Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 42 – 2017

Ik had een gekke week: elke dag had ik een afspraak, en stuk voor stuk werden ze afgezegd! Dus ineens had ik een compleet open week. Wat ik daarin deed zal vast niet heel verrassend zijn, maar ik neem je toch weer even mee mijn leven in.

Leestijd

Maandagochtend ga ik vroeg met Viona en Hugo een stuk wandelen bij het Engelse Werk.

We hebben nog wat mooie dagen en voor in de tuin hebben we nog wat zon. Ik lees deze week ‘de ontdekking van de hemel’ van Harry Mulisch uit. Eind deze maand komt er natuurlijk weer een overzicht van alle boeken die ik las (lees: veel. Voor oktober staat de teller al op negen…).

Dit deed ik ook veel. Haha.

Maandagavond: poke bowl! Deze bestellen wij altijd bij Poke Bowl King en het is altijd zó lekker. Meestal gaan we voor de sriracha spicy tuna.

Met Edith wandelen en daarna lunchen bij Parkpaviljoen de Wezenlanden. Zo’n leuke plek!

Elke week komt de kaasboer hier aan huis, zo leuk vind ik dat! Ik kocht deze keer ook een stuk Elburger brok om dit weekend mee te nemen naar mijn schoonouders, dat is zó lekker, het is een soort zachte speculaas.

Ik had zo weinig zin om boodschappen te doen en te koken deze week, dat merk je wel aan de thuisbezorgde maaltijden, hahah…

Chillen & wandelen met deze vriend. Ik werkte trouwens ook ‘gewoon’ nog hoor, deze week. Alleen maakte ik daar geen foto’s van. Ik had dus geen (werk)afspraken, maar werkte thuis. Ik maakte wat video’s, schreef blogposts, maakte foto’s – de normale dingetjes.

Ik ga donderdagavond naar Judith en we maken samen mosselen! Daar kan ik soms ineens zo ontzettend veel zin in hebben.

Dit lijkt wel een ‘aflevering’ van Lekker! die ik elke maand maak, maar deze week beleef ik zo weinig dat het zonder de eetfoto’s wel een heel karig weekoverzicht wordt, haha! Dus ik doe ze gewoon lekker bij dit weekoverzicht. Ik eet vrijdagavond een van mijn favoriete salades met kipstuckjes van de Vegetarische Slager.

Zaterdag: wandelen en sporten(AquaBike) bij de Healthy Body Lounge.

Zaterdag gaan we naar mijn schoonouders. BENNIE! Voor de liefhebbers.

’s Avonds gaan we met mijn schoonouders en de oom en tante van Willem eten bij De Vlindertuin in Zuidlaren. Met mijn verjaardag kregen we een cadeaubon en vandaag was het tijd om deze te verzilveren!

Het is echt een fantastische avond! Het eten gang na gang verrassend en ontzettend lekker, de wijnen zijn er ook te gek bij en de sfeer is gewoon top. Ontzettend van genoten.

Zondag: lezen met Bennie naast me. Bennie is niet mega knuffelig en hij moet echt naar jóu toekomen, hem oppakken werkt niet. Soms komt ‘ie eventjes knuffelen, zo lief.

Willem en ik koken en we maken voor ons vieren de pompoen nachos, met deze keer wat mais erbij. Hmm!

Het was eigenlijk een best saaie week, haha! Ik heb zó weinig gedaan. Zo gek dat elke afspraak ineens werd afgezegd! Helemaal niet erg natuurlijk, ik zeg ook weleens afspraken af, maar ik vond het zo grappig dat het ineens allemaal tegelijk kwam deze week.

Komende week zijn Willem en ik op Kreta! Op Instagram kan je me daar een beetje volgen. Komende dinsdag is er dus geen weekoverzicht, maar de week erop natuurlijk wel weer en ik ga genoeg delen over onze vakantie achteraf. Dankjewel voor het lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.