Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor โ‚ฌ5

Week 42: Berlijn + Suze & Rivka

Week 42 was een hele bijzondere week: Suze & Rivka werden geboren, de dochters van mijn vriendin Marije. Verder ging ik een paar dagen naar Berlijn, gaf een wijnproeverij en ging heerlijk uit eten. Natuurlijk werkte ik ook ‘gewoon’. Ik laat je zien wat ik allemaal deed in week 42!

Leestijd

Maandag, dinsdag & woensdag

Maandag, dinsdag en woensdag ben ik in Berlijn! Ik kreeg afgelopen week een last minute klus voor NS International en daarvoor mocht ik naar de Duitse hoofdstad. Samen met Edith ga ik erheen om food hotspots te checken. Binnenkort zie je al mijn aanraders en natuurlijk een uitgebreid verslag van deze dagen op mijn blog.

 

Wijn introductieavond!

Woensdagavond geef ik mijn eerste ‘les’ voor de Wijnstudio! Ik geef een introductieavond hier in Zwolle bij het Wijnhuis. We behandelen de wijnbasis: waar groeien wijnstokken, hoe wordt wijn gemaakt, verschillende druivenrassen, wijnspijs en natuurlijk proeven. Het is ontzettend leuk om te doen en volgens mij gaat iedereen blij (en een stukje wijzer over wijn) naar huis.

Donderdag

Donderdag werk ik de hele dag thuis. ’s Middags ga ik naar de Wijthmenerplas om met Kees en Chubby te wandelen (we passen op Chubby omdat mijn ouders op vakantie zijn), en daar kom ik bekenden tegen! Gezellig.

’s Avonds ga ik met Janske uit eten bij Silk hier in Zwolle. Sushi en andere Aziatische gerechten, alles is zรณ lekker! Binnenkort verschijnt de recensie hiervan in de Stentor ๐Ÿ™‚

Vrijdag

Vrijdag haal ik mijn nieuwe rijbewijs op en heb ik een afspraak bij Van der Valk. Ik ben wat te vroeg, dus vast even koffie en werken.

 

Rond vijven ga ik naar de Wijthemenerplas met een hondenvriendje van Kees, Diede. En ja, met zijn baasje dus ๐Ÿ˜‰ Wat is het toch prachtig in deze tijd van het jaar.

De rest van de dag werk ik weer gewoon thuis en ’s avonds ga ik met Willem bij het nieuwe D’Andrea’s eten. Een Italiaans restaurant waar modern en elke dag anders gekookt wordt. Je kan dus niet kiezen, je krijgt een 3, 4 of 5 gangen menu met als je wilt bijpassende wijnen. Het is ontzettend lekker, de sfeer is goed, de mensen ontzettend aardig, enthousiast en kundig en ja, hier worden wij gewoon heel erg blij van.

Na een heerlijk diner gaan we nog even naar In de Buurt met Harold, Harma, Yasmin en Sam en dat wordt hartstikke gezellig.

Zulke spontane avonden zijn toch vaak het leukste: rond vier uur liggen we in bed.

Zaterdag

Zaterdag: chillen

Dit is zo lekker!

Deze Nada snacks zijn echt heerlijk: het is gevriesdroogd fruit, mega knapperig, licht van textuur en lekker zoet. Top snack. Ze zitten in de goodiebag bij de Structuurjunkie Masterclass trouwens! Voor in Groningen zijn nog tickets beschikbaar, klik hier voor alle info.

Zondag

Mijn vriendin Marije is deze week bevallen van een prachtige tweeling, Suze en Rivka. Zondag ga ik erheen om ze te ontmoeten. Wat zijn ze prachtig en zoetjes! Ik ben zo blij voor Marije en Mark-Jan. De rest van het weekend ben ik bezig met opruimen, studeren en mijn koffer pakken, want ik ga morgen (maandag dus) een weekje naar Frankrijk voor een wijnreis.

Dat was ‘m weer! Een fijne week, die wat minder productief was dan de week ervoor, maar dat maakt helemaal niet uit. Meer binnenkort over Berlijn! En nu dus onderweg naar de Rhone, ik ga samen met de Wijnstudio een aantal wijnhuizen bezoeken en natuurlijk genieten van het lekkere eten en drinken aldaar. Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.