Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 41 – 2019

In week 41 gaf ik een incompany Structuurjunkie training bij Adfactor, logeerde ik in Den Haag en Groningen, kwamen we weer samen met onze eetclub en had ik een hele lange en vruchtbare meeting met mijn uitgever. Het was een mooie week. Kijk je weer mee?

Leestijd

Maandag

Maandag werk ik in de ochtend thuis en ’s middags ga ik naar Den Haag. Dinsdagochtend heb ik vroeg een afspraak en ik heb niet zoveel zin om om zeven uur in de auto te zitten om aan te kunnen sluiten in de files. Of om in een ramvolle treincoupe te zitten. En dus boek ik een hotelkamer! Ik ga er ’s middags al lekker relaxed heen. Ik werk gewoon door in de hotelkamer en ik struin een beetje door de stad. Ik boekte een kamer in de straat waar ik op dinsdagochtend moet zijn, het hotelletje heet De Salon van Fagel. Het voelt heel huiselijk aan en de locatie is perfect. Wat wel bijzonder is: dit is een pand uit 1700, net als het huis waar ik en Willem woonden in het centrum van Zwolle. Deze zolderkamer lijkt enorm op het appartement waar Willem destijds woonde voordat we samen gingen wonen. Dus het was net alsof ik daar weer even was.

Dinsdag

Dinsdagochtend heb ik een salesmeeting bij Adfactor en daarna geef ik een Structuurjunkie training bij ze op kantoor. Ik vind het zo leuk om te doen! Als ik thuiskom is de nieuwe blauwe 2020 planner er! Ik vind hem zo prachtig, die kleur is waanzinnig! Je vindt er hier wat meer info over. ’s Avonds dof ik me een beetje op om naar de lanceringsborrel van de nieuwe BijzonderZwolle te gaan, een Zwolse glossy waar ik voorop sta! Ik laat je binnenkort foto’s zien.

Woensdag

De enige foto van woensdag. Nina neemt mij en Kees mee uit lunchen omdat ik haar hondje Diede de laatste tijd veel heb uitgelaten. Met haar gaat het qua rug gelukkig steeds beter en we zitten lekker te genieten bij het Parkpaviljoen.

Verder werk ik de hele dag gewoon thuis en einde middag komt Annemieke even langs om mij te helpen met het opruimen van mijn kantoor. Veel leuker met z’n tweetjes! ’s Avonds is weer de coachingcall van het Structuurjunkie onlineprogramma.

Donderdag

Donderdag is boeken- en plannersdag! ’s Ochtends ga ik naar Kosmos, de uitgever van mijn boek dat mei 2020 verschijnt. Ik ontmoet mijn redacteur en we bespreken de gang van zaken. Daarna rijd ik door naar Blossom Books, de uitgever van alle Structuurjunkie items. We hebben een grote brainstorm/vergadering vandaag met heel veel agendapunten. We maken plannen voor 2020 (wat er nogal wat zijn!), kiezen nieuwe kleuren en patronen en hebben vooral heel veel ideeën, waarvan we een paar doorschuiven naar een nieuwe afspraak in januari 2020. Er komen zoveel toffe dingen aan, en het is zo bijzonder om al die planners die we tot nu toe hebben gemaakt bij elkaar te zien. Ik ben zo blij met hoe het gaat en hoe mooi en praktisch ze zijn!

Vrijdag

Vrijdag werk ik overdag thuis en ’s avonds ga ik met Willem uit eten bij de Pizzabakkers. Hier waren we nog niet eerder geweest, dus tijd om eens te proberen. En dit is LEKKER. Wat een goede pizza’s en dat borrelplankje vooraf… Aanrader!

Zaterdag

Zaterdag is een dag vol gezelligheid. ’s Ochtends appt Edith me of ik koffie kom drinken bij de bakker. Ik ben ’s ochtends aan mijn boek aan het werken en ze appt net als ik bíjna klaar ben (lees: als ik bijna 1500 woorden heb geschreven), dus ik spring onder de douche en we drinken koffie en eten een croissant. Daarna ga ik even naar Harma. Ik ben dus mijn kantoor aan het opruimen en daar komt bij dat ik heel veel (nieuwe) spullen weg doe. Ik heb een mooie selectie met beautyproducten voor haar gemaakt. We hebben meteen een date gepland voor komende week, dan komt ze met drie vriendinnen nog wat meer dingen uitzoeken. De rest van de producten die overblijven gaan naar een goed doel. Enne, voor die avond heb ik entree gevraagd wat helemaal naar Help Save Hugo gaat. Ik ga aan dat ‘goede doel’ komende week nog even een blogpost wijden.

Einde middag gaan we naar Groningen, waar we Kees en Chubby (waar we deze week op passen) afzetten bij Willem zijn ouders. Wij gaan ’s avonds naar vrienden voor onze eetclub! Het thema vanavond is Rusland.

Zondag

Zondag zijn we bij mijn schoonouders. We wandelen met de honden in het Noordlaarderbos, we eten, we chillen, we wandelen nog een keer. Van die zondagdingen.

Al heb ik niet heel veel meer gewerkt dan normaal, deze week voelde best hectisch aan. Ik zat wat meer in de auto dan normaal (heen en weer naar Den Haag, Utrecht en Groningen) en in het weekend hebben we allemaal sociale dingen gedaan. Normaal zijn de weekenden wat meer ‘bankhangen en alleentijd’, zeg maar. Het was wel een fijne week, gezellig, veel gedaan, maar ook een beetje weinig alleentijd gehad. Dat merk ik nu, ik ben een beetje moe. Al kan dat ook door het weer komen. Anyway, komende week en weekend heb ik wel wat meer alleentijd en dat is fijn.
Komende week werk ik veel thuis en donderdag geef ik een Structuurjunkie incompany training bij RTL! Wow, superleuk, ik heb er enorm veel zin in.

En de kaartverkoop voor mijn laatste Productiviteitscursus is gestart!

Dankjewel voor het lezen!

Liefs, Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.