Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 4 – 2022

Week 4 was GEWELDIG. De horeca ging open en daar hebben we enorm van genoten. We gingen in Zwolle fantastisch uit eten in het weekend genoten we in Haarlem van koffie, ontbijt en diner buiten de deur. En verder heb ik lekker gewerkt en gesport deze week. Zo’n week waarin alles lekker loopt… Oohhh, fijn!

Leestijd

Prive

Weekendje Haarlem

Samen met Willem ging ik een weekendje naar Haarlem! Dat stond al even gepland, dus dat de horeca deze week openging, was natuurlijk perfecte timing. We gingen vooral voor een etentje richting deze stad, en daaromheen gingen we natuurlijk een beetje het centrum verkennen en nóg meer lekker eten en drinken 😉

Dit weekend was zó fijn. Even weg met z’n tweetjes, lekker uit eten, koffie buiten de deur kunnen doen, lekker rondstruinen in een voor ons onbekende stad, wat is dit heerlijk om weer te kunnen doen. Ik merk dat ik dit soort dingen echt gemist heb, en ik heb echt met volle tuigen van deze twee dagen genoten.

Werk

Eten & drinken

Deze week krijgt een tien.

Genieten.

Komende week ben ik een weekje op ‘workation’ op Terschelling! Vet veel zin in.

Dank voor het lezen!
Liefs.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.