Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 39 – 2017

Het is dinsdag, en dat betekent: tijd voor mijn weekoverzicht!

Leestijd

Dinsdag ben ik de hele dag in Arnhem voor een draaidag voor VIVA400 en Renault! De laatste draaidag is met chef Estée Strooker van Restaurant ’t Amusement en je kent haar waarschijnlijk van 24Kitchen. Het was echt een toffe draaidag, wat is Estée ontzettend leuk!

En als ik thuiskom… een AGV’tje! Bloemkool met een Valess Saté Schnitzel (die is zoooo lekker).

Dinsdag hang ik de hele dag een beetje op de bank en ’s avonds ga ik naar Rabobank Hardenberg om daar een lezing te geven tijdens Pizza Night! Deze avond is speciaal voor starters op de woningmarkt en ik kom vertellen over mijn ‘proces’ van het kopen van een huis.

Deze Nikes zitten zó top! Het zijn de Nike CK Racers.

Pompoensoep voor de lunch! Met geroosterde pitjes en parmezaanse kaas.

Vrijdagmiddag maak ik een binnenkijker bij een naamgenootje en dat is heel gezellig! Hij komt deze week online, denk ik.

LUSH stuurde me Scrubee op, een scrubbend bijtje voor onder de douche. Wat een heerlijk product! Méga verzorgend en hij verwijdert dus dode huidcellen.

Zaterdag ga ik met Willem lunchen Bij Hartje Zwolle. Wat houd ik van die plek!

Daarna gaan we naar het Speciaalbierfestival in de Grote Kerk. Er staan zo’n vijftien verschillende brouwerijen waar je biertjes kan proeven. Voor mij de eerste keer en ik vind het zo leuk! Ik ben de laatste jaren wel echt van speciaalbier gaan houden, terwijl ik vroeger echt geen bier lustte.

Mijn favoriet was de Hoptimized #2 New England Indian Pale Ale van de Moersleutel.

Zondagmiddag is het zover: de eerste dag van mijn wijncursus! Deze boekte ik begin deze zomer en ik wilde dit al zólang doen. Ik doe de WSET Level 1, echt een beginnerscursus. Dit duurt vier zondagmiddagen en is inclusief een examen en certificaat. Over de eerste les ben ik al ontzettend enthousiast: ik heb al zoveel geleerd! Het leek mij zo leuk om een wijn goed te kunnen ‘omschrijven’ en beoordelen en dat leren we vandaag al. Met een bak aan informatie ga ik naar huis en ik kijk erg uit naar de volgende les, over twee weken.

Bedankt voor het lezen! Tot volgende week.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.