Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 42 – 2023

Afgelopen week was qua agenda wat rustiger, maar het was alsnog best wel een intense week. Ik neem je even mee!

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Deze hele week stond er weer veel HelloFresh op tafel, zo fijn. Echt weer mégalekker gegeten en alles stond snel op tafel. Via mijn link krijg je tot wel €90 korting op jouw eerste vier HelloFresh boxen. Ook als je al lid bent geweest: als dat langer dan een jaar geleden is, geldt de korting ook voor jou. Ik ben er zó enthousiast over: ik heb veel meer plezier in het koken, we eten veel gevarieerder en boodschappen doen en koken kost me zoveel minder headspace. Echt blij mee. Klik hier om jouw eerste 4 boxen te bestellen. (affiliate)

Het was een fijne, rustigere, maar ook wel wat intense week (qua uitvaart en emoties). Ik ging ook weer voor het eerst in een week of vijf naar de psycholoog en dat zet toch ook altijd wel weer wat in werking – al is dat wel in goede zin.

Komende week is mijn laatste week werken voordat we een maand naar Japan gaan. Aaaa! Geweldig. Ik ben dus vooral met afrondende dingen bezig en met dingen die ervoor zorgen dat ik ook relaxed weer thuiskom zonder een ontplofte planning met teveel te doen. En natuurlijk voorbereidingen voor de reis zelf, zoals dingen reserveren en treintickets boeken enzo. Dat vind ik hartstikke leuk om te doen trouwens, dat praktische geregel.

Tot volgende week!
Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.