Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 4 – 2018

Week 4 van 2018 was een heel memorabele week: Kees kwam eindelijk bij ons wonen! Een hond! Echt een wens van Willem en mij die uitkomt. En verder deed ik mijn standaard dingen: sporten, werken, beetje wandelen, lekker eten…

Leestijd

Maandag in twee foto’s! Vandaag werk ik thuis en ga ik sporten. Ik doe eerst een halfuur EMS en daarna ga ik nog een halfuurtje in de AquaBike.

Chubby is er! Mijn ouders gaan een weekje op vakantie en wij passen op hem. Dit vind ik altijd zo gezellig.

Knuffelen! En kijk dan wat een knapperd het is… :’)

Ik maak weer rode kool, naar dit recept! Wat lekker, echt van dat wintereten.

Donderdag maak ik een tripje naar Kampen-Zuid: er is een stroomstoring bij station Zwolle en Willem staat vast.

Ik vergeet op donderdag verder helemaal foto’s te maken. Ook dan ga ik weer sporten (alleen EMS) en verder zit ik een groot deel van de dag bij de kapper. Ik maak weer eens een van mijn favoriete salades en vrijdagochtend spreek ik bij Brasserie Jansen af met een journalist van de Metro! Ze interviewt mij over Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe.

Van vrijdag op zaterdag doen wij iets heel leuks: we slapen in een hotel in onze eigen stad! Ik ben uitgenodigd door Hotel Pillows om een nachtje te komen slapen en dat vind ik zó leuk. Het ontbijt is echt hemels en we eten vrijdagavond ook erg lekker in Restobar Coperto. Binnenkort geef ik een overnachting voor twee inclusief ontbijt weg én een diner voor twee bij Coperto. Houd de site in de gaten voor de artikelen!

Onderweg naar huis komen we dit nieuwsgierige Aagje tegen.

Kees!

Zaterdagmiddag is het eindelijk zover: Kees komt bij ons. Oprichtster van Houndation, Linda, komt haar brengen. Hier hebben we zo lang naar uitgekeken en wat is het fijn dat ze er nu is! Je kan in deze blogpost alles over haar en ons verhaal lezen.

Ik sta dit weekend in de Thuis bijlage van de Telegraaf! Heel tof.

Met Chubby en Kees samen gaat het heel goed. Ze moeten aan elkaar wennen, maar het gaat prima.

De eerste nacht namen we Chubby mee naar boven en lieten we Kees beneden in haar bench, de tweede nacht lieten we Chubby beneden, want daar is gewoon zijn slaapplek. Ik vond een handige app, Hond Monitor, om je hond in de gaten te houden als je er zelf niet bent. Je krijgt dan een melding als er geblaft wordt. Ik vond het wel prettig om even te zien hoe dit ging, maar na een paar blafjes in het begin hebben ze beide gewoon de hele nacht lekker doorgeslapen. Kees vindt haar bench sowieso een hele fijne plek, daar gaat ze uit zichzelf overdag in liggen, het is echt haar mandje. Als ‘ie dicht gaat vindt ze dat geen probleem. Nu maar afwachten hoe het verder gaat, maar tot nu toe is ze echt zo voorbeeldig!

Wat een bijzondere en memorabele week was dit, met de komst van Kees! We zijn zo blij. Komende week ben ik vanzelfsprekend veel thuis, zodat ik veel aandacht aan Kees (en Chubby!) kan besteden. Alleen maandagmiddag ga ik naar Amsterdam voor een fotoshoot voor LINDA.meiden (wooo!), dat kon/wilde ik niet meer afzeggen en gelukkig komt een vriend van ons hier thuis werken. Oppas! Dat vind ik voor de eerste keer toch wel prettig, Kees is nog bijna niet alleen geweest en ik vind het dan echt niet oké om haar meteen zes uur alleen te laten. Zij hebben ook al kennis gemaakt zondag, dus dat komt helemaal goed.

Tot volgende week! Bedankt voor het lezen en bedankt voor alle enorm lieve reacties rondom Kees.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.