Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 39 – 2023

Wow, week 39 was inténs. Naast dat ik gewoon aan het werk was, ging ik naar Ermelo voor een tweedaagse mastermind en begon op zondag mijn Structuurjunkie Workation in Zuid-Limburg. En… ik deed mijn eerste truffelceremonie.

Leestijd

Prive

Eten & drinken

Werk

Mastermindweekend

Op donderdagavond ga ik naar Ermelo, waar ik weer twee dagen mag doorbrengen met mijn mastermindcollega’s. Elke paar weken komen we samen om te praten over onze bedrijven en met elkaar mee te denken. En natuurlijk doen we ook leuke dingen samen en hebben we gewoon lol.

Heel bijzonder deze keer was dat we een truffelceremonie deden. Een truffelceremonie is een bijeenkomst waarbij deelnemers psilocybine truffels eten, ook wel magic truffels genoemd, om een psychedelische ervaring te ondergaan. Psilocybine truffels bevatten de psychoactieve stof psilocybine, die vergelijkbaar is met psilocybine paddenstoelen, maar in Nederland legaal verkrijgbaar is.

We deden de ceremonie in de woonkamer van dit fijne huis, onder begeleiding van twee ervaren spaceholders.  Na het innemen begint de psilocybine zijn werking, wat kan leiden tot veranderde bewustzijnstoestanden, intense gevoelens, visuele en auditieve hallucinaties, introspectieve gedachten en emotionele doorbraken.

Ik wil er later nog wel wat uitgebreider op ingaan, voor nu kan ik zeggen dat het een waanzinnig mooie ervaring was waar ik veel van geleerd en genoten heb, die ik nog dieper om me in moet laten werken om er iets zinnigs over te kunnen zeggen, haha. Het was in ieder geval héél bijzonder.

Start workation

De dag na de ceremonie en mastermind stapte ik in de auto om door te rijden naar Zuid-Limburg!

Deze week hebben de deelnemers veel tijd voor zichzelf, om aan hun bedrijf te werken. We doen samen een mastermindsessie, om met elkaar mee te denken over een specifieke hulpvraag. Ik geef een workshop, Hanneke geeft een workshop en natuurlijk eten en drinken we met elkaar.

Als je ondernemer bent en je bent hierin geïnteresseerd voor volgend jaar, dan kan je jezelf hier even vrijblijvend op de interesselijst zetten. We weten nog niet zeker of we het volgend jaar gaan organiseren (dat bepalen we deze week), maar als het zo is, dan hoor je het als een van de eersten.

Mijn hemel, wát een week. Heel intens met de mastermind, de truffelceremonie, de start van de workation. Maar ook gewoon precies goed. Ik heb er heel erg van genoten en heb ook genoeg tijd om alles te ‘verwerken’ en een plek te geven.

Komende week is de hele week de workation! Ik ben dus hier in Zuid-Limburg en ik geef workshops en sessies voor de deelnemers en natuurlijk geniet ik zelf ook van alles hier. Het zwembad, de wellness, mijn fijne kamer, de natuur, de deelnemers, het fantastische eten… En ik ben zelf ook aan het werk. Ook wel echt deelnemer van de workation.

Ik ben zo blij dat het begonnen is en kijk erg uit naar alles deze week!

Dankjewel voor het lezen.

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.