Dat was echt een héle mooie avond.

Het was een mooie week, met bijzondere momenten (zoals het etentje en de Lifestyle of Business dag) en veel afrondend werk. Allemaal laatste dingetjes afmaken (ook voor mijn boek Alcoholvrijer die op 12 december verschijnt), spullen pakken, het huis zoveel mogelijk opruimen voor de schilders, dingen regelen, want… vandaag begint onze reis naar Japan! Morgenvroeg om 9u vliegen we (naar Frankfurt, waar we een overstap hebben, en vanaf daar vliegen we naar Tokio), dus we slapen vanavond al heel relaxed in een hotel op Schiphol. Eindelijk is het zover, de reis die we al zoveel jaren hebben uitgesteld vanwege covid. Onze droomreis waar we al zólang naar uitkijken. Ik ben zo blij als ik in het vliegtuig zit en we echt gáán! De laatste dagen thuis voor een reis vind ik altijd zo raar, zo half met mijn hoofd al aan het vertrekken, en ook nog half thuis dingen aan het doen en aan het regelen… En afscheid nemen van Kees vind ik heel naar, maar gelukkig is ze dol op mijn ouders (en zij op haar) waar ze de hele maand mag zijn.

Vind je het leuk om onze reis te volgen, dan kan je me volgen op Instagram, en op Polarsteps waar ik wat meer in detail de reis ga delen.

Tot over een maandje!
De komende maand komt er gewoon elke werkdag een blogpost online 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.