Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 4 – 2019

Week 4 was rustig. Ik werkte veel thuis, maar ging ook op pad naar Sneek (om een lezing te geven), naar een gehucht bij Assen (om bij Lisette koffie te drinken) en naar Groningen (om uit eten te gaan). En: Kees was jarig!

Leestijd

Maandag

Spreken maar!

Maandagochtend werk ik thuis, in de middag ga ik naar Sneek. Ik geef op het Fries Recreatiecongres twee sessies over persreizen. Enorm leuk om te doen, en ik had twee keer een erg betrokken publiek! Lekker veel vragen en achteraf heb ik met veel ondernemers nog een leuk gesprek gehad.

Dinsdag

Deze foto stuur ik dinsdag naar Lisette, want die blondies gaan mee die kant op!

Dinsdagochtend werk ik thuis en dinsdagmiddag ga ik naar Lisette! We hebben elkaar al een tijdje niet gezien, dus ik rijd vandaag richting Assen, met blondies, om even bij te praten.

Woensdag

Yessss sneeuw! Ik vind het zo mooi en ik word er zo blij van. Het is niet al te praktisch en zo, maar die paar dagen dat we sneeuw hebben in Nederland omarm ik altijd heel erg.

Ik laat vandaag mijn nagels bijwerken en heb nog een andere afspraak in de stad. En natuurlijk lekker veel met Kees de sneeuw in, zij vindt het helemaal fantastisch, zo leuk om te zien.

Mijn nagels nu! Ik ben gegaan voor ‘babyboom’ (ik wist ook niet dat het zo heette) en ik vind het zo mooi. Ben er heel erg blij mee.

Donderdag

Werken!

Ik heb veel te doen deze week en donderdagochtend ga ik weer eens bij een koffietentje zitten werken. De weg ernaartoe was nog wel een avontuur omdat het overal in de wijk heel glad is, maar ik kom heel aan, haha. Een ochtendje zit ik hier heerlijk te werken met goede koffie en ik krijg zóveel gedaan! Dit moet ik toch echt vaker doen, toen ik in de stad woonde deed ik dit heel vaak.

Deze week lees ik eerst Romanschrijver van Beroep van Haruki Murakami en daarna ga ik door met een ander boek van hem. Soms zit ik ineens in zo’n Murakami-vibe en dan wil ik niets liever dan doorlezen in een boek van hem. Nu lees ik ‘Dans, dans, dans’ die ik tot mijn verbazing nog had liggen en nog niet gelezen had. Extra fijn met zo’n warme Keesje naast me.

Jorien stuurt me deze foto, ik hang in de gang bij 3FM! Haha, zo leuk, het is ook zo’n leuke foto.

Donderdagavond lanceer ik mijn Structuurjunkie Productiviteitscursus die je helemaal op Instagram kan volgen! Best spannend om dit nu eindelijk te delen, dus het is ontzettend leuk dat er zulke positieve reacties op komen. Op het moment van schrijven heb ik 22 deelnemers en dat vind ik te gek. Je vindt er hier alle informatie over!

Vrijdag

Een bowl van Taco Mundo, hmmm!

Van vrijdag heb ik alleen deze foto, van mijn avondeten, ha. Dit vind ik zo lekker, zo’n bowl van Taco Mundo. Het is goedgevuld met wilde rijst, bonen, maïs, draadjesrundvlees, nacho’s, kaas, ui, guacamole en zure room. Ooooo zo lekker.

Vrijdag werk ik weer gewoon thuis en krijg ik lekker veel gedaan.

Zaterdag

Zaterdagavond ga ik eten met Denise, Nadien, Femina en Linda. Vorig jaar ben ik met ze op wijnreis geweest in Zuid-Frankrijk en het is heel leuk om elkaar weer te zien.

Zondag

Zaterdagnacht slapen we bij mijn schoonouders. Mijn schoonmoeder is op zondag jarig, dus dat vieren we! En: Kees is vandaag precies een jaar bij ons. Omdat we haar echte geboortedatum niet weten, vieren we haar verjaardag ook op deze dag. Ze is drie jaar geworden (denken we) en we zijn zo ontzettend blij met haar. Het is niet te geloven hoeveel plezier en liefde zij brengt in ons leven.

Het was een prima week. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.