Week 42 – 2020

Week 42 was er weer eentje om niet snel te vergeten met de nieuwe coronamaatregelen. Ik doe deze week buiten werk om dan ook zeer weinig, en maak daar ook nog eens weinig foto’s van, dus bereid je voor op een heel klein weekverslagje 😉

Leestijd

Afgelopen week kregen we natuurlijk de nieuwe coronamaatregelen te horen. Ik had er al wel op gerekend en had eigenlijk verwacht dat het nog wat strenger zou zijn (zoals absoluut niet reizen en een stop voor contactberoepen zoals kappers en nagelstylisten). Ik sta er helemaal achter, maar vind het ook heftig voor al die ondernemers die nu weer zo’n onzekere en moeilijke tijd ingaan. Veel mensen die ik ken werken in de horeca en ben daarnaast zelf groot horeca-fan dus ik zie het van dichtbij gebeuren. Naar vind ik het. Voor mezelf valt het allemaal wel mee, het leven wordt gewoon even saai, maar daar kunnen we wel mee dealen.

Twee weken geleden met de nieuwe maatregelen moest ik een aantal werkdingen schrappen (drie events) en nu ‘gelukkig’ alleen een teametentje wat we donderdagavond hadden gepland. Verder had ik toch al niks meer in de planning staan met meerdere mensen, alles qua werk is nu online.

Weinig foto’s dus deze week, ik leg mijn telefoon bewust wat vaker weg waardoor ik ‘m ook niet bij de hand heb om foto’s te maken. Wat meer offline vind ik prettig, zeker met de stortvloed aan coronanieuws de laatste tijd – ik heb de neiging om het te blíjven lezen en dat maakt me niet blijer (of productiever).

Nu alleen nog kitten en wat kleine dingetjes en dan is de keuken écht af.

Een wat karig weekoverzicht, zelfs niet eens met foto’s van wat we gegeten hebben. Die telefoon aan de kant leggen is een goed idee, behalve dat ik dan weinig foto’s maak, haha.

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

11 reacties
 1. Jade

  Prachtige tegelwerk! Ziet er zo gezellig uit. Een bloementje erbij en gelijk zomerse uitstraling, haha!
  Ik heb juist grote rechthoekige tegels waardoor het strak en kil is, nadeel van een huurhuis.
  En grappig om de proefdrukken te zien van de kaft.

 2. LotteLuus

  Wat is de keuken mooi geworden! Ook ik miste de eetfoto’s, haha, toch altijd het hoogtepunt van het weekoverzicht

 3. Yolanda

  Die kleur op je muur…. eerst dacht ik he, wat is dat voor een aparte combinatie – ik zou het zelf nooit bedenken ? Maar nu ik het zo zie in combinatie met je tegels enzo : prachtig!
  Ik ga een zelfde tint in de badkamer gebruiken, dus bedankt voor de inspiratie!

  • Meike

   Er staat nog een half zichtbare naam van de zorginstelling op de foto van je laptop. Niet heel handig toch?

  • Cynthia Schultz

   Dat maakt toch niet uit, het is niet geheim dat ik voor hun een workshop heb verzorgd. Ik heb alleen de namen van de deelnemers geblurd.

 4. Anouk

  Wauw! Die tegels zijn mooi geworden. De planner heb ik inmiddels gepre-ordered. Ik heb nog maar een paar bladzijden over in mijn oude, dus ik was zeker toe aan een nieuwe!

 5. Kirsty

  Mooie tegels in de keuken! Ik moet zeggen dat ik ook echt moet proberen om mijn telefoon vaker weg te leggen; ik blijf anders het nieuws refreshen en daar word je ook echt niet vrolijk van.

 6. Marloes

  Oeh die tegels in de keuken zijn prachtig. Mooie kleur achter op de muur ook!

 7. Lisa

  Tegeks zijn tof, heel mooi zo. Lekkere koeken. Alleen even geen Kees.

 8. Saskia

  Haha ik dacht en nu komen de “eetfoto’s” en waren ze er niet 🙈😂