Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 42 – 2019

Week 42 was een vrij doodgewone week. Het was niet echt druk, ik had weinig spannende dingen, ik ging voor de verandering eens niet uit eten en ik had een weekend met helemaal geen plannen. Wel had ik vrij veel hoofdpijn én gaf ik een training bij RTL op kantoor, wat supergaaf was. Kijk je mee naar mijn bijna-doodgewone week?

Leestijd

Maandag & Dinsdag

Ik begin de week rustig en maandag en dinsdag werk ik de hele dag thuis. Ik werk aan mijn boek, schrijf blogposts, heb telefonische afspraken en op maanndagavond de coachingcall voor mijn structuurjunkie onlineprogramma. Dinsdagavond komen vriendinnen langs: ik ben mijn kantoor aan het opruimen en zij mogen beautyproducten uitzoeken.

Woensdag

Woensdag word ik wakker met knallende koppijn. Ik heb met mijn assistent Brenda een afspraak bij Pillows voor komende events en verder ben ik thuis. Ik doe vandaag alleen het hoognodige en voor de rest hang ik op de bank, de hoofdpijn gaat ook niet echt weg.

Donderdag

Donderdag trekt de hoofdpijn na de ochtend gelukkig langzaam weg. ’s Ochtends ga ik met Willem bij de Wijthmenerplas wandelen met Kees en ’s middags geef ik een Structuurjunkie training bij RTL! Heel erg tof om te doen en een eer dat ze me hebben uitgenodigd.

Vrijdag

Vrijdag werk ik weer rustig thuis en ik laat gelnagellak op mijn nagels aanbrengen. ’s Avonds ga ik naar het afscheidsfeestje van mijn broer en zijn vriendin, zij vertrekken eind deze maand op een lange reis naar Azië.

Zaterdag & Zondag

Dit is mijn eerste weekend sinds tijden met nul plannen. Niks. Ik vind dat idee alleen al zo relaxed. Niks hoeft. Alles mag. Het resultaat is dat ik lekker veel lees, series kijk en heel erg rustig aan doe. Ik start het weekend wel weer met hoofdpijn maar gelukkig trekt dat gedurende de dag weer weg. Dit weekend voelde echt als een mini vakantie en ik heb er vet van genoten.

Het was op zich een vrij rustige week. Door de hoofdpijn heb ik minder gewerkt en gelukkig toch bijna alles wat ik wilde doen af gekregen. No stress. Ik vind het geven van een live training wel altijd intensief (en het brengt ook altijd nog wel wat spanning met zich mee), maar verder was het een hele relaxte, rustige week. En dit weekend was gewoon zo fijn. Niks. Doen waar ik zin in heb. Nu heb ik meestal wel één ‘ik-hoef-niks-dag’ in de week, maar nu had ik er twee. Hashtag genieten.

Komende week is niet heel veel anders, eigenlijk. Er staat qua werk wel aardig wat op de planning, maar daar heb ik echt zin in. Woensdag ga ik op pad met mijn broer, zijn vriendin en mijn ouders en dan ben ik dus deels vrij. Verder niks bijzonders, eigenlijk. Prima. Heb wel zin in deze week met heel wat ‘gewone thuiswerkuren’.

Ik hoop dat jij ook een fijne week hebt gehad en tot de volgende! X


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.