Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 41 + 42 2021

Ik had vakantie in week 41 en 42! We gingen een weekje naar Terschelling en ik was ook nog een weekje thuis vrij. Dat was heerlijk, ik heb er van genoten. Strand, duinen, natuur, lekker eten, urenlang lezen, echt ultiem ontspannen. Helaas kregen we ook slecht nieuws.

Leestijd

Chillen op Terschelling

Eten & drinken

Verder chillen

Het waren 2 heerlijk weken. Helaas kregen we afgelopen week slecht nieuws: mijn vader heeft een lekkende hartklep waar hij aan geopereerd moet worden (openhartoperatie). Hij voelt zich over het algemeen best oké maar moest afgelopen week een keer met de ambulance naar het ziekenhuis omdat hij zo benauwd was. Gatver, dat was wel even schrikken. Nu is het afwachten tot we de datum horen wanneer hij geopereerd kan worden, wat mij betreft liever vandaag dan morgen. Gelukkig krijg ik veel lieve geruststellende berichten van lezers die zelf of in de familie zoiets meegemaakt hebben en dat doet me erg goed, daardoor maak ik me wat minder zorgen.

Komende week ben ik weer gewoon aan het werk en dat is ook weer erg lekker. Hopelijk kan ik dus mijn nieuwe auto ophalen!

Bedankt voor het lezen 🙂

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.