Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 42 – 2020

Week 42 was er weer eentje om niet snel te vergeten met de nieuwe coronamaatregelen. Ik doe deze week buiten werk om dan ook zeer weinig, en maak daar ook nog eens weinig foto’s van, dus bereid je voor op een heel klein weekverslagje 😉

Leestijd

Afgelopen week kregen we natuurlijk de nieuwe coronamaatregelen te horen. Ik had er al wel op gerekend en had eigenlijk verwacht dat het nog wat strenger zou zijn (zoals absoluut niet reizen en een stop voor contactberoepen zoals kappers en nagelstylisten). Ik sta er helemaal achter, maar vind het ook heftig voor al die ondernemers die nu weer zo’n onzekere en moeilijke tijd ingaan. Veel mensen die ik ken werken in de horeca en ben daarnaast zelf groot horeca-fan dus ik zie het van dichtbij gebeuren. Naar vind ik het. Voor mezelf valt het allemaal wel mee, het leven wordt gewoon even saai, maar daar kunnen we wel mee dealen.

Twee weken geleden met de nieuwe maatregelen moest ik een aantal werkdingen schrappen (drie events) en nu ‘gelukkig’ alleen een teametentje wat we donderdagavond hadden gepland. Verder had ik toch al niks meer in de planning staan met meerdere mensen, alles qua werk is nu online.

Weinig foto’s dus deze week, ik leg mijn telefoon bewust wat vaker weg waardoor ik ‘m ook niet bij de hand heb om foto’s te maken. Wat meer offline vind ik prettig, zeker met de stortvloed aan coronanieuws de laatste tijd – ik heb de neiging om het te blíjven lezen en dat maakt me niet blijer (of productiever).

Nu alleen nog kitten en wat kleine dingetjes en dan is de keuken écht af.

Een wat karig weekoverzicht, zelfs niet eens met foto’s van wat we gegeten hebben. Die telefoon aan de kant leggen is een goed idee, behalve dat ik dan weinig foto’s maak, haha.

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.