Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 40 – 2019

Week 40 was me er eentje! Ik reed naar Apeldoorn en Eindhoven voor afspraken, gaf twee Structuurjunkie trainingen en ik had veel gezellige eet- en bubbelmomenten met fijne mensen. Kijk je weer mee naar mijn week?

Leestijd

Maandag

Maandag wordt onze nieuwe televisie bezorgd! Al tijden willen we graag The Frame van Samsung en ik besluit hem nu gewoon te bestellen. Het is dus een televisie die eruit ziet als een schilderij of fotolijst als je hem uit zet. En het is gewoon een supergoede en mooie televisie natuurlijk, haha. Ben er heel erg blij mee! En heb hem trouwens gewoon zelf gekocht 🙂

Ik werk maandag de hele dag thuis! Altijd fijn om op maandag gewoon lekker meters te kunnen maken.

Dinsdag

Dinsdag heb ik ’s ochtends een meeting bij Mooirivier om met mijn assistent Brenda daar het liveweekend van het Structuurjunkie onlineprogramma door te nemen en te evalueren. Daarna trakteer ik ons op een lunch met champagne, want successen moet je vieren, en als het eventjes kan samen! Zo gezellig ook.

De rest van de dag werk ik thuis en ’s avonds in de coachingcall van het onlineprogramma, week 5 alweer.

Woensdag

Woensdag werk ik overdag lekker thuis en ’s avonds ga ik met Annemieke uit eten bij Brass Boer. Ik ben er al een aantal keer geweest en deze keer werd ik uitgenodigd, heel erg leuk. Een blog over het eten volgt binnenkort!

Donderdag

Donderdag ben ik vrij! Ik doe niet veel bijzonders. Lekker thuis relaxen met een boekje en wandelen met Kees. Ik draag voor het eerst mijn nieuwe Nikes, dit model heet React. Ook krijg ik mijn bestelling van Jules Bean binnen. Jaren geleden bestelde ik daar voor het eerst en het leuke is dat Miriam nu mijn onlineprogramma volgt. Echt tof, we go way back, haha. Ik bestelde een ketting met een pijlstaartrog en een kort kettinkje van bloedkoraal.

Vrijdag

Vrijdag ga ik naar de kapper! Mijn haren worden weer geverfd en ik ben er heel erg blij mee, weer lekker rood voor het najaar.

’s Avonds ga ik weer uit eten; deze keer met Emmy naar Coperto! Ik val met mijn neus in de boter deze week, want ik werd door Coperto uitgenodigd om hun ‘courtesy car’ te proberen. Met hun Courtesy Car arrangement word je door Dusseldorp BMW en Business Class Chauffeursdiensten binnen een straal van 25km van het restaurant heel relaxed opgehaald met een BMW om vervolgens heel relaxed te kunnen genieten van een diner met heerlijke wijn.

 

Ik kom heel graag bij Coperto en we hebben een heerlijke avond. We kletsen de oren van elkaars hoofd en eten en drinken weer heel erg lekker. Bedankt Coperto, voor deze verwennerij.

Zaterdag

Zaterdag is het vroeg dag en zit ik om negen uur in de auto richting Eindhoven! Door vergaderlocatie Space4 ben ik ingehuurd om een Structuurjunkie Masterclass te komen geven. Heel erg leuk, het is ook alweer even geleden dat ik de masterclass gegeven heb. Er zijn 18 deelnemers en de dag vliegt voorbij. Wat ook nog heel chill is: ik heb sinds een tijdje een pinautomaat en die test ik vandaag voor het eerst uit, haha. Ik verkoop vaak planners tijdens sessies en lezingen en dat is altijd gedoe met contant geld (wat bijna niemand heeft) of vervolgens met geld overmaken, tikkies en facturen die veel mensen graag willen. Nu kan iedereen gewoon pinnen! Ben er heel blij mee.

’s Avonds hang ik op de bank met mijn nieuwste verslaving: Love Island. Ik vind het dus he-le-maal leuk. Die stomme challenges mogen ze wel weglaten, maar voor de rest… Love it.

Zondag

Zondag is het weer een werkdag, want vandaag geef ik mijn ‘nee is ook een woord’ online training. Het gaat heel goed en de reacties zijn top. Het is zo leuk om dit te doen, en dan is het helemaal te gek dat ik mensen hier ook echt mee help. Yes!

Wat een week. Een tikje hectisch, maar wel geordend en gestructureerd hectisch 😉 En intens van genoten met al die fijne eetmomenten en een bubbeltje hier en daar. Helemaal top. Komende week ga ik naar Den Haag om een incompany training te geven bij Adfactor. Ik ga vast maandag daarheen om daar te slapen zodat ik dinsdagochtend niet supervroeg in de file hoef te staan. Dinsdagavond ga ik naar de lancering van de nieuwe BijzonderZwolle bij Pillows. Verder ga ik donderdag naar Utrecht voor meetings met mijn twee uitgeverijen (haha, dat klinkt wel cool, maar bedoel ik helemaal niet zo) en komend weekend gaan we naar Groningen voor een avond met onze eetclub.

Dus. Het wordt weer een mooie week! Zin in.

Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.