Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 39 – 2019

Afgelopen week was mijn eerste week na de vakantie én de week na het liveweekend van mijn Structuurjunkie onlineprogramma. Een week met veel leuke momenten met vrienden, veel tijd om aan en voor mijn bedrijf te werken en een week waarin de balans gewoon precies goed was. Kijk je mee?

Leestijd

Maandag

Schattige puppy!

Maandag is de eerste werkdag na mijn vakantie én de dag na het liveweekend van mijn Structuurjunkie programma. Ik had al bedacht dat ik vandaag niet volledig aan het werk zou gaan, ik wist natuurlijk vooraf al dat ik nogal moe zou zijn van dat weekend. Dus ik werk wel wat vandaag, maar niet meer dan een paar uurtjes en verder wandel ik met Kees en chill ik wat.

Dinsdag

Boek luisteren in de auto, heerlijk.

Dinsdag ben ik de hele dag in een hotel in Utrecht voor een Sprintdag van het Bedrijfsgroeiprogramma dat ik volg. Elk kwartaal hebben we zo’n dag en dan zitten we met een hele groep ondernemers bij elkaar om aan ons bedrijf te werken. We blikken terug op afgelopen kwartaal en we kijken vooruit naar het volgende. En daarbij kijken we naar wat er fout gaat in ons bedrijf, wat actiepunten zijn en natuurlijk doelen en dromen.
Aan het begin van de dag delen we in groepjes met elkaar onze grootste ‘win’ van het afgelopen kwartaal: dus wat ging er onwijs goed. Hierna krijgt de ‘winnende win’ 😉 een boekenpakket. En deze keer win ik die! Supervet, en zo leuk als we elkaar als ondernemers zo kunnen supporten. Ik krijg enorm veel energie van deze dag en heb weer een goede lijst actiepunten voor de komende drie maanden. En weer wat meer helderheid, bijvoorbeeld over dingen die ik in mijn bedrijf kan optimaliseren.

Woensdag

Woensdag werk ik de hele dag thuis. Wat is het herfstig ineens, he? Ik vind het wel lekker eigenlijk, ik houd enorm van het najaar. Maar het mag op zich wel iets minder regenen.

Donderdag

Kees en ik worden ongeveer 928 keer nat deze week en zij vindt dat verschrikkelijk. Ze heeft een hekel aan water en als het regent blijft ze liever binnen. Maar ja, dat kan niet! Na het wandelen is ze altijd een beetje boos.

’s Avonds ga ik met Janske eten bij de Pastazaak in Apeldoorn, waar ik een hemelse carbonara eet.

Vrijdag

Vrijdag werk ik thuis en ga ik met mijn ouders lunchen Bij Hartje Zwolle, nog voor mijn vaders verjaardag. Einde middag doe ik een vrijdagmiddagborrel bij Edith & Sjoerd en ’s avonds geef ik een online coachingsessie voor de deelnemers van mijn Structuurjunkie onlineprogramma.

Zaterdag

Weekend! ’s Middags drink ik koffie bij het Parkpaviljoen met Harold en Harma en daarna ga ik naar de stad voor nog meer koffie met Jelle Hermus. Jelle is van SoChicken en hij heeft de afgelopen jaren twee enorm succesvolle boeken geschreven. Ik volg hem al jaren en het is erg leuk om elkaar nu eens in het echt te zien, hij is stiekem in het echt nog leuker dan online 😉

Zondag

Zondag is zo’n aanrommeldag. Ik ruim een deel van mijn kantoor op, en verder wandelen we met Kees en hangen we een beetje op de bank. Heel chill. 🙂

 

Het was een hele fijne week waar ik erg van genoten heb. Overzichtelijk en best rustig qua werk, en fijne momenten met vrienden en andere ondernemers. Deze week was de balans precies goed en kreeg ik overal energie van. Het was ook fijn dat ik even kon relaxen na het liveweekend, dat had ik wel goed gepland, haha.

Komende week is niet zo heel anders. Ik ben vrij veel thuis aan het werk, wat ik heel fijn vind. Verder heb ik een aantal afspraken. Dinsdag ga ik met mijn assistent Brenda naar Mooirivier om het liveweekend te evalueren, woensdag ga ik met Annemieke eten bij Brass Boer en vrijdag ga ik naar de kapper om mijn haar te laten verven. Vrijdagavond ga ik eten met Emmy bij Coperto. Zaterdag geef ik een Structuurjunkie Masterclass bij Space4 in Eindhoven (er zijn nog wat tickets). Ik geef niet meer ‘zelf’ mijn Structuurjunkie Masterclass, maar wel als ik word ingehuurd. Superleuk. En zondag geef ik mijn online training ‘nee is ook een woord‘. Daar leg ik deze week de laatste hand aan.
Allemaal erg leuke dingen waar ik naar uitkijk. Deze week is bijna helemaal gevuld met alleen maar leuke dingen! Heerlijk. En donderdag ben ik vrij! Wat zal ik eens gaan doen?

Fijne week en bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.