Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 40 – Structuurjunkie Workation in Nederland

Week 40 was de Structuurjunkie Workation-week! Met een groep ondernemers en mijn workationmanager Hanneke was ik de hele week in het prachtige Zuid-Limburg om ons onder te dompelen in het ondernemerschap, een hele fijne groep mensen, lekker eten en drinken en genieten van een hele mooie omgeving.

Leestijd

Afgelopen week was de Structuurjunkie workation in Zuid-Limburg! De hele week breng ik dus door met mijn workationmanager Hanneke en met de deelnemers. De hele week werken we allemaal aan onze bedrijven, doen we inspiratie op, denken we met elkaar mee en zijn we natuurlijk ook heerlijk aan het chillen en genieten. De workation is in hotel Klein-Zwitserland in Slenaken.

Groepsmomenten

Tijdens de workation zijn er meerdere momenten dat we met de groep iets doen, zoals een workshop of mastermindsessie. En natuurlijk eten we samen en buiten het programma gaan ook regelmatig groepjes met elkaar op pad.

Eten & drinken

Op woensdag, op Hanneke haar verjaardag, nam ik haar en fotograaf/stylist Mabel mee naar restaurant Atelier in Gulpen. Dat was nogal fantastisch!

De natuur, het hotel en de omgeving

Andere dingen

Het was een fantastische week. Ik ben zo dankbaar dat ik hem heb mogen doorbrengen met deze lieve mensen en dat zij er ook zo van genoten hebben. De plek, de mensen, de natuur: het was zo fijn.

Ik weet nog niet of we de Structuurjunkie workation in Nederland nog een keer gaan organiseren, maar als je ondernemer bent en je denkt: ‘Hmmm, dit lijkt me wel wat,’ dan kan je jezelf vrijblijvend op de interesselijst zetten. Zodra we meer weten, hoor je het dan meteen.

Dankjewel voor het lezen.
Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.