Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 40 – 2018: Terschelling

Wij waren weer een weekje op ons favoriete eiland Terschelling! We waren er een paar dagen met familie, we genoten volop van het strand en de rust en ik werkte en studeerde ook nog wat. Het was héérlijk.

Leestijd

Omdat wij nou niet bepaald een spannende week beleefden op het eiland, categoriseer ik de foto’s even. Gezien het vooral plaatjes zijn van het strand, Kees en lekker eten. Heel veel meer zien we ook niet daar, moet ik zeggen. 😉

Strand & natuur

Dit is natuurlijk waarvoor we naar Terschelling gaan: het prachtige strand en de uitgestrekte natuur. Lekker wandelen door de duinen en over het strand. Ik had deze week wel erg veel last van mijn rug, dat was wel jammer omdat ik natuurlijk altijd zo graag urenlang over het eiland banjer.

Kees

Wij vinden het hier te gek, maar Kees vind het volgens mij nog veel leuker. Zij is zo blij op het strand, en in de duinen ziet en ruikt ze zoveel. Echt zo tof om te zien, daar genieten wij dan ook weer meer van. Op het strand laat ik haar altijd los (ik doe dat thuis ook op plekken waar het kan, bij losloopveldjes in het park en stukken natuur), en dat gaat altijd goed, maar op donderdag besloot ze er gewoon vandoor te gaan… Ze rende gewoon een heel eind van me weg de strandovergang over! Ik was echt doodsbenauwd, er rijden daar toch wel veel auto’s en ook vrachtwagens die de strandtent bevoorraden. Ik belde meteen Willem en die was er al heel snel, dus die kon haar zo opvangen. Pfff, wat een stress. Gelukkig goedgekomen en ik wil niet dat de angst het ‘overneemt’ dus die middag heb ik haar gewoon weer losgelaten en toen was er weer niks aan de hand… Gek wijf.

Eten

Doen we graag.

We gingen natuurlijk ook een avondje naar Loods, waar onze vriend Sander in de keuken staat en waar hij fantastische dingen maakt.

Ook ging ik een ochtend met Sander koken en wildplukken.

Overig

En de rest van de foto’s, die niet in te delen waren. 😉

Vrijdagavond waren we weer thuis.

Dit weekend besteedde ik aan knuffelen met Kees, studeren en zondag ging ik naar wijnles.

Dat was ‘m weer! Wat een fijne week was dit zeg, we hebben er samen volop van genoten. Komende week is weer even normaal. Ik werk thuis, heb een fotoshoot voor wat nieuwe plannen, heb woensdag een draaidag voor een video voor Funda, ga eten, ontbijten en lunchen met vriendinnen, studeren, naar wijnles en ik pas komende week op twee honden: Chubby (van mijn ouders) en Lea (van Willem zijn ouders). Volle week, veel te doen, ik heb er zin in. Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.