Week 43 – 2020

Week 43 was een weekje vakantie voor mij! Voor het eerst ooit verwijderde ik alle social media van mijn telefoon en legde ik hem – in het verlengde van vorige week – ook vaak buiten handbereik. Ik heb een heerlijke week vrij gehad en was echt 100% los van werk en verplichtingen. Dat was zó fijn!

Leestijd

We begonnen onze vakantie met het maken van ragú alla Bolognese. We waren begin dit jaar in Bologna en daar aten we dat uiteraard. We besloten het nu eens zelf te maken. Een perfecte vakantiebezigheid, gezien het urenlang op het vuur moet staan pruttelen. Ik heb dit recept gebruikt.

Deze week bestond uit eten, lezen, wandelen, slapen, knuffelen met Kees en films en series kijken. Mijn telefoon legde ik dus veel weg waardoor ik net als vorige week (lekker) weinig foto’s gemaakt.

Ook kwam afgelopen week een van de nieuwe Structuurjunkie planners binnen! De 2021 variant in okergeel. Heel fijn dat deze er nu is! Je kan ‘m nu bestellen overal. De andere planners volgen deze week, yes! Uiteraard deel ik nog meer foto’s als ik alle planners in huis heb.

Het was echt een ultiem ontspannen week. Dik van genoten.

Komende week ben ik weer gewoon aan het werk! En vandaag (dinsdag) ben ik te gast bij Koffietijd met mijn boek Wandellust! Jaaa, zo tof. Dat zou een tijdje geleden al plaatsvinden, maar nu gaat het echt door.

Fijne week en bedankt voor het lezen!

liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

9 reacties
 1. Manuela

  Ik ben heel erg benieuwd naar jou review van de Dyson Airwrap. Ik heb ‘m ook, krult mijn haar heel mooi, maar… na een half uur is de krul eral bijna helemaal uit, beetje slag blijft er over maar wel met een mooie glans, net of je het door de kapper hebt laten fohnen.

  Die tagliatelle zien er zo super lekker uit!

 2. Anna

  Wat een fijne foto’s! Zo te zien heb je de leesflow helemaal te pakken.

 3. Lousaa

  Heerlijk, zo’n week. Had ik ook, en ik heb er enorm van genoten. Deze week begonnen aan een nieuwe baan. Gekke tijden, maar gek is vaak ook wel leuk. Ik heb afgelopen week maar drie boeken gelezen. Sally Rooneys Normal People (verhaal is ok, maar zulke vrouwelijke hoofdfiguren trek ik slecht), Vinexvrouwen van Naima el Bezaz en nog een boek waar ik nu niet op kom. Dat vond ik al indrukwekkend veel.

 4. Saskia

  Heerlijk zo’n week waarin je helemaal kan uitrusten en opladen!

 5. Audrey

  Lekker zeg, zoveel lezen! En hondenpootjes zijn sowieso het schattigste ooit.

 6. Anne

  Ik vond het al zo rustig bij je op social media! Fijn dat het zo goed is bevallen.

 7. Femke

  Hoe lief is dat pootje van Kees op het boek. En wauw! 1 boek per dag is me nogal wat. Ben benieuwd naar je review eind oktober.

  Nieuwsgieirge vraag: heb je alle social media verwijderd voor de vakantie (en daarmee nu weer terug geïnstalleerd?) of definitief van je telefoon gehaald?

  Ik heb zelf vrijwel alle social media apps verwijderd, en nu alleen nog LinkedIn op mijn telefoon staan. Daardoor heb ik meer tijd om te lezen en niksen. Maar! Tegelijkertijd heb ik alweer nieuwe apps gevonden die tijd vreten. Niets menselijks is mij vreemd haha.

  • Cynthia Schultz

   Nee nu weer teruggezet omdat ik het voor mijn werk nodig heb.

 8. Misssannahcake

  Lijt me prachtige kleur, de okergele. Ook je haar vind ik heel mooi zitten na de dyson air oefening. Wat bedoel je met alle sociale media dr af? Van je werk en prive tel en zet je dan na de vakantie t weer op 1 van de 2? Ik denk eigenlijk dat je zoiezo werk tel niet bekijkt en dat je dus van prive tel hebt afgehaald inclusief whatsapp en ik denk dat je t niet terug gaat zetten. Is mn gok 🙂 boeken interssante bij ben benieuwd.