Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 43 – 2019

Week 43 was best wel rustig, eigenlijk. Even niet al teveel gekkigheid, geen lezingen of trainingen, geen spannende dingen, maar gewoon ‘even normaal’ werken. Er waren veel gezellige momenten met vrienden en familie en in het weekend had ik een strategiesessie voor mijn bedrijf. Mooie plannen. Kijk je weer mee?

Leestijd

Maandag

Ik begin de week meestal met een dag thuiswerken: lekker productief de week beginnen en meters maken. Dat doe ik deze week ook.

’s Middags heb ik een afspraak bij Berthie. Ik vind het altijd heel prettig om wat ‘begeleiding’ te hebben in het leven. Een paar jaar geleden vertelde ik al over de therapie die ik volgde, wat toen heel privé gericht was, maar ook wel veel te maken had met mijn werk (omdat ik me zo druk bezig hield met de mening van anderen en ik altijd dacht dat ik iets verkeerd deed).

Dit jaar heb ik met meerdere coaches gewerkt en nu ga ik een aantal gesprekken voeren met Berthie. Zij is loopbaanbegeleider en business coach en ik heb haar gevonden via de Coachfinder van Psychologie Magazine. Je kan op deze website heel makkelijk een coach vinden die bij jou past. Ik ben ervan overtuigd dat een coach die bij je past je enorm veel kan brengen, doordat deze persoon de juiste vragen stelt en heel anders naar jou en je leven of werk kijkt dan dat jij zelf doet. Van Psychologie Magazine heb ik drie sessies met Berthie gekregen en het intakegesprek was al heel prettig. Ik heb nog geen concrete acties of plannen, maar Berthie heeft me al wel aan het denken gezet. Ik kijk uit naar de volgende sessie!

Dinsdag

Dinsdag werk ik thuis en drink ik ’s middags koffie (en eet ik taart!) met Kirsten, waar ik geen foto van heb genomen.

Woensdag

Woensdag werk ik deels thuis en ’s middags ga ik naar Dalfsen. Mijn broer en zijn vriendin gaan volgende week op reis voor onbepaalde tijd en vandaag gaan we met het gezin lunchen en een stuk wandelen in de Bellingeweer.

Donderdag

Donderdag is een karige dag qua foto’s. Kees ligt het liefst in de zon en als dat betekent dat ze dan op de rugleuning van de bank moet gaan liggen, dan doet ze dat gewoon. Ik vind het zo schattig dat ik het maar laat. 😉 Kijk dan hoe ze ligt te genieten.

Ik werk deze dag thuis, niks noemenswaardigs.

 

Vrijdag

Naar de bios!

Vrijdag werk ik overdag weer gewoon thuis (wauw, spannende week) en ’s avonds gaan Willem en ik naar de bios. We gaan naar Joker en zijn enorm onder de indruk. Wat een trieste film en wat onwijs goed neergezet door Joaquin Phoenix. Elke keer als we naar de bios gaan denk ik: dit moet ik vaker doen. En meestal heb ik er dan later geen zin meer in, haha. Zo stom is dat, van die dingen die élke keer als je ze doet super zijn, maar dat je het dan een beetje vergeet, of zo… Bij deze, als reminder voor mezelf: VAKER NAAR DE BIOS WANT HET IS LEUK.

Zaterdag

Zaterdagochtend rijd ik al vroeg naar De Wijk, want ik heb een 1 op 1 sessie met John van Lifestyle of Business. We doen een strategiesessie voor mijn bedrijf. In twee jaar tijd is er veel veranderd en ik wilde er graag eens goed samen met iemand naar kijken: wat doe ik nu allemaal, wat moet anders, moet wat stoppen, wat moet juist starten en hoe kan ik dat het beste aanpakken? We hebben nu een plan gemaakt voor het komende kwartaal en het is nu vrij helder. Superfijn om zo samen te zitten en alles te bespreken. Daarna lunchen we ook nog eens superlekker.

’s Avonds ga ik samen met Willem, mijn ouders en Bas en Ilze uit eten bij ’t Asje in Dalfsen. Nu dus als afscheid omdat ze woensdag op reis gaan. Het is supergezellig en we eten ook nog eens top. Wat een fijne dag is dit.

Zondag

Zondag is spelletjesdag. Bij Harold en Harma gaan we een EXIT spel doen, dat is een escape room spel, maar dan in ‘bordspelvorm’. We hebben er al eens eerder samen een gedaan en dat vonden we zo tof, dus nu doen we er nog een. We zijn er de hele middag zoet mee en het is zó leuk om te doen.

Het was eigenlijk een vrij rustige week. Wel lekker. Geen gekkigheid, behalve dan die sessie met John zaterdagochtend wat voor mij wel veel stof tot nadenken geeft. Maar op een goede manier!
Komende week is ook niet al te gek eigenlijk. Dinsdag geef ik een Structuurjunkie sessie bij de open avond van de UVON (Unie Vrouwelijke Ondernemers Nederland), waar ik heel veel zin in heb. Deze week is ook de online Productiviteitscursus van start gegaan, waar vrijdagavond de live Q&A van is, dus daar ben ik ook lekker mee bezig. En verder is deze week de allerlaatste week van het negenweekse Structuurjunkie Onlineprogramma! Gek idee, we zijn negen weken samen zo intensief bezig geweest en nu is het afgelopen. Snif.

En verder: lekker werken, lekker relaxen, lekker eten, lekker wandelen. Dat. Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.