Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 39 – 2020

Vorige week was vrij memorabel, maar week 39 was er ook eentje, hoor… Mijn nieuwe boek Wandellust stond namelijk in de Bestseller 60! Echt helemaal te gek. Verder ging ik naar Utrecht voor de sprintdag van het Bedrijfsgroeiprogramma en ging ik met Annemieke een weekendje naar WeidumerHout in Friesland. En de verbouwing van de keuken loopt gestaag verder.

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Weekendje Weidumerhout

In het weekend ga ik met Annemieke naar Weidum in Friesland, naar Weidumerhout! We zijn uitgenodigd om een weekendje te genieten van een Hotelroom With a View én lekker eten en drinken.

Wat een heerlijk weekend was het met Annemieke in Friesland. Ik houd zo van die provincie. Het weidse, de ruimte, de stilte. En dan zo’n hotel op zo’n mooie plek. Daar hebben we echt van genoten samen.

Dus… Dat was me wel weer een mooi weekje. Komende week ben ik de hele week gewoon thuis aan het werk en donderdag wordt onze nieuwe keuken geïnstalleerd! Yessss, zo benieuwd.

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.