Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 39: wijn, cheesecake & koffer pakken

Week 39 was een volle week waarin ik naar Amsterdam ging voor het Riesling & Co event en naar Deventer voor de lancering van het Cheesecake boek van Sabine (Oh My Foodness). Ook ging ik naar de kapper, werkte ik thuis en pakte ik mijn koffer.

Leestijd

Maandag

Maandagochtend werk ik thuis en in de middag ga ik samen met Annemieke naar de ArenA in Amsterdam voor Riesling & Co. Dit is een groot Duits wijnevenement waar heel veel Duitse wijnboeren en -importeurs staan. Zo kan je dus veel verschillende Duitse wijnen proeven en natuurlijk vragen stellen. In de ochtend waren er ook masterclasses, volgend jaar wil ik daar graag naartoe.

Die dag haal ik 5.000 volgers op mijn wijn instagramaccount, en dat moet gevierd worden! Ik ben hier heel erg trots op en natuurlijk ook erg blij mee. Ik vind het zo leuk om elke dag mijn hobby te delen met zoveel mensen die ook nog eens heel veel reacties achterlaten en ‘meedoen’.

Dinsdag

Smelt.

Naar de kapper!

Dinsdag zit ik bij de kapper! De (nogal dode) punten gaan eraf en er gaat weer een frisse kleur in. Helemaal klaar voor het najaar. De hele zomer was ik heel koper/oranje qua kleur, nu is het weer meer rood/paars. Blij mee.

Woensdag

Woensdag werk ik overdag gewoon thuis. Rond twaalven ga ik naar het ziekenhuis om een röntgenfoto te laten maken van mijn rug. Ik krijg daar nog niet meteen tekst en uitleg bij, dus ik ga binnenkort naar mijn huisarts om hier verder over te praten. Einde middag ga ik naar Deventer voor de lancering van Sabines CHEESECAKE boek! Je kan er hier mijn artikel over lezen.

In de avond ga ik naar Judith, want we hebben weer een proefgroepavond voor de WSET3 les.

Kleine disclaimer omdat ik hier toch vaak opmerkingen en vragen over krijg (dit is ook de laatste keer dat ik het er bij zet, haha): ik drink niet tijdens deze proeverijen. Ik spuug alles uit omdat ik zo’n proeverij doe om van te leren. Natuurlijk drink ik ook wel wijn (zoals maandagavond die champagne), maar dat beperk ik over het algemeen tot weekenden en gelegenheden en tijdens proeverijen gaat alles de spuugbak in.

Donderdag

Lekker wandelen!

Donderdag zou ik naar Den Haag voor een afspraak, maar vanwege mijn rugpijn zeg ik dit af. In plaats daarvan werk ik thuis, pak ik mijn koffer, wandel ik met Kees en doe ik een beetje rustig aan.

Ik pak mijn koffer, want we gaan morgen (vrijdag) voor een weekje naar Terschelling. Toen ik in mijn agenda zag dat ik deze week geen les heb checkte Willem meteen of hij nog vrij kon krijgen. Dat was het geval en dus gaan we nog even een weekje naar onze favoriete plek. Ik moet ook wel een beetje studeren en werken, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik kijk er zo naar uit om weer lekker op het strand te lopen…

Vandaar dus deze week een wat korter weekoverzicht, volgende week neem ik je mee naar Terschelling. Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.