Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 40 – 2017

Het is weer dinsdag, en dat betekent dat ik je even meeneem in mijn afgelopen week. Niet een heel spannend weekoverzicht is dit, want ik was eigenlijk de hele week thuis. Een soort anti-clickbait is deze intro, dus.

Leestijd

Chubby is deze hele week bij ons, dus verwacht veel Chubby-spam in dit weekoverzicht. En tja, dit mag dus eigenlijk niet, haha…

Zo ziet een deel van deze week eruit: op de bank of in bed met de laptop op schoot en Chubby die zich dicht tegen me aan heeft gevleid.

Ik werd wakker met een good hair day 😉 Maandag en dinsdag doe ik naast wat wandelen eigenlijk helemaal niks.

Mijn pannenkoekenplantfamilie groeit gestaag!

Woensdag heb ik een afspraak in de stad en daarvoor ga ik even op jacht naar wat nieuwe grote potten voor mijn pannenkoekenplanten, maar die kan ik gewoon nérgens vinden! HEMA niet, Xenos niet, Sostrene niet… Toch leuk om even te kijken.

Ik heb een afspraak met Hanzesteden Marketing bij Hier & Daar. De koffie daar is zó lekker, ik denk wel de lekkerste van de stad.

Voor lunch maak ik een tomatentapenade, wat ik op toast eet. Ik snijd twee tomaten in kleine blokjes met een half gesnipperd uitje en een teentje knoflook. Daarbij wat goede olijfolie, peper en zout en een heel klein scheutje balsamico-azijn. Heerlijk vind ik dit. En hoe leuk is dat aardewerken kommetje? Die kocht ik in Denemarken begin dit jaar.

Woensdagmiddag maak ik een proefnotitie bij een Riesling voor mijn wijnopleiding. Het is niet dat ik dan lekker ga borrelen hoor, ik spuug het ‘gewoon’ uit. Bij het avondeten nam ik natuurlijk wel een glaasje, anders is het zonde 😉

Lezen & knuffelen. Lezen is nóg fijner als Chubby er is.

Nog meer lezen en knuffelen 😉

Dit vind ik zo leuk! Ik ben het boek dan ook meteen gaan lezen. Ik vind het echt tof als lezeressen me goede tips komen geven voor boeken, restaurants, winkels, wijn…

Donderdag deed ik niet zoveel. Maar ik had wél zin om me even mooi op te maken! Grappig, de afgelopen weken droeg ik nauwelijks make-up en nu heb ik er juist weer echt zin in.

Vrijdag ga ik naar Rotterdam! De enige dag deze werkweek ik dat ik echt op pad ga. Bij Starbucks haal ik eens de Pumpin Spice Latte en brrrrrrrr. Niks voor mij! Wel lief, een Starbucks medewerker vertelde me op Instagram dat je dat dus gewoon mag zeggen in de winkel waar je hem koopt en dan krijg je wat nieuws. Ik zat al in de trein toen ik mijn eerste slokje nam, en ik weet ook niet of ik het snel zou doen, maar het is wel goed om te weten!

Met Debbie even lunchen bij District-A in Rotterdam, een heel leuk Vietnamees restaurantje. We delen een springroll en nemen allebei een bun. Zó lekker!

Het is zover! Vandaag is de lancering van het Beautybloggersboek, waar ik samen met Debbie, Vera, Serena, Lotte en Xelly aan heb gewerkt het afgelopen jaar. Dit boek staat bomvol beautytips en -verhalen en je krijgt hem vanaf maandag 9 oktober (gisteren dus) gratis bij besteding van €15 bij alle Etos filialen! Dat is toch te gek? Wij zijn er allemaal heel erg trots op. Vrijdagmiddag signeerden we de hele middag bij de Etos aan de Lijnbaan en dat was ontzettend leuk. Er waren zóveel meiden!

Met Debbie.

Als ik rond zessen thuiskom, ligt dit in de brievenbus. Het tovert meteen een enorme glimlach op mijn gezicht. Zó lief.

Rond half zeven is Jorien hier en we eten sushi. Lang niet gehad, wat blijft het toch lekker.

’s Avonds gaan we naar Hedon voor de eerste clubtour show van Rico & Sticks! Het is echt een enorm tof optreden en ik geniet er met volle teugen van. Daarna blijft Jorien gezellig logeren.

Dit was mijn week! Natuurlijk was er ook nog een weekend: samen met Willem ging ik naar Limburg om lekker te relaxen, te eten en te drinken! Hier heb ik heel veel foto’s gemaakt en daar komen twee aparte plogs van – dat heb ik ook alweer een tijdje niet gedaan. Ik ga daar komende week mee aan de slag dus dat komt binnenkort online. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.