Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 4 2020

Week 4 was een fantastische week. Als belangrijkste event vond deze week het liveweekend plaats van mijn Structuurjunkie Onlineprogramma. Met een groep ondernemers gingen we de diepte in en genoten we enorm van het feit dat we onszelf een weekend opsloten in een hotel om écht stappen te zetten. Voor de rest was mijn week doodnormaal, en dat laat ik je graag weer even zien!

Leestijd

Werk

Ik werkte de hele week gewoon, maar maakte er beroerd weinig foto’s van. 😉

Eten

Kees

Overig

Mijn Dry January die ik samen met Fïnley deed zit er na aanstaande vrijdag op! Voor het eerst ooit dronk ik een maand geen alcohol. En het beviel (en bevalt me nog steeds) supergoed. Ik heb er op geen enkel moment moeite mee gehad en heb geen behoefte gehad aan alcohol. Een goede start van het jaar dus, en het voelt goed. Ik heb besloten om gewoon nog een paar weken door te gaan, want dit bevalt me prima! Ik las ook in onderzoeken van dry january’s in andere landen dat de meeste mensen die dit doen, nadien ook structureel minder drinken. Daar kan ik wel inkomen: het maakt je toch bewuster van je drinkgedrag en je merkt ineens hoe goed het bevalt om niet of minder te drinken. #Fïnley #dryjan @finley_nl #puurgenieten #ad

Structuurjunkie Onlineprogramma liveweekend

Afgelopen weekend was een bijzondere: ik had met de huidige groep ondernemers die mijn Structuurjunkie Onlineprogramma volgt het jiveweekend! Bij elke groep die het traject van 9 weken volgt, organiseer ik een weekend waarin we samenkomen. We gaan dan een weekend lang dieper op de stof in, samen masterminden, ik geef een aantal sessies en dit weekend kwam ook mindsetcoach Janne Schuijn een sessie geven. En natuurlijk lekker eten, drinken en genieten met elkaar.

Twee mensen konden er dit weekend helaas niet bij zijn, maar wat heb ik enorm genoten. Van de vrouwen, van alle inzichten en kennis die we deelden, van het hotel en het lekkere eten… Ik vind online trainingen geven te gek, maar elkaar live zien en een weekend de diepte in gaan met elkaar vind ik echt zó waardevol. Ik ben zo dankbaar voor deze mensen en dat ik dit kan en mag doen. Als ik zo ‘live’ de resultaten van de deelnemers hoor en hoe enorm het programma het verschil voor ze maakt, dan geeft me dat zo enorm veel voldoening en ben ik zo blij voor ze.
Ze zijn met een helder plan naar huis gegaan en gelukkig duurt het onlineprogramma nog 6 weken, dus we zijn voorlopig nog niet van elkaar af 🙂

Het was een fantastische week.

Dankjewel voor het lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.