Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 43 – 2020

Week 43 was een weekje vakantie voor mij! Voor het eerst ooit verwijderde ik alle social media van mijn telefoon en legde ik hem – in het verlengde van vorige week – ook vaak buiten handbereik. Ik heb een heerlijke week vrij gehad en was echt 100% los van werk en verplichtingen. Dat was zó fijn!

Leestijd

We begonnen onze vakantie met het maken van ragú alla Bolognese. We waren begin dit jaar in Bologna en daar aten we dat uiteraard. We besloten het nu eens zelf te maken. Een perfecte vakantiebezigheid, gezien het urenlang op het vuur moet staan pruttelen. Ik heb dit recept gebruikt.

Deze week bestond uit eten, lezen, wandelen, slapen, knuffelen met Kees en films en series kijken. Mijn telefoon legde ik dus veel weg waardoor ik net als vorige week (lekker) weinig foto’s gemaakt.

Ook kwam afgelopen week een van de nieuwe Structuurjunkie planners binnen! De 2021 variant in okergeel. Heel fijn dat deze er nu is! Je kan ‘m nu bestellen overal. De andere planners volgen deze week, yes! Uiteraard deel ik nog meer foto’s als ik alle planners in huis heb.

Het was echt een ultiem ontspannen week. Dik van genoten.

Komende week ben ik weer gewoon aan het werk! En vandaag (dinsdag) ben ik te gast bij Koffietijd met mijn boek Wandellust! Jaaa, zo tof. Dat zou een tijdje geleden al plaatsvinden, maar nu gaat het echt door.

Fijne week en bedankt voor het lezen!

liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.