Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 42 – 2022

Week 42 was me er eentje: ik ging op een verrassingstripje! Maanden geleden kocht ik een ‘secret offer’ bij Simone Levie en deze week was het zover, ik ging erop uit zonder enig idee te hebben wat we gingen doen. En we gingen naar… Parijs! Ik neem je mee.

Leestijd

Parijs

Eerst: Parijs! Maandag, dinsdag en woensdag was ik in deze stad en het was zo tof om er weer eens te zijn. Ik was hier met een hele toffe groep vrouwelijke ondernemers (die ik nog niet kende) en het was dus tot we in de Thalys stapten een verrassing wat we gingen doen. Nogal ehhh, uit mijn comfort zone.

Dit was enorm uit mijn comfort zone en daarom deed ik het juist. Even weg van de planning en de controle, even weg van precies weten hoe en wat, en me overgeven. Ik heb er enorm van genoten en ik heb veel gehad aan de groep vrouwen waar ik mee was, het kwam voor mij precies op het goede moment.

Wel balen was dat ik helaas nog ziek was tijdens deze dagen (uiteraard in goed overleg met de organisatie besloten om wel mee te gaan, en getest) dus het was ook wel vrij intens mede daardoor, haha.

Prive

Werk

Gewoon nul werkfoto’s gemaakt deze week.

Eten & drinken

Dit was wel een intense week, haha. Ook van genoten, maar was ook wel pittig hier en daar.

Op naar een nieuwe!

Bedankt voor het lezen. Liefs, Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.