Week 40 – 2020

Week 40 was qua werk weer wat rustiger (maar ook schakelen, vanwege de nieuwe coronamaatrdegelen), maar thuis was het weer wat hectischer omdat de nieuwe keuken geïnstalleerd werd. Ik laat je zien hoe mijn week eruit zag!

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Het eindresultaat van de keuken deel ik komende week met je. Het is nog niet af, er moet nog worden geschilderd en getegeld, maar de keuken staat in ieder geval! Komende week is het in huis in ieder geval weer wat rustiger. Qua werk ben ik vooral bezig met het maken van een nieuwe workshop voor in het Structuurjunkie Gáán Membership met het thema ‘Minderen met je smartphone’. Superleuk, erg veel zin in! Verder staat er niet veel gekkigheid gepland – ook wel eventjes lekker…

Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

5 reacties
 1. Harold

  Hoi José!

  Is helemaal geen gekke vraag van je hoor. Dit is gewoon via een timmerman gegaan, we hebben zelf een blad uitgezocht en hij heeft de rest geregeld. Super simpel!

 2. Amy

  Wat heerlijk, een nieuwe keuken. Benieuwd naar de after foto’s als het klaar is. Wat een leuk bordje trouwens, met die blauwe en bruine vormen (takken?), waar is die van?

 3. Anna

  Wat een leuke foto’s! Die cheesecake ziet er echt enorm lekker uit. En ik ben erg benieuwd naar jullie nieuwe keuken!

 4. Audrey

  Oooeee, die taartjes! En echt leuk, hoe zulke kleine veranderingen die keuken van Harold en Harma echt een flinke upgrade hebben gegeven!

 5. José

  Wat leuk om te zien! Misschien een gekke vraag, maar waar hebben Harold en Harma hun keukenblad laten verwisselen? wij hebben een oude, maar nog prima keuken maar met een HEEL lelijk keukenblad… Wij willen (nog) niet de investering van een nieuwe keuken… dus ik ben benieuwd waar zij dat hebben laten doen!